|
Bildirim

|
Bu iş olursa Apple bir çok kozu eline alır. Intele bağlı kalmak Apple'ın hiç işine gelmiyordu. Özellikle son dönemde Intel performansı hiç iyi değil, ayrıca bence Macbook Pro'ların en büyük problemi ısınma problemi. Ürünleri istediği gibi geliştiremedi Apple Intel'den dolayı. Fakat yazılım tarafında kafam karışık, yani MacOs iPadOs işletim sistemininde kullanılan uygulamaları nasıl çalıştıracak, nasıl iki işletim sistemini bir araya getirecek merak ediyorum.
Fakat genel olarak İşletim Sistemi firmalarının bir yeniliğe ihtiyacı var. 20 sene önceden hiç bir fark yok hala bence. |
|
"Intel işlemcilere kıyasla CPU ve GPU performansında hatırı sayılır bir artış göstermeleri bekleniyor." Enteresan. Bekleyelim bakalım ne kadar hatırı sayılır gelişme olacak tablet işlemcisi ile. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6s -- 17 Ekim 2020; 17:51:43 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
şimdi Intele bağlı olmıyacağı için kaç ayda bir yeni model çıkarır sizce? bir de ARM Nvidia satın aldığı için Nvidia GPUlu ARM işlemci ileride görme ihtimali varmı? |
|
|