Şimdi Ara

New Super Mario Bros. Wii-PC İçin Çıkacak mı? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
1
Favori
15.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Yeni dolphin çıkmıştır düzelmiştir umuduyla indirdim hala aynı opengl de inanılmaz kasıyor oyun

D3D plugini ile denedim sabit 60 fps oyundaki tek hata coinlerin dönmemesi başka hiç bir sorun yok

Coinlerin dönmemesi efb copy GL texture nin hack olarak ayarlanması Aksi halde oyun oynanmaz derecede kasıyor Yani hata yok
    Bu arada iki kişik oynamak için 2. bir gamepad alsam iyi olacak Klavye ile oynamakta zorlanıyorum

New Super Mario Bros. Wii-PC İçin Çıkacak mı?

• Yeni versiyonu kurdum aynı ayarlarda eskisiyle ama eskisi daha iyi oynatıyor.Yeni versiyon ara ara kasma yapıyo daha iyisi çıkana kadar ben eski versiyonda kalayım...
  • Bazı yerlerde Wii Remote'u sağa veya sola döndürmemiz isteniyor.Bunu yapmak için tuşları ayarlamama rağmen olmuyor.Sizdede böyle bir sorun var mı?
  • Sağ sol tuşları işe yaramıyo mu?Bende marioda hak aldığımız bonus bölümünde istemişti.Sağ sol tuşlarına bastım oldu.Ama Donkey Kong'ta işe yaramadı acaba analoglara yönlendirsek olacakmı Roll left Roll left diye bişeyler var orda hiç ayarlamadım.Bi deneyeyim...
  • Çok sinir bozucu bir oyunmuş ya Mısırda takıldım daha ilk bölümü geçemiyorum ağzından çıkartıp top falan atıyolar sinir oldum kapattım
  • Ben de v4830 sürümüyle Metal Gear Solid: Twin Snakes oynamaya çalışıyorum. Sistemim Core 2 Duo 2.7 Ghz, His IceQ 4850, Windows 7 pro...

Dolphin'i yeni kullanmaya başladım, gerekli ayarları da yaptım. Bahsettiğim oyunda ortalama 30 fps alıyorum. Ama speed kısmı %70'i geçmiyor. Başka bir oyun denemediğim için karşılaştırma yapma fırsatım olmadı. Ama sanki biraz ağır çekimde oynuyormuşum gibi geldi bana. Tabi bu psikolojik de olabilir. Sormak istediğim speed'in oyunun stabilitesi ile bir alakası var mı?

Ayrıca Logitech Rumble Pad 2 kullanıyorum. Wiimote kısmından tuş atamalarını yaptım ama oyunda kullanamıyorum???...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Bazı yerlerde Wii Remote'u sağa veya sola döndürmemiz isteniyor.Bunu yapmak için tuşları ayarlamama rağmen olmuyor.Sizdede böyle bir sorun var mı?

Wiimote ayarlarında Tilt ve Swing ayarı var Onu gamepad sağ analog olarak ayarla ve 100 e getir
  • Fifa Street 1,2(Gamecube),Crash oyunları çalışmadı boşuna indirmeyin.Ayrıca Tony Hawk ride'ıda indirmeyin oyun kaykay olmadan oynamıyo.Bilginiz olsun...
  • herhangı bı oyun ındırıp denıcem ama bolge kodu farkeder mi ?
  • Need For Speed Nitro'yu deneyen var mı çalışıyor mu?
  • dostlar acil yardım.
    super mario yu indirdim açılıyor ama nasıl bi tuş dizilimi varsa artık,
    klavye ile oynuyorum select world cıkıyor ilk haritada - ye basmam gerekıyomus onun içinde baya uğraştım neyse.
    en son şu ekran geliyor bastığım tüm tuşlar ya işlemiyor ya da bi geri alıyor sahneyi.sağ sol tuşlarını gösteriyor onlarda bişeye yaramıyor.
    bi türlü world ü seçip oyuna dalamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: faust13

dostlar acil yardım.
    super mario yu indirdim açılıyor ama nasıl bi tuş dizilimi varsa artık,
    klavye ile oynuyorum select world cıkıyor ilk haritada - ye basmam gerekıyomus onun içinde baya uğraştım neyse.
    en son şu ekran geliyor bastığım tüm tuşlar ya işlemiyor ya da bi geri alıyor sahneyi.sağ sol tuşlarını gösteriyor onlarda bişeye yaramıyor.
    bi türlü world ü seçip oyuna dalamadım

• bellek wiritten olmadı diye bi hata veriyo napcaz
  • yeni bilgisayar kurdum süper oynadım daha önce
  • fakat 2. bölüme geçince siyah ekran veriyor
  • Doplhin nerden indiriliyor? Sitesinde downloads kısmı boşta?
  • bu akşam yeni emülatör kullanacağım bakalım nasıl olacak
  • pc ye mi çıktı iyi valla
  • yok çıkmadı ama emülatör falan oynuyoz valla
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.