Şimdi Ara

New Super Mario Bros. Wii-PC İçin Çıkacak mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
15.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm Sonu Canavarında Nintendo Wii için New Super Mario Bros video incelemesini izledim.
    Gerçekten çok güzel ve eğlenceli bir oyun olmuş. Bizi çocukluk yıllarımıza götürüyor.
    http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-New_Super_Mario_Bros_Wii_Video_inceleme-861.htm

Bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum:
    New Super Mario Bros, PC için çıkar mı? Ya da çıkacak mı?
    Bu oyunu PCde oynamayı gerçekten de çok isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 13 Ocak 2010; 10:51:03 >

• benim bildigim sadece wii icin bende cikmasini cok isterdim ama iste.gercekten benimde cocuklugum aklima geldi.soyle bisey biliyorum wii oyunlarini pcde oynamak icin emulatorler var ama nasil oldugunu bilmiyorum eger o sekilde olursa birisi bilgi verirse cok iyi olur
  • Pc için çıkmayacak Oyunu Dolphin emulatoruyle rahatlıkla oynayabilirsiniz Ben oyunu bitirdim bile
    Emulatoruhttp://www.dolphin-emu.com/news.php adresinden indirin
    Bunlarda benim aldığım screenshotlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 20 Aralık 2009; 17:06:53 >

• Emulator he...
  • kenan9593 @ peki bu wii oyunlarinin boyutlari nekadar , mario icin deger o yuzden soruyorum ,
    oyunda wii'nin nunchuk contollerini kullanma gereyi oluyor mu ? maglum bu pc de mumkun degil.
  • Hocam şunu etraflıca anlatında oynayalım çok severim ben marioyu
  • evet resimli anlatim vs olursa cok iyi olur.bende merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

evet resimli anlatim vs olursa cok iyi olur.bende merak ediyorum

Burada detaylı anlatımını bulabilirsin:www.youtube.com/watch?v=3NnvrlLQNvw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 21 Aralık 2009; 14:10:16 >

• @kenan9593, detaylı bir açıklama yapar mısın?
    Verdiğin link tıklanmıyor.
    Dolphin sitesine girdikten sonra neyi indircez, nasıl kullancaz, oyunu nerden indircez?
    Biraz bilgilendirirsen bizi, çok iyi olur.
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

@kenan9593, detaylı bir açıklama yapar mısın?
    Dolphin sitesine girdikten sonra neyi indircez, nasıl kullancaz, oyunu nerden indircez?
    Teşekkürler...

Youtube linkini vermiştim sanırım senin dns ayarların farklı Tekrar link yazdım
    http://rapids.hare.com/files/323830488/Dolphin-r4713.7z (noktayı kaldır) linkinden dolphin emulatorunun en son versiyonunu indir Mario oyununun linkini veremem Yasak çünkü

• Teşekkürler dostum sağol...
    quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

@kenan9593, detaylı bir açıklama yapar mısın?
    Teşekkürler...

Youtube linkini vermiştim sanırım senin dns ayarların farklı Tekrar link yazdım
    http://rapids.hare.com/files/323830488/Dolphin-r4713.7z (noktayı kaldır) linkinden dolphin emulatorunun en son versiyonunu indir Mario oyununun linkini veremem Yasak çünkü

• Az önce sizin için oynanış videosu da çektim Burada emulatorun ayarlarıda gözükmekte( videoyu tam ekran izlerseniz ayarları daha net görürsünüz) Tek kalan mario oyununun iso dosyası

Video:www.youtube.com/watch?v=9DUhgFlNI9E

• Kenan, oyun çoklu oyuncu desteğini sağlıyor mu?
    Tanıtım videosunda, 4 kişi ayna anda oynayabiliyor.
    PCde bir kişi klavye, diğer kişiler JoyPad den çoklu oyuncu oynayabiliyor mu?
    Cevaplarsan sevinirim...
  • quote:

Kenan, oyun çoklu oyuncu desteğini sağlıyor mu?
    Cevaplarsan sevinirim...

Sanırım oynanmıyor Emulatorde wiimote 1 ayarları var ama wiimote 2 diye bir ayar yok ileride bu sorunuda hallederler
    Oyun çıkalı daha 1 ay oldu ve bu oyunu yüksek çözünürlük ve anti aliasing ayarlarıyle orjinal nintendo wii den daha iyi oynuyor olmamız bile mucize ( üstelik istediğimiz yerde save yapabiliyoruz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

quote:

Kenan, oyun çoklu oyuncu desteğini sağlıyor mu?
    Cevaplarsan sevinirim...

Sanırım oynanmıyor Emulatorde wiimote 1 ayarları var ama wiimote 2 diye bir ayar yok ileride bu sorunuda hallederler
    Oyun çıkalı daha 1 ay oldu ve bu oyunu yüksek çözünürlük ve anti aliasing ayarlarıyle orjinal nintendo wii den daha iyi oynuyor olmamız bile mucize ( üstelik istediğimiz yerde save yapabiliyoruz)

Oyun normalde de videoda ki kadar kasıyor mu ? Birde attığım pm e bakarmısın.

Tamam başka bir forumda gördüm seni orda herşeyi buldum şimdi bekliyorum bitmesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 21 Aralık 2009; 17:20:23 >

• Hayır oyun kasmadan çok rahat oynanıyor kasmasının nedeni video capture programı HyperCam
    Telefonla çekseydim daha iyi olurdu
  • Dolphin bu kadar gelişti mi yahu.
    Millet tüm WII oyunları bu derece oynanabiliyor mu? Bir Metroid Prime Trilogy veya RE serisi tüm oyunlarını sorunsuz oynayabiliyor muyuz? Yoksa Dolphin şu haliyle sadece belli başlı oyunlarda mı bu performansı gösterebiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Dolphin bu kadar gelişti mi yahu.
    Millet tüm WII oyunları bu derece oynanabiliyor mu? Bir Metroid Prime Trilogy veya RE serisi tüm oyunlarını sorunsuz oynayabiliyor muyuz? Yoksa Dolphin şu haliyle sadece belli başlı oyunlarda mı bu performansı gösterebiliyor?

http://forums.dolphin-emu.com/forum-8.html bu adreste emulatorun hangi oyunları ne kadar çalıştırdığına dair bilgiler var(İngilizce )
    Ayrıca youtube da dolphin emu diye aratırsanız bir sürü oynanış videosu bulursun mesela altta Resident Evil: The Darkside Chronicles oynanış videosunu ekledim
    Video:www.youtube.com/watch?v=6lD2pf0zZKQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 21 Aralık 2009; 21:27:17 >

• videodan baktim felan gayet guzel calismalara basladim.bakalim nasil olucak
  • Bu dolphin hepsini Wii ve Gamecube oyunlarını çalıştırıyor heralde.. Şuan NFS Nitro ve Smackdown 2010 indiriyorum bakalım çalışacak mı? En azından PC de olmayan oyunları emülatör fln oynayacaz her ne kadar Wii oyunlarının görüntü kalitesi belli de olsa buna da şükür Şu Xbox'ın bir emulatorü çıksa ahh ahh
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.