Şimdi Ara

new star soccer oynayan varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
1
Favori
32.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ilk senden duyuyorum,güzel mi?iyiyse araştıralım.
  • ben hala oynuyom
  • http://www.newstarsoccer.com/

burdan bakın gercekten cok guzel bi oyun

17 yasında bi futbolcu oluyorsunuz mac oynuyorsunuz transfer oluyorsunuz para kazanıyorsunuz idman yaparak gelişiyorsunuz at satın alıp kosturuyorsunuz.kumar oynıyabiliyorsunuz evlenebiliyorsunuz.kısacası bi futbolcu hayatı sürüyorsunuz.bos vakitlerde oynanabilecek bi oyun ama belli bi sure sonra üye kodu istiyor paralı cunku oyun. forumları arastırın bulursunuz kodu.
  • ben bu oyunu bayadır oynuyorum verdigin sitede paralı.isim ve isimle ilgili lisans numarasi lazim yoksa trial oynuyosunuz....[zuhaha.gif]
    size screenshotlarini veriym.besiktasta basladim.newcastle'a ordan athletico madrid'e....ortasahadan gollerim felan var.
    oyun kolay aslinda...

• oyun sensible soccer gibi.Paralı oldugu için maalesef ben peter baggen olarak oynuyorum.Saolsun bi forumdan arkadaş oynuyormuş.o öğretti paylaştı.
    Basit bir oyun ama sarıyor insanı.
    Kısaca oyun şöyle ;

17 yaşında futbola başlıyorsunuz.Seçtiğiniz takım sizi denemeye alıyor.10 metreden gol atacaksın(sayıları hatırlamıyorum tam olarak) 5 top hakkınla köşelikleri vuracaksın(köşelik dediğim şu polislerin yola koyduğu huni) 3yapılan ortaya 3 kere vole ile gol atacaksın.
    Başarına göre takım sana bir kontrat teklif ediyor.Sen pazarlıkta yapabiliyorsun.İş burda başlıyor.
    %100 codisyonun var.Kendin isteyerek antreman yapabilirsin.Ama bu sadece oyunun öğrenmen için(bazen condisyonda kazandırıyor galiba) ayrıca extra antreman yapıp oyuncunun özelliklerini geliştirebiliyorsun ama bu condisyonunu götürüyor.Her bir exttra antreman %25-30(oynama seviyene ve güç ve dirence bağlı değişiyor) condisyon götürüyor.Mesela shoot ekstra antremanı yapıp görevi yerine getirirsen(görev: mesela 60 yarddan gol atmak veya bir defans bir kaleciye ceza sahası dışından gol atmak gibi.tabi belirli top sınırı var.mesela 10 top ile bu görevi yapacaksın gibi) şut çekme özelliğin +1 kademe yükseliyor.Veya kafa vurma dribling adam markajı gibi özellikler.Artan özelliğine göre bonservisin ve maaşında artabilir.Beliirteyimki kondisyon günlük %10 ile %25 arasında artıyor.

Maçtada oynuyabiliyorsun.Tabii condisyonun yeterli ve menegerle aran iyi ise.Maçta gol atarsan(tabi defans oyuncusu veya orta saha oyuncusuda olaibilirsin ben hep forvet oynuyorum) ona göre rating alıyorsun.Mesela 3-5 maç 10 ratingle oynarsan sponsorlardan teklif alıyorsun.Ne kadar populerliğin artarsa o kadar iyi teklifler geliyor.

Bu arada aileni ziyarete gitmediğin için aran kötü oluyor.Veya arkadaşlarınla partiye gitmediğinden.Ama hemen nlara milyonluk araba alıp aranı düzeltebiliyorsun.Tabii kız arkadaşın seni arayıpta cevap vermezsen ordanda darbeyi yersinaileni ziyarete gidebilirsin bu kondisyonunu düşürür.
    Kendine ev vs alabilirsin.Böyle bir oyun.

Bu oyunun 3 boyutlusu olsa aslında çok güzel olur.

• şimdi toplara falso vermeyide ögrendim catır cutur gol atıyorum valla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel oyundur kendileri..bi yerden sonra bayıyo orası ayrı konu..

aynı hikayede 3 boyutlu bi oyun olsa tadından yenmez
  • Ben hala oynuyorum şu anda barcadayım her sezon gol karlı oluyorum.ama bu sezon barcadan ayrılıcam
  • Süper oyun ben her gün biraz oynarım. azim yaptım jübile yapana kadar oynayacağım. Heyecanla yeni versiyonunu bekliyorum. Oyunda çok uçuk ayrıntılar var :) bir ara hiç kızlarla çıkmıyorum gay filan gibi spekülasyonlar çıkmıştı hemen evlendim bi de çocuk yaptık sevgili eşimle. Yapan arkadaşı tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 21 Mart 2014; 8:12:04 >
  • hocam falso nasıl yaw?
    quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

şimdi toplara falso vermeyide ögrendim catır cutur gol atıyorum valla.

• quote:

Orjinalden alıntı: derkin

hocam falso nasıl yaw?
    quote:

şimdi toplara falso vermeyide ögrendim catır cutur gol atıyorum valla.

şutu cektikten sonra yön tuslarıyla veriyon falsoyu
  • quote:

http://www.newstarsoccer.com/

burdan bakın gercekten cok guzel bi oyun

17 yasında bi futbolcu oluyorsunuz mac oynuyorsunuz transfer oluyorsunuz para kazanıyorsunuz idman yaparak gelişiyorsunuz at satın alıp kosturuyorsunuz.kumar oynıyabiliyorsunuz evlenebiliyorsunuz.kısacası bi futbolcu hayatı sürüyorsunuz.bos vakitlerde oynanabilecek bi oyun ama belli bi sure sonra üye kodu istiyor paralı cunku oyun. forumları arastırın bulursunuz kodu.

siteye baktımda baya ii bi oyuna banziyo....bende oynayayım bakam

• Evet güzel oyuna benziyor ama paralıymış orası kötü
  • up
  • zamanında açtığım new star soccer topiği 4 sayfa olmuştu ve reg kodu isteyenler yüzünden silinmişti

aklıma geldi sinirlendim gene
  • Gerçekten konusunda bir ilki gerçekleştiren ender oyunlardan biri!
  • konusu gerçekten çok güzel ama grafiklerinin kötü oluşu ve bir yerden sonra sıkması oyunun kötü yanları.
  • arkadaşlar ben bu oyunu internetten indirebilirmiyim indirebiliyorsam nerden bulabilirim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.