Şimdi Ara

new star soccer oynayan varmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
32.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum var bu oyunda nsl evleniyorsunuz?
  • önce bi tane kız arkadası bulman lazım sonra relationship bölümünde girl friendin altında 3 tane button var ortadakine basacan evlenir
  • NAsıl kız arkadaşı buluyorsun peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan_Beysel

NAsıl kız arkadaşı buluyorsun peki?

sen bulmuyorsun onlar seni buluyor.
  • Tabi doğru ya niye biz kızların ayaklarına kapanalım onlar benimkine kapansın
  • bende bayadır oynuorm çoluk cocua karştım :D mutlu mesut yaşıom madridde :D
  • gecen sene bu fikre dayali bi oyun cikarcak diyolardi EA sports icin ama cikmadi belki gelecekte cikar ve bence baya guzel olur
  • oyunu yeni oynamya başladım ama gerçekten çok hoşuma gitti. yıllardır niye böyle bir oyun yapmazlar diye söylenirdim kendi kendime, akıllarına niye gelmiyor diye.. Neyseki simon read kardeşimiz bunu akıl etmiş.. bence ojinal key alsanız daha iyi edersiniz arkadaşlar, çünkü bu oyunu yapan büyük bir şirket değil, ve licence no yu paylaşarak oyunun ileriki versiyonları için tehlike oluşuyor... Fiyatı 20 $. Bence değer... çünkü çoğu o harika grafikleri olan oyundan çok daha güzel...
  • Kız mız bulamadım ben yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Kız mız bulamadım ben yahu

bende
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Kız mız bulamadım ben yahu

bende

ne gerek var ya masraftan başka bişey değiller.

• selamlar.bende işyerimdeki pc de oynuyorum bu oyunu ama seriali kabul etmiyor.Reg ayarlarina baktım bulamadim.baska bir sekilde çözümü varmı? yardimlarinizi bekliyorm.

Oyunda kız arkadas edinmek icin "spend" menusunden üsütünze basınıza biseyler alin :)
  • üstüme başıma süper şeyler aldım bakalım kız gelicekmiiiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: subuti

sorulur mu yaw. Süper oyun ben hergün biraz oynarım. azşm yaptım jubile yapana kadar oynayacağım. Heyecanla yeni versiyonunu bekliyorum. Oyunda çok uçuk ayrıntılar var :) bir ara hiç kızlarla çıkmıyorum gay filan gibi spekülasyonlar çıkmıştı hemen evlendim bi de çocuk yaptık sevgili eşimle. Yapan arkadaşı tebrik ederim.

• quote:

üstüme başıma süper şeyler aldım bakalım kız gelicekmiiiiii

• super bi oyun c.rizeyle costuruyorum sampiyon yapacam ç.rize yi :D
  • subat tatilinde baya oynuodum zevkli oyun
  • Aynı konu için açılmış olan topic zamanında birçok kişinin register code'u istemesi yüzünden silindi. Aynı şeyin tekrarlanmasını istemiyorsanız bu tür paylaşımlardan uzak durunuz, yapanları da uyarınız ya da şikayet ediniz.

Ayrıca KLEBERSON_1903 adlı üye registeration code isteği yüzünden 1 hafta ceza almıştır.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 19 Mart 2006; 20:10:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Aynı konu için açılmış olan topic zamanında birçok kişinin register code'u istemesi yüzünden silindi. Aynı şeyin tekrarlanmasını istemiyorsanız bu tür paylaşımlardan uzak durunuz, yapanları da uyarınız ya da şikayet ediniz.

Ayrıca KLEBERSON_1903 adlı üye registeration code isteği yüzünden 1 hafta ceza almıştır.

İyi forumlar.

peki pm den isteyen veya verende ceza alırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rekuroy -- 19 Mart 2006; 22:31:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.