Şimdi Ara

Divinity | Larian Studios | PC ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Divinity | Larian Studios | PC ANA KONUdivinity.com
    Divinity
    https://divinity.com

Larian Studios, RPG dünyasının en çok sevilen serilerinden biri olan Divinity evrenine geri dönüyor. Stüdyonun merakla beklenen yeni oyunu şimdilik sadece Divinity olarak anılıyor ve geliştirme süreci Larian’ın merkezinde sürüyor. Oyunun duyurusu, kısa süre önce ortaya çıkan ve Hellstone adıyla bilinen gizemli heykelin aslında bu projeye işaret ettiğini de doğruladı.

Yoğun bir RPG deneyimi sunacak

Oyun dünyasının en prestijli etkinliklerinden The Game Awards 2025 sırasında yayınlanan fragman, oyuncuları Rivellon diyarına davet ediyor. Açıklamada, Larian ekibinin Baldur’s Gate 3’ü geliştiren ekip olarak, şimdi her zamankinden daha geniş ve derin bir RPG deneyimi sunmayı hedeflediği vurgulanıyor.

Yeni oyun, önceki Divinity: Original Sin oyunlarını deneyimlemiş oyunculara daha derin bir bağ ve hikâye devamlılığı sunacak olsa da seriye yeni başlayanlar için herhangi bir ön bilgiye ihtiyaç duymadan oynanabilecek.

Larian kurucusu ve oyun yönetmeni Swen Vincke, Larian Studios'un kurucusu ve oyun direktörü Swen Vincke, “Serinin uzun geçmişine rağmen, bu bizim ‘Divinity’ adlı ilk oyunumuz. Daha önce yaptığımız her şeyi tek bir yerde bir araya getirmeye hazırız. Bu, daha önce yarattığımız her şeyden daha geniş, daha derin ve daha samimi bir şeyin başlangıcıdır. Kaderimizi kendi ellerimize aldığımızdan beri bu an için çalışıyoruz. Bu, her zaman yapmak istediğimiz Divinity ve siz de bu oyunla çok eğleneceksiniz” ifadelerini kullandı.

Divinity World Premiere Trailer from The Game Awards 2025

Divinity | Larian Studios | PC ANA KONUthegameawardsyoutube
    Watch the Divinity World Premiere Trailer from The Game Awards 2025. Live from Peacock Theater in Los Angeles on December 11th 2025. Celebrate the best and see what's next in video games at The Game Awards 2025. Subscribe to Watch more The Game Awards: http://bit.ly/tga18sub Follow The Game Awards on X: http://www.x.com/thegameawards Follow The Game Awards on Instagram: https://www.instagram.com/thegameawards/ Follow Geoff Keighley on X: http://www.x.com/geoffkeighley #thegameawards #gameoftheyear #worldpremiere
    https://youtu.be/Kz5lWeGhq2o?si=UyNqJS6HYrVsX8zI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 13 Aralık 2025; 11:1:5 >

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗

• Divinity Original Sin 3 ile ilgili planımız yok demişlerdi, bu yalan olmayabilir. Divinity | Larian Studios | PC ANA KONU 

https://x.com/tourenscom/status/1999319438957654189

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Traileri yeni izleyebildim. İlginç bir şekilde bende ki ilk izlenim divinity mizahı ile dnd ağırlığının bir arada olduğu bir çalışma izlenimi uyandırdı. Elbette divinity estetiğini AAA seviyede bir fragmanla görmek de gerçekten keyifliydi.

Resmi sitesi açılmış bu arada;

Divinity | Larian Studios | PC ANA KONUdivinity.com
    Divinity
    https://divinity.com

Şimdilik oyunla ilgili net bilgi yok ancak tahminlerde bulunabiliriz.

- Dos3 olmadığını zaten Very AFK(Larian) trailer'dan bir gün önce söylemişti. Ayrıca Bg3 öncesinde larian bir anket yapmıştı oyun TB mi yoksa RTwP mi olsun diye ve kazanan TB olmuştu. Şuan ise böyle bir durum yok ayrıca yukarıda yazdığım gibi aksiyon odaklı bir oyun tasarladıklarını da biliyorduk. Özetle muhtemelen aksiyon odaklı bir crpg yapacaklar/yapıyorlar.

- Logo tasarımı bildiğiniz ilk oyun serisinden (Divine divinity ile başlayan seri) esinlenilmiş. Diğer serilerde logolar farklı. (resim aşağıda)

Divinity | Larian Studios | PC ANA KONU

- Divinity resmi web sitesinde (basın kiti) şöyle bir cümle var.

"While Divinity is a brand new game that doesn’t require experience with previous Larian titles, those who’ve played Divinity: Original Sin and Divinity: Original Sin 2 will be able to enjoy greater understanding."

Yani dos ve dos2'yi oynayanlar oyunu daha iyi anlayacak/kavrayacaksa hikaye sanki dos2, beyond divinity dönemlerini işaret ediyor olabilir. (dos1 zaman çizelgesinde daha eski zamanı anlatsa da bazı dos1 karakterleri malum dos2'de de mevcuttu jahan,arhu..vb) (Timeline)

Neyse yakında her şey netleşir bekleyip görelim.

• Fragman oldukça rahatsız ediciydi. Fragman konusunda Blizzard ile yarışırlar. O kadar sağlam tanıtımdan sonra günün sonunda turn-base rpg çıkması ise üzüyor adamı.Divinity | Larian Studios | PC ANA KONU Bana hitap etmiyor.Divinity | Larian Studios | PC ANA KONU 

Yapın şu oyunu 3D aksiyon RPG gerekirse 2030da oynarız yazık ediyorsunuz kendinize.

"The North Remembers"
  • sankiiii aynı tarzda oyun yapıyorlar gibi hissettiren başka kimse var mı? hani yaptıkları oyunlar hep birbirine benzemiyor mu biraz Divinity | Larian Studios | PC ANA KONU 

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Evet yine turn based yapıyorlar. Şimdiye kadar başka türde oyun yapmadılar ki. Şöyle Dark Mesiah gibi 3D ya da izometrik bir ARPG yapsalar tadından yenmez de o zaman da kendi kitleleri söver. Herkes turn based hastası oldu anasını satayım Divinity | Larian Studios | PC ANA KONU 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hobi: Hpi Baja 5b SS - GS Vision pro - Traxxas E-Revo - Rc4wd Trail Finder 2 - Enroute Berg 2.2 - Mst Ms01D - Geprc mark4 - X2 Elf 88mm - Sanwa MT4
  • R-10 kullanıcısına yanıt

çok güzel yapılmış

Elden Ring'den de kimse şikayet etmedi ama Far Cry'dan şikayet eden çok hocam. Tamamen aynı oyunu kopyalamıyorlar bu adamlar ki seviliyor oyunları. Benim hayatımda oynadığım ilk sıra tabanlı oyun BG3'tü. Yani tür bana hitap etmiyordu ama bir şans verdim ve favori oyunlarımdan oldu. Sonrasında daha fazla sıra tabanlı oyun oynamaya başladım. Bence oynamayanlar bir şans versinler BG3'e ve Divinity'i beklerken hype trenine katılsınlar. Divinity | Larian Studios | PC ANA KONU 

İlk ipucu paylaşımı burada;

Divinity | Larian Studios | PC ANA KONUx (formerly twitter)
    Divinity (@divinity) on X
    https://x.com/divinity/status/1999324935723057385

"The gods are silent. Rivellon bleeds. New powers stir."

- Tanrıların sessiz kalması demek bizi doğrudan 7 tanrı dışında ki isime götürür. Bu kişi kaos lordu(link)

Kaos lordu'nun adı geçtiği oyunlara bakarsanız;

+ Divine Divinity

+ Divinity 2: Flames of vengeance

+ Divinity original sin 2

Şimdi logo tasarımı Divine divinity oyunundan esinlendi demiştik, yeni oyunun adı Divinity 1 olduğuna göre Divinity2'den öncesini anlatıyor olmalı ve son olarak basın kitinde yazan cümleyi hatırlayın;

"While Divinity is a brand new game that doesn’t require experience with previous Larian titles, those who’ve played Divinity: Original Sin and Divinity: Original Sin 2 will be able to enjoy greater understanding."

Dos1 ve dos2 oynayanlar oyunu daha iyi anlamalarını sağlayacak.

+ Kaos lordu'nun dos1 ve dos2'de bağlantı noktası ne diyecek olursanız bu kişi muhtemelen "Jahan" (dos1'de yoldaşımız ve dos2'de lohse görevlerinde yine karşımıza çıkıyordu)

Hatta bu durum benim dikkatimi çekmiş ve bu forumda şunu yazmışım(link) (muhtemel bir dos3 çıkarsa diye ilgili bir bilgi içerir)

Divinity | Larian Studios | PC ANA KONUdonanımhaber forum
    Divinity: Original Sin 2 (2017) [ANA KONU]
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/134645071

Yani sonuç olarak her şey kaos lordu hatta dolaylı yoldan da Black Ring ile Demons 'a götürüyor..

Tüm bu bilgiler ışığında video'yu tekrar izlediğimde ritüel'de ölen kişinin lohse gibi içinde yaşayan bir iblisin olduğu ve muhtemelen black ring'in yeniden toplandığı bir zaman olabileceği kanaatine vardım.

Bu arada malumunuz yukarıda yazdığım üzere larian şuan tek değil iki oyun birden geliştiriyor. Muhtemelen küçük olan oyun tb tabanlı olabilir. Büyük olan divinity 1 ise aksiyon odaklı bir oyun olacak gibi görünse de beni düşündüren asıl şey hangi oyun motoru ile geliştirildiği (yeni bir divinity engine?).. Hayırlısı diyelim.. :)

• Oyun çıkmadan önce tekrar DOS 2 oynayasım var fakat gözüm 100 saat üzerini tekrar kesmiyor. Ufak bir bug sebebiyle sinirlenip 80. saatte bırakmıştım. Eğer yeni Divinity için DOS 2’nin önemi varsa o göz mecbur kesecek. Hayırlısı artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Monster W150ER//

Nikon D7000 - Sigma 17-70 2.8-4 DC MACRO OS HSM
  • Sıra tabanlı savaş sistemi olmayabilir. 3. şahıs kamera açısına sahip olabilir. Göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 16 Aralık 2025; 9:51:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aksiyon oyunu mu yoksa TB mi olacak diye düşünen arkadaşlar bu başlıkta yazılan eski mesajları bir okumanız faydanıza olacaktır. 7 ay önce yazdığım şu yoruma bir göz atın.

Divinity | Larian Studios | PC ANA KONUdonanımhaber forum
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161355947
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.