Şimdi Ara

Sabiha Gökçen Havalimanı Otopark (Avrasya Seyehat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
6
Favori
11.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar rezervasyon ile günlük 8 tl ye aracınızı park edebiliyorsunuz , hava alanının kendi otoparkında günlük 20 küsür lira ya otopark ücreti ödendiği düşünüldüğünde çok uygun bir fırsat gibi geldi bana.
    otopark hava alanı arası ring servisleri varmış 15 dakikada bir.

sabiha gökçen hava alanı için geçerli.
    gidecekler deneyebilir yada daha önce kullanmış olanlar varsa bilgi verebilir mi ?

http://www.avrasyaseyahat.com.tr/

[direk okunması için , mesajımı başlığın içine de yazıyorum. ]

arkadaşlar dün itibari ile avrasya otopark kullanımını bitirmiş bulunuyorum.

25 mayıs ta sabah saat 05:30 gibi aracımı bıraktım.
    29 mayıs gece 23:50 gibi aracı aldım.
    ücret olarak 40 lira ödedim. internet üzerinden yaptığınız rezervasyonda ki fiyat neyse o çıktı.

direk otopark ücretleri fark edebiliyor , internet üzerinde günlüğü 8 lira yazarken , girişteki tabelada 0-3 saat ücretsiz, 24 saati 15 lira gibi bir ibare gördüm. o yüzden muhakkak internetten rezervasyon yapıp gidin. süre aşarsa da o fiyat üzerinden değerlendirirler.

aldığım hizmetin hikayesini anlatmaya gelirsek ;

araçta bebek olduğu için önce ailemi hava limanına bıraktım. yandexnavi kullanıyorsanız world atlantis avm yazıp otoparka 5 dk da ulaşabiliyorsunuz. sonradasın otoparka geçip giriş fişimi alıp aracı bıraktım.
    aracı otoparka bırakır bırakmaz, yukarıda servisin beklediğini gördüm ve hemen hava limanına 5 dk içinde ulaştım.

anahtar bırakılmıyor. (en güzel yanı da bu bence ) , bir çok aracın park halinde olduğunu görüyorsunuz. ama isterseniz anahtar bırakıp aracınızı 10tl ye geldiğinizde yıkanmış bir şekilde hazır ettire biliyorsunuz. (dönüş anında başka bir kullanıcının bu şekilde yapmış olduğunu gördüm, araç pisse bırakılabilir )

normalde 21 de inecek olan uçağım rötar nedeni ile 23:30 gibi indi. hava limanında inanılmaz bir insan kalabalığı ve araç yoğunluğu vardı.
    Avrasya Oto'yu dışarı çıkınca aradım , iç hatlar gelen yolcu kapısından (burger king in yanındaki kapı) çıkıldığında , sağ çaprazda GNR Vale Parking yazan bir vale servis kulübesi göreceksiniz . Avrasya Oto logolu araç (aracın plakalarına bakmaya gerek yok büyük bir mavi renkli yazılı logo etiketli araç ) hemen bu kulübenin önünde duruyor o yüzden , o araç kalabalığında kaybetme yada bulamama şansınız yok. sadece yoğunluktan dolayı bekleme süreniz 15-20 dk civarını bulabilir.

gelip beni aldıktan sonra , 3 dk içinde otoparka girip , aracımı mis gibi kapalı otoparktan alıp çıkardım.

Kesinlikle tavsiye ediyorum . Ne açık otoparkı olan ispark'a, ne faiş fiyatlar alan hava limanı otoparkına , nede başka bir otoparka aracınızı bıraktığınızda nelerle karşılaşacağınızı düşünerek vakit harcamayın.
    ben 5 kişilik + 1 bebekli bir aile olduğumdan uzun süre araştırıp bu hizmetten yararlanmış biri olarak söylüyorum , gözünüz kapalı yararlanabilirsiniz.

sorularınız olursa mesaj atabilirsiniz.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker369 -- 30 Mayıs 2015; 12:41:09 >

• Ocak ayinda antalyaya gitmem gerekti. Bileti gidis donus 50 tl ye aldim. Otoparka 60 lira verdim. Adami soyuyorlar resmen. Bu temmuzda ucakla once altinoluk gidis donus sonra gaziantep gidis donus sonra italya gidis donus en son budapeste gidis donus ucuslarim var. Arabayi kesin buraya birakirim. Haber verdigin icin Tesekkurler.
  • Yanında ispark'ın da otopark'ı var. Onun da günlüğü 8 tl thy ile seyehat ediyorsanız ilk gün ücretsiz sonraki günler ise %20 indirimli. Avrasya'nın otopark'ı kapalı ispark'ın ise açık otopark. Her ikisini de kullandım thy ile uçmuyorsanız avrasya tercih edilebilir.

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 21 Mayıs 2015; 14:09:48 >
  • atesoku kullanıcısına yanıt
    İspark da iyi bir alternatif diyecektim benden hızlı davranmışsınız :)

Ama saatlik değil günlük 8 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtci

İspark da iyi bir alternatif diyecektim benden hızlı davranmışsınız :)

Ama saatlik değil günlük 8 TL

Teşekkürler hocam, dikkatimden kaçmış düzelttim hemen.
  • Daha önce kullandım. Kapalı alan kendiniz park ediyorsunuz anahtar bırakmak gerekmiyor. Servisleri hızlı, tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de önümüzdeki hafta thy ile bir uçuşum olacak, tam avrasya'dan rezervasyon yaptıracaktım, ispark'ın otoparkını gördüm, hem de thy kampanyası olması 10 numara oldu 5 gün bırakacağım aracı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel görünüyor yalnız oradan havaalanına gidiş nasıl olacak? isparkta servis var, burdan yürüyerek gitmek zor olabilir. Yoksa aynı şartlarda ya da az daha fazlasına ispark yerine burası tercih edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullandım, 15 dk'da bir hatta yoğun olduğunda dolmuş gibi çalışan sprinter araçlarla ücretsiz servis var..
    Gidiş için de dönüş için de mevcut

Hatta paraf card'ın varsa.. ay içinde tek seferde 150 lira harcadıysan ve kampanyaya kayıt olduysan.. ilk 48 saat bedava..

Bedava yaşıyoruz bedava..
  • İspark' ın yeri nerede kalıyor, yani SAW' a yolcuları bıraktıktan sonra nasıl gidebilirim
  • Pegasus ile sayahat edenlere Pegasus'un otoparkı çok uyguna geliyor. Günlük 4 TL civarı.
  • xpirto X kullanıcısına yanıt
    siz isparktan bahsediyorsunuz sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defalarca kullandım avrasya otoparkı.

hatta daha önce crowne otel altındaydı şimdi atlantis avm altına taşındılar.

önceden günlük 10 TL idi şimdi yeni yerde 8TL yaptılar.

güvenilir bir otopark. aracınızı istediğiniz yere park edip ücretsiz servis ile havaalanına gidiyorsunuz. havaalanına geldiğinizde otoparkı arayıp servis talebi yaptığınızda 15 dk gibi wings valenin oraya servis geliyor. şansınıza servis orada da olabilir.

tatil zamanları park yeri bulmak biraz sıkıntı olabiliyor. otopark içinde biraz tur atmanız gerekebilir. uzak bir noktaya park ederseniz biraz yürümeniz gerekli. bu nedenle park yeri arama süresini hesaplayarak otoparka gidin. havaalanına geldiğinizde de valizi alır almaz arayın. servis yok ise orada beklemeniz uzun sürüyor bazen.

crowne plazada iken vale hizmetleri vardı. aracı havaalanından almak için 10TL, havaalanına geri getirmek için 10TL ücret ödemeniz gerekli fakat daha önceden haber vermelisiniz. babamın vefatında kullanmıştım vale hizmetini vakit kazanmak için. şu an ki otopark alanında ne kadar ücretler bilmiyorum.

• İsparka şimdiye kadar 3 defa arabamı bırakmaya çalıştım.. herbirinde 15 dk kapıda bekleyip yer bulamadan küfrederek ayrıldım.
    Artık Viaportun otoparkına bırakıyorum, taksiyle gidip geliyorum SAW a.
    Şimdiye kadar hiç çekilmedi arabam. 7-8 defa bırakmışımdır.

• Pegasus un Sabiha Gokcen'deki otoparki ne kadar, gercekten 4 TL mi. Sitesinde bilgiyi bulamadim, bulan var mi. Ben de bu haftasonu kullanacagim.
  • Antalya da fena öpüyolar bizi..En son 15 saate 30 lira vermiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pegasusun otopark ücreti en son ilk gün 5 diğer günler 12 tl idi yanlış hatırlamıyorsam.Yılda 3 kez kullanıyorum otoparkı.Bilet parası gibi öpüyorlar.
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt
    evet ispark..
  • Arkadaslar pegasusun sabiha gökçen otoparkı 1mayıs itibariyle saatlik değil gunluk 6tl olmuş. Geçen 2saat için verdim. Serwisi olması cazip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowsprince kullanıcısına yanıt
    Sitede 12 TL gozukuyor.

http://www.flypgs.com/pegasus-ile-ucus/havaalani-otopark.aspx#otopark-ucret
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.