Diamond Website Builder Hosting Plan with user friendly website builder: - Unique Domain Name(.com/.org/.net) - Unlimited Web Page - Unlimited Emails - Unlimited Subdomains - Unlimited Database Storage - Unlimited Storage
yıllık 280 dolara yukarıdaki özelliklerde satıyorlar ....
fiyat uygun gibide bunu Tr de kim hangi site için kullanır ? Bence şirketin bu kadar çok vermesinin nedeni bu sisteme girenlerin zaten bu ürünü kullanmayacak olması =)
Sizde alan alırken neye dikkat edersiniz bu firma iyi fiyat vermiş diye hemen almak gereklimidir ? çünkü müşteri hizmetleri bile ingilizceymiş tabi şirket gerçekten düzgün mü oda muamma ?
aynı teklif bana da yapıldı gerçekten bende ne yapıcağımı bilemedim site kurmayı düşünüyordum ama 500tlde yüksek bir miktar.Azımsanıcak birşey diil etrafımızdakileri kayıt yaotırmakda epey zorlu
Pişman olursunuz, girmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
neden dolayı böyle düşünüyorsunuz dostum az daha açsanız?
quote:
Orijinalden alıntı: s0ft
Şimdi işim var, gelince detaylı bir şekilde yazarım. Sende bu arada bu sistemin mağdurlarını oku. Nette sürüyle konu var.
valla hocam okadar konu okudum denk gelmedim beni kısa zamanda aydınlatırsan çok memnun olurum.İyiki mesaj attın yoksa katekülliye gelecektim.
Network marketing olayında çok güzel işleyen bir çark vardır. Firmalar sistemi kurar, bir kaç kişiye kazandırır ve bunları da sağda solda reklam yapmak için kullanır. Millette ''vay anasını iyi para var, kolay iş hemde'' diye düşünür ve dalar. Ağzı iyi laf yapan elemanları da ofislerine doldururlar. Bunlar da size sağlam bir gaz verir. Ben şöyle kazandım, böyle kazandım, sende yaparsın, aslansın, kaplansın. Sonra iyice gaza gelirsin ve bir hevesle parayı yatırırsın.
Sonra bakarsın ki işler istediğin gibi gitmiyor. Zaman geçtikçe iyice dank eder. Sistem öyle bir kurulmuştur ki, zararını çıkartmak için yakınlarını kandırmaya çalışırsın. Birilerini sisteme referansınla sok ki zararını karşılayasın. İşin özeti kısaca budur.
Ayrıca bu sistemde hiç bir şeye ulaşamayanlar dahi sürekli dışarıya umut pompalar. Şöyle yapacağım, şirketle şuraya gideceğim, şunu alacağım vs. Ancak hiç biri olmaz.
Ancak çok önemli bir husus olarak şunu belirteyim ki bu sistemle iyi para da kazanabilirsin. İnandırabileceğin kişilerin bol olduğu bir çevren, ikna kabiliyetin ve sisteme kattıklarının sağlam çalışması da gerekir. Çünkü kollar dengede gitmelidir. Üye yaptım bitti olayı yok. Yani sistem sizi iyice bağlar ve kazanmak gerçekten inanılmaz zordur.
Diyeceksin ki sen bunları nereden biliyorsun. Biri kız çok yakın üç arkadaşım bu işe girdiler. İkisi girerken haberim yoktu, birini ise engelleyemedim. Hiçbiri bir şey kazanamadı. Birisi devam ediyor uğraimaya, hala yapacağız, edeceğizlerle boğuşuyor. Diğeri bıraktı ancak elimde firmadan aldığım mallar var, zararda değilim diyerek zararını kabul etmiyor. Halbuki verdiği para aldığı malların gerçek değerinin rahat yirmi katı. Bir diğeri de yine biraz uğraştı, sonrasını çok konuşamadım.
Diyeceğim odur ki, bu sisteme bulaşmayın.
He bir de en yakınımdaki kişiyi, annemi unuttum. O da bir zamanlar uğraştı bu işlerle. O zamanlar küçüktüm. Özet geçiyorum; sonuç hüsran ve maddi kayıp. Hatta annem girerken kazandığını iddia eden arkadaşları da bıraktı. Firma isimlerini vermedim, ancak söylediklerim tamamen gerçektir.
Çok sağol dostum bende çevre yok birde donanımhabere sormadan girermiyim böyle bir işe,teşekkür ettim.saol varol
ben megaholdings işine girdim çok memnunum....
quote:
Orijinalden alıntı: mmelihfb
ben megaholdings işine girdim çok memnunum....
Yanlış yoldasın
ben aldığım paraya bakıyorum...çevrem geniş takımı kurduk...kazanıyoruz yani....üni öğrencisi için ideal bir iş....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme