Şimdi Ara

Pi Network - Bee Network - TimeStope - Mobil Madencilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Para Nedir ?


    Para, mal ve hizmetlerin değiş-tokuşu için kullanılan araçlardan en yaygın olanı. Para sözcüğü ile genellikle madenî para ve banknotlar kastedilmekle birlikte; ekonomide, vadesiz mevduatlar ve kredi kartları da parayı meydana getiren unsurlardan sayılır


    Kripto Para Nedir ?


    Kripto para, işlemleri güvenceye almak için kriptografi yani şifreleme kullanan, çalışma şekli nakite alternatif bir değişim aracı olarak tasarlanmış bir dijital varlık, bir sanal unsurdur. Kripto paralar bir nevi dijital döviz, alternatif döviz ve sanal döviz’dir.


    Nasıl Kripto Para Sahibi Olunur ?


    Kripto para sahibi olmanın iki yolu vardır: platform üzerinden gerçek para birimleri karşılığı satın almak veya Kripto Para kazanabileceğiniz kriptografik şifreleri çözerek blok üretimi (madencilik) sonucu ödül olarak almak. Almak istediğiniz Kripto Para değerinin madencilik için istediği şartlar değişiklik göstermektedir.


    Akıllı Telefon ile Kripto Para Madenciliği Mümkün müdür ?


    Evet. Mümkündür.


    Akıllı Telefon ile Nasıl Madencilik Yapabilirim ?


    Bunun için çeşitli yollar vardır. Ben size en basit ve kolay olan yöntemi anlatacağım.


    1. Pi Network (Pi-Coin)


    Pi Coin yeni bir dijital para birimidir. Bu uygulama Pi holdingler erişmek ve büyümeye izin verir ve dijital varlıklarını barındırmak için cüzdan olarak hizmet vermektedir. Pi Coin oldukça dağınık, çevre dostu ve minimum pil gücü tüketiyor.


    Pi Coin, Stanford üniversitesinde bulunan üç girişimci tarafından kullanıma sunulmuştur. Stellar platformu temel alınarak ortaya çıkarılan Pi, gelişim sürecinde Stellar platformunun madencilik işlemine izin vermemesine rağmen yaptıkları güncellemeler ile madencilik işlemini simüle ederek kişilerin yetenek ve liyakatine bağlı olan bir paylaşım modeli olmasını

    sağlamıştır.


    Bu uygulama üzerinden günde sadece 1 kez giriş yaparak mining işlemi yapılıyor. Bir referans kodu ile kayıt olarak sisteme giriş yapıyorsunuz. Size ait oluşan kod ile gelen her arkadaşınız 1 pi kazandırıyor. Davet ettiğiniz arkadaşlarınız aktif şekilde mining yaptıkça sizin pi kazım katsayınız da artıyor. 24 saatte bir uygulamaya girmeniz kazım işleminin devam etmesi için yeterli.


    3 gün bu şekilde kazım yaptıktan sonra yeni aşamanın kilidi açılıyor. Bu aşama da 5 aktif mining yapan arkadaşınızı Güvenlik Çemberi adı verilen ağınıza ekliyorsunuz. Bu 5 kişi sizin katsayınızı daha da arttırıyor ve bu şekilde mining yapmaya devam ediyorsunuz.


    Pi'nin şuan herhangi bir maddi değeri yok fakat girişimler devam ediyor. Yakın zamanda 10.000 Pi karşılığında pi.app domaini ve 1850 Pi karşılığında bir laptop satıldı. Pazar oluşturulmaya yavaş yavaş başlandı. Fakat dediğim gibi şuanlık herhangi bir borsa karşılığı yok. Tıpkı bitcoinin ilk zamanları gibi fakat Pi daha farklı bir yol ile ve daha hızlı bir şekilde ilerliyor.


    İleride ne olacak elbette bilemeyiz fakat bu tür coinlere ilgisi olan, takip eden arkadaşlarımız inceleyebilir. Üye sayısı arttıkça, rağbet arttıkça istenilen yere geleceğinden umutluyum.


    Sisteme üye olmanın son aşamasında sizden referans kodu isteyecektir; düşünen arkadaşlar unsiii kodu ile üye olabilir.


    ✅Pi Network 💰

    https://minepi.com/unsiii

    Referans (Davet) Kodu: unsiii


    2. Bee Network (Bee-Coin)


    Beecoin bir mobil uygulamadır. Bu uygulama üzerinden günde sadece 1 kez giriş yaparak mining işlemi yapılıyor. Bir referans kodu ile kayıt olarak sisteme giriş yapıyorsunuz. Size ait oluşan kod ile gelen her arkadaşınız 1 beecoin kazandırıyor. Davet ettiğiniz arkadaşlarınız aktif şekilde mining yaptıkça sizin bee kazım katsayınız da artıyor. 24 saatte bir uygulamaya girmeniz kazım işleminin devam etmesi için yeterli.


    Beecoin'in şuan herhangi bir maddi değeri yok fakat girişimler devam ediyor. Tıpkı bitcoinin ilk zamanları gibi fakat Beecoin daha farklı bir yol ile ve daha hızlı bir şekilde ilerliyor.


    İleride ne olacak elbette bilemeyiz fakat bu tür coinlere ilgisi olan, takip eden arkadaşlarımız inceleyebilir. Üye sayısı arttıkça, rağbet arttıkça istenilen yere geleceğinden umutluyum.


    Sisteme üye olmanın son aşamasında sizden referans kodu isteyecektir; düşünen arkadaşlar unsiii kodu ile üye olabilir.


    ✅Bee Network 🐝

    https://bee.com/download

    Referans (Davet) Kodu: unsiii


    3. TimeStope (TimeStope-Coin)


    Timestope, Kore Topluluğu tarafından kurulan 7 Ekim 2020'de ücretsiz madenciliğe başlayan doğrulanmış ve yasal bir Kripto Para Birimi'dir.

    Timestope tarafından sunulan bu Ücretsiz "Madencilik", başlatılmadan ve ticarete başlanmadan önce birçok kişinin coinlere (Kripto Para Birimi) sahip olması için farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır.


    Sisteme üye olmanın son aşamasında sizden witness kodu isteyecektir; düşünen arkadaşlar unsiii kodu ile üye olabilir.


    ✅TimeStope  

    https://www.timestope.com/download

    Witness: unsiii








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.