Şimdi Ara

netten alşveriş bilgisiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarr napıcağımı şaşırdım çok sıkıldım bu ev işlerinden ev arkadşımla tartışmaktan . güvenilir bi alışveriş sitesi istiyorum şöyle haftalık alışverişleri sipariş edelim rahat edelim: migrosu duydum avantajları da varmış sizce yeteri kadar iyi mii beni bilgilendirinn..

• marketten alışveriş daha iyidir. bazen haftasonları ve bazı günler indirimler vardır...internet sitesinde böyle kampanyalar olmaz, ayrıca kargo ücreti alıyorlar sanırım...insanın 2 sokak aşağıda marketten yoğurt peynir almak varken saatlerce kargocuyu beklemesi pek uygun olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imeceShop -- 21 Nisan 2010; 2:25:47 >
  • tabiki günlük alışverişten bahsetmiyorum ama haftalık alısveriş için güzel bi yol.ben de yavaş yavaş kullanmaya başladım, ayrıca marketteki kampanyalardan da site üzerinden yararlanabildiğini ogrendm...
  • Bu olay tipik ev hanımları olayına dönmeye başladı.
    Senede 2-3 defa dışarı çıkarlar,o da bayram ziyeretine.Bakkala bile inmezler.Camdan sepet sarkıtırlar.Sonra bi bakarsınız 35-40 yaşlarındaki kadın 55 yaşında gösteriyor.Üstüne de kilolardan zor yürür hale gelmiş.
    ELbette sizin paranız ve sizin seçiminiz ama bari böyle işleri gidip kendiniz yapın.Hareketsiz yaşam sonradan çok şeyi kaybettirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imeceShop

marketten alışveriş daha iyidir. bazen haftasonları ve bazı günler indirimler vardır...internet sitesinde böyle kampanyalar olmaz, ayrıca kargo ücreti alıyorlar sanırım...insanın 2 sokak aşağıda marketten yoğurt peynir almak varken saatlerce kargocuyu beklemesi pek uygun olduğunu düşünmüyorum

markette ki indirimler sanal markette de oluyor çoğu zaman. bazen sanal markete özel indirimler de oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    internetten alışveriş ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.