Bildirim
netten alşveriş bilgisiii
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
marketten alışveriş daha iyidir. bazen haftasonları ve bazı günler indirimler vardır...internet sitesinde böyle kampanyalar olmaz, ayrıca kargo ücreti alıyorlar sanırım...insanın 2 sokak aşağıda marketten yoğurt peynir almak varken saatlerce kargocuyu beklemesi pek uygun olduğunu düşünmüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imeceShop -- 21 Nisan 2010; 2:25:47 > -
tabiki günlük alışverişten bahsetmiyorum ama haftalık alısveriş için güzel bi yol.ben de yavaş yavaş kullanmaya başladım, ayrıca marketteki kampanyalardan da site üzerinden yararlanabildiğini ogrendm... -
Bu olay tipik ev hanımları olayına dönmeye başladı.
Senede 2-3 defa dışarı çıkarlar,o da bayram ziyeretine.Bakkala bile inmezler.Camdan sepet sarkıtırlar.Sonra bi bakarsınız 35-40 yaşlarındaki kadın 55 yaşında gösteriyor.Üstüne de kilolardan zor yürür hale gelmiş.
ELbette sizin paranız ve sizin seçiminiz ama bari böyle işleri gidip kendiniz yapın.Hareketsiz yaşam sonradan çok şeyi kaybettirir. -
quote:
Orijinalden alıntı: imeceShop
marketten alışveriş daha iyidir. bazen haftasonları ve bazı günler indirimler vardır...internet sitesinde böyle kampanyalar olmaz, ayrıca kargo ücreti alıyorlar sanırım...insanın 2 sokak aşağıda marketten yoğurt peynir almak varken saatlerce kargocuyu beklemesi pek uygun olduğunu düşünmüyorum
markette ki indirimler sanal markette de oluyor çoğu zaman. bazen sanal markete özel indirimler de oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X