Şimdi Ara

Altyapı Yok, Abonelik İptal?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni taşındığım evde altyapı yok, doğal olarak ben bu interneti nakil yaptıramayacağım. Böyle bir durumda aboneliğimi iptal edebilir miyim? Cevap evet ise, bu işlem nasıl yapılıyor?

• Sözleşmen yok ise direkt iptal edebilirsin ancak sözleşmen var galiba. Bu durumda hemen kapatmıyorlar. Önce nakil yaptırıyorsun altyapı olmadığı için 6 ay bekliyorlar kapatmadan önce. 6 ay sonunda hala altyapı yok ise ancak o zaman kapatıyorlar. Ama bazen dondurabiliyor telekom sizden habersiz, 6 ay sonra hadi kapat hattı deyince kapatmıyorlar.

Orijinalden alıntı: AceVenturA

Sözleşmen yok ise direkt iptal edebilirsin ancak sözleşmen var galiba. Bu durumda hemen kapatmıyorlar. Önce nakil yaptırıyorsun altyapı olmadığı için 6 ay bekliyorlar kapatmadan önce. 6 ay sonunda hala altyapı yok ise ancak o zaman kapatıyorlar. Ama bazen dondurabiliyor telekom sizden habersiz, 6 ay sonra hadi kapat hattı deyince kapatmıyorlar.
    Hocam nakil yapıp 6 ay niye bekliyor, ben bu 6 aylık süreçte fatura falan ödeyecek miyim

İptal etmek istiyorum dersen muhtemelen yardımcı olurlar sana

Ama türk Telekom kullanıyorsan iptal etmemen daha mantıklı. Alt yapıyi yoksa hiç getiremezsin. İptal etmezsen hattını donduracaklar. O sürede de fatura odemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mcrew

İlk baş nakil talebinde bulun. Onlar sana haber verirler. Alt yapı yok diye.

İptal etmek istiyorum dersen muhtemelen yardımcı olurlar sana

Ama türk Telekom kullanıyorsan iptal etmemen daha mantıklı. Alt yapıyi yoksa hiç getiremezsin. İptal etmezsen hattını donduracaklar. O sürede de fatura odemezsin.
    hocam ben altyapı olmadığını sorgulamıştım zaten, ben de turkcell superbox aldım kampanya stoklarla sınırlı olduğu için. 1 sene taahhüt verdik turkcell'e. doğal olarak türk telekomu kesin olarak iptal ettirmem lazım. sanırım bulunduğum ilin telekom müdürlüğüne gidip dilekçe vermem gerekiyor.

Ama gelip de bizim alt yapımız var orada ya da iki hafta içinde alt yapı getireceğiz derlerse uğraşırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakil talebi sonrası nakil istenen lokasyonda altyapı yoksa, sözleşmeyi fesih hakkı sözleşmede yer alan altyapı temin süresinin sonunda talep edilebilmektedir. Hizmet alamadığınız sürede fatura iade talebi oluşturabilirsiniz. İptal dilekçesi ise söz konusu altyapı temin süresinin sonunda değerlendirilebilmektedir.

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Nakil talebi sonrası nakil istenen lokasyonda altyapı yoksa, sözleşmeyi fesih hakkı sözleşmede yer alan altyapı temin süresinin sonunda talep edilebilmektedir. Hizmet alamadığınız sürede fatura iade talebi oluşturabilirsiniz. İptal dilekçesi ise söz konusu altyapı temin süresinin sonunda değerlendirilebilmektedir.
    1- Hizmet alamadığım süre için neden fatura ödeyeyim hocam?
    2- Eve taşındım internet yok, ben adamların 1 sene internet getirmesini beklemek zorunda değilim ki, sonuçta hizmet veremiyor bana, ne diye hala sözleşmeye bağlı tutacak? 1 seneyi geç 2 ay bile olsa 2 ay internetsiz kalmamın mağduriyetini kim giderecek?
    3- Bence altyapı yoksa direkt sözleşme fesih hakkı doğması lazım.

1.Hizmet alamadığınız süre için fatura ödemezsiniz, fatura çıksa bile iade talebi oluşturabiliyorsunuz.
    2.Hizmet alamadığınız sürelerde hat dondurulmuş kabul edilir ancak altyapı temin süresi boyunca hattı iptal edemezsiniz, ederseniz taahhüt cezası çıkacaktır.
    3.Altyapı olmaması durumunda altyapı temin sürsinin sonunda iptal hakkınız doğmaktadır -eğer altyapı gelmemişse-
    altyapının ne kadar sürede gelip gelmeyeceğini netleştiren husus nedir?
    Max. altyapı temin süresi sözleşmede belirtilmiştir. Belirtilen süre içerisinde altyapı size ulaşmazsa iptal hakkınız doğar, dondurulmuş olan hattınız taahhüt cezasız olarak iptal edilir. Bahsi geçen süre içerisinde altyapı gelir ve sinyal sağlanırsa hattın sözleşmesi kaldığı yerden devam edecektir.

Max. altyapı temin süresi sözleşmede belirtilmiştir. Belirtilen süre içerisinde altyapı size ulaşmazsa iptal hakkınız doğar, dondurulmuş olan hattınız taahhüt cezasız olarak iptal edilir. Bahsi geçen süre içerisinde altyapı gelir ve sinyal sağlanırsa hattın sözleşmesi kaldığı yerden devam edecektir.
    anladım sözleşme örneği atar mısınız rica etsem?

TT online işlemlere giriyorsunuz, abonelik sözleşmeleri diyorsunuz, ıslak imzalı döküman seçiyorsunuz ve oradan bakıyorsunuz.

Örneğin benim sözleşmemde A yazan şey daha sonraki sözleşmelerde B olarak güncellenmiş olabilir. Bu hususta en doğru sonuca söylediğim şekilde ulaşırsınız.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.