Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.300
Cevap
162
Favori
720.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende şu an türknet var ve akşamları şu saatlerde dehşet Ping’ler alıyorum ve bu yüzden iptal ettirip netspeed geçmeyi düşünüyorum. Şu an müsait olup Ping ve hız testi yapıp ss atabilecek var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlot7

Selam arkadaşlar bende şu an türknet var ve akşamları şu saatlerde dehşet Ping’ler alıyorum ve bu yüzden iptal ettirip netspeed geçmeyi düşünüyorum. Şu an müsait olup Ping ve hız testi yapıp ss atabilecek var mı
    şu an test yaptım.abonelık 75 mbps
    gunduz 72 mbps cıkıyor...aksamları dusuyor 18,00 baktım hız kapat ac 20 mbps gecmıyordu,aradım ne yaptılarsa oradan 2 defa kapat ac yaptılar hız yukseldı tekrar bu vakıtte yeterlı -_-
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 27 Ocak 2019; 22:17:45 >

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Benim için hız değilde Ping önemli Ping gündüz test yaptığında da şu an ki Ping ile aynı çıkıyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merlot7

Hocam Benim için hız değilde Ping önemli Ping gündüz test yaptığında da şu an ki Ping ile aynı çıkıyor ?
    ping gece gunduz degısmıyor burda

• frantic2 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler

• merlot7 kullanıcısına yanıt
    Ping ve hız düşmesi durumu bölgeden bölgeye değişiyor. Kimisi sorunsuz şekilde kullanıyor, kimisinde ping artıyor, kimisinde hız düşüyor kimisinde de (benimki de dahil) bazı platformların(youtube, twitch, netflix, ok.ru gibi) hızı düşürülüyor. Turknet'i, tt altyapısından kullanıyorsanız büyük ihtimalle ping sorununuz devam edecek maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 27 Ocak 2019; 22:33:43 >
  • NimbleSoul kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam vae altyapısında kullanıyorum Türknet i 7 gün oldu hizmetin açıldı ama hiç memnun değilim PlayStation Online da oynuyorum bi hafta sonları akşamlarımız var oda zehir oluyor bu internetle. Acaba netspeed e geçsem sorun düzelir mi..

• merlot7 kullanıcısına yanıt
    Sorunun düzelip düzelmeyeceğine kimse kesin cevap veremez. Netspeed ve ya Ttnet kullanan komşunuz varsa onlara akşamları hız düşüşü yaşayıp yaşamadıklarını sorun. Sıkıntı sadece sizde ise servis sağlayıcıyı değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar modem tavsiyeniz var mı acaba? Ev 3+1 140 m2. 16 mbps adsl kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hız düşmesi çok fazla olmuyor benim hissettiğim azda olsa var ama test etmedim bu durumu, Sadece ara sıra net kopuyor nedenini anlamadığım bir şekilde haftada bir kere belki oda nedense hep oyundayken oluyor yoksa umrumda değil yani.
  • SvlyMmt S kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    ASUS DSL-AC750 300MBPS-433MBPS VDSL DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 2 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-ac750-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-2-port-adsl2-modem.html

bunu dün aldım tavsiye ederim fiyatıda çok uygun.

• saat 00:00 oldu hızlar normale cıktı hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

Arkadaşlar modem tavsiyeniz var mı acaba? Ev 3+1 140 m2. 16 mbps adsl kullanıyorum
    ben yaklasık 15 yıldır airities modemlerı kullandım hep
    arayuzu kullanımı cok basıt . kurulumu cok basıt.
    turkce arayuz.
    su an 3 yıldır airtıes 5760 kullanıyorum

mennunum kısacası

alacagınız modem hangı marka olursa olsun,vdsl ve ac desteklı alırsanız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 28 Ocak 2019; 0:6:50 >
  • bende yeni eve taşınacağım superonline fiber ile netspeed ve turknet üçgeninde kaldım. zannedersem fiber iyidir ama fiyat ve taahütsüzlük güzelliği çekiyor bu firmaların ancak dedikleri gibi sitesinde 75 mb verebiliyorsa bana yeterde artar bile
  • arkadaşlar bu ayın sonuna kadar 100 gb lık kotalı internetimi 150 gb a kadar harcadım gerçekten de kotayı kaldırmışlar hız düşümü olmadı , son hızda yüklemeye devam ediyorum , bakalım faturaya birşeyler yansıyacakmı gerçi kontratlı benimkisi ama 24 mbit de fena değil yetiyor fakat insan daha da hızlısını istemiyor değil . ayrıca bu aralar türk net i de sordum her yere hizmetleri yok , şeytan diyor kur bir nas sabahlara kadar yükleme yapsın adaptörlü fazla elektrik de harcamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: agent82

bende yeni eve taşınacağım superonline fiber ile netspeed ve turknet üçgeninde kaldım. zannedersem fiber iyidir ama fiyat ve taahütsüzlük güzelliği çekiyor bu firmaların ancak dedikleri gibi sitesinde 75 mb verebiliyorsa bana yeterde artar bile
    Altyapı iyi ise alıyorsun o hızları tabi herkes için durum aynı değil, Ben aldıktan sonra iki arkadaşımda geçti bu firmaya benim tavsiyemle biri sorunsuz memnun, Diğeri ise hızda çok dalgalanma oluyormuş oda 75 hızında almıştı videoları hızlı açmıyormuş aramış hızı sabitlemişler sanırım 50 gibi bir hıza şuan iyi herşey diyor.
  • Ben 4 gün oluyor netspeede geçeli hızda ve yüklemede sıkıntım yok, fakat ping çok yüksek ne zaman yeni bir oyuna başlasam daha giremeden diğer oyuncular tankları ve uçakları almış oluyor, Tabi bu ping yüzündense.Çünki telekomda böyle olmuyordu ama ondada hız alamıyordum.
  • pek sıkıntı yok gibi netspeed de ilk günüm ...
  • Şu saatlerde hız düşümü darboğaz var mı ?

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.