Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.300
Cevap
162
Favori
720.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an Netspeed de hız sorunu yaşayan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netspeed on numara 35 hız tam 35 teklemiyor bile.
  • Netspeede evrakları cuma göndermiştim bugün aradılar geçiş işlemleri için aceba kaç güne geçiş yapılır ?
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Evet ping çok iyi 12 ms şuan.
  • Pusula@ P kullanıcısına yanıt
    Hız sorunu yaşayanlar bence bölgelerinde sıkıntı var ben ilkgünden itibaren hiç sıkıntı yaşamadım. 75 mps kadar diyor öyle zamannlar oluyorki 80 mbs hız alıyorum.70mbs altını hiç görmedim.
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Aradım sordum bölgede çalışma varmış 28 ine kadar

• Bölge neresi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • talip68 T kullanıcısına yanıt
    Gaaziantep Diyarbakır hattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Lol'de ping düzeldi 10-17 Arası şuan 3-4 gündür.
    Sonunda çözdüler problemi galiba.
    şubat sonuna kadar sıkacam dişimi düzelme olmazsa değiştirmeyi düşünüyorum ama diğer servis sağlayıcıların fiyatları aşırı yüksek siz ne kadar ödüyorsunuz ?

• 85 tl 100 mbps

Kardeş 3-5 gündür fark ediyorumda netspeedi karalamak için elinden geleni yapıyorsun üyeliğinide iptal ettiysen bi zahmet artık bu konuyu terk edermisin?
    -- Mesajın bundan sonrasını bu sorunlu arkadaşın geçen gün açtığı konusuna itafen yazıyorum --
    Bende yer yer ping sorunu yaşamama rağmen, genellikle desteğe çözüm odaklı mesajlar atarım ve bu mesajlarıma müşteri temsilcisinden her zaman gayet saygılı düzgün yanıtlar almışımdır.
    Yok patates speed bilmem ne.İnsan gibi cevaplar yazmadan "eleştiriyorum yiieeaa" diyerek kimseye hakaret etme hakkınız yok.Karşınızdakine hakaret ettikten sonrada "saygı" beklemeye hakkınız yok.
    Çoluk çocukla mı uğraşıyoruz acaba? Sizin yeriniz konu dışı değilmi gidin takılın orada işte. Git telekomdan 200-300 liraya 625353 ay taahhütlü netini al kullan işte.
    Kuyruk acınmı var yoksa paralı elemanmısın bilemedim.
    Not:6-7 aylık netspeed kullanıcısı.

+blok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf712 -- 27 Ocak 2019; 12:29:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

Netspeede evrakları cuma göndermiştim bugün aradılar geçiş işlemleri için aceba kaç güne geçiş yapılır ?
    Pazartesi veya salı gerçekleşir sanırım geçiş işlemi.
  • Netspeed kullanan arkadaşlar diğer evde iptal ettiğim dışında bir tane daha Netspeed engelli aboneliği var şimdi sorum şu Netspeed 2.hopta pop noktası görünmüyor sadece 100.xx ile başlayan cihaz ağ geçidi görünüyor görünmeyen var mı görünen var mı bölge olarak belirtirmisiniz? Diğer bir konu ise Netspeed DNS olarak 195.175.39.39 mu kullanıyor? Konu hakkında ss atarmısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Netspeed kullanan arkadaşlar diğer evde iptal ettiğim dışında bir tane daha Netspeed engelli aboneliği var şimdi sorum şu Netspeed 2.hopta pop noktası görünmüyor sadece 100.xx ile başlayan cihaz ağ geçidi görünüyor görünmeyen var mı görünen var mı bölge olarak belirtirmisiniz? Diğer bir konu ise Netspeed DNS olarak 195.175.39.39 mu kullanıyor? Konu hakkında ss atarmısınız ?
    Evet turk Telekom dnssi kullanıyor. Bendede 100le başlıyor cgn ip veren sunucu sanırım o

• Destny kullanıcısına yanıt
    Şimdi Wikipedia açması bununla ilgili mi hocam ? Ayrıca internet yavaşlatmada bir sosyal olay olduğunda ülkede biliyorsunuz meşhur.Bu durum karşısında Netspeed sizce etkilenir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pusula@

Şimdi Wikipedia açması bununla ilgili mi hocam ? Ayrıca internet yavaşlatmada bir sosyal olay olduğunda ülkede biliyorsunuz meşhur.Bu durum karşısında Netspeed sizce etkilenir mi ?
    ben 1 senedir abonesiyim son 2 aydır ankara için konusuyorum artık dns gırerek yasaklı sıtelere gırmıyor paket kayıpları canımı cok sıkıyor artık. Bu ay statık ıp alıcam oyle denıycem cgn sunucuları yogun oldugundada basım agrıyor onlıne oyunlarda. Turk telekomun altyapısını kullandıgı ıcın mutlaka etkılenır dedıgınız durumda
    DNS 1.1.1 kullanma 208.67.222 kullan ve modeme girme PC ye gir

Ben Netspeed te iken statik ip aldım 185.xxx ile başlayan verdiler ama Ping’e etkisi yok 10 tl boşa gitmesin fiber 50 mbps kullanıyordum hatta , zaten bugün statik ip satışı yok Pazar günleri çalışmıyorlar

• statık ip bır an bende dusundumdu sonucta sabıt ip
    fakat ping v.s etkısı olmadıkca faydası yok..

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.