Şimdi Ara

Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.300
Cevap
162
Favori
720.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    64 e sabitlemediler 75 tanımladılar ama modem üzerinden snr değeriyle oynayabiliyorum ama otomatiğe aldığım zaman 75 mbps tanımlayıp bana 64-65 hattın max kaldırdığı şekilde modem ayarlıyor eski modemimde de öyleydi türktelekomdayken 100mbit bile denemiştim o zaman (air5650)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    Ben forumu zor açıyorum.
  • Anlık
    Netspeed FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP

• sözde 35 mbit hız alıyorum

• Lol'de ping düzeldi 10-17 Arası şuan 3-4 gündür.
  • Arkadaşlar ben illallah ettim dsmart+tvye geçiş yaptım. Akşamları hız 3mbite düşüyor ve sorunu maalesef cozemediler. Adamlara diyorum sabahları sorun yok, akşamları net berbat, üstteki komşu ttnet kullaniyor ondan sorun yok bana hala iç tesisat diyorlar. Yav arkadaşım iç tesisat olsa sadece akşamları mi hız düşer. Ulan kabullen, biz yetersiziz diyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 25 Ocak 2019; 23:41:51 >
  • Bende sıkıntı yok aksine.

• quote:

Orijinalden alıntı: major41

son başvuru gününde geçiş yapmıştım 75mbps 200akn li paketti altyapımda bana max50 verebiliriz dediler aradıklarında ama siz 75 yapın sorun olursa ararım dedim onlar da 75 tanımladı modemden snr değeriyle oynadığımda hattım 70 mbps i dahi görüyor
    Ben de geçmeyi düşünüyorum da dedim bakim karşılayabilecekler mi benim hat 110mbps kadar destekliyor herhalde verebilirler, 16 şubatı bekliyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major41

nazar değmesin az önce yaptım testi modemden 64 mbit e sabitli.
    bunu demesen iyiydi ,bende en son telekom kötünün iyisi demiştim şimdi sürünüyorum :)
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    saat gece 11den sonra biraz düzelme oluyor genelde saat 6 ila 11 arası dalgalanıyor hız

• Ne gerek var ben biraz da bundan dolayı iptal ettim d smart tt altyapısı yine omurga Türkcell akşamları hız düşmüyor dalgalanma yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler benim internet kesildi aradım internet kesildi bizde bir sorun görünmüyor kabloları kontrol edin dedi tamam baktık. Bir sorun gözükmüyor şimdide diyor teknik ekip göndericez hattınıza bakıcaklar ne olucak ki hattımda ttnetde hiç böyle sorun yaşamamıştım

• megaprince M kullanıcısına yanıt
    Netspeed patates speed

• Rezalet rezalet rezalet sitelere bile zorla giriyor..
  • Arkadaşlar Netspeed facebook grubunda oyunlardaki ping sorunu tamamen çözülmüş diyorlar özellikle LOL 12 ping falan alınmaya başlamış oynayan varsa kontrol edebilirmisiniz? eğer doğruysa evimdeki hattımı netspeed'e geçiricem.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Lol'de ping düzeldi 10-17 Arası şuan 3-4 gündür.
    Hocam ping hala böyle düşük mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Arkadaşlar ben illallah ettim dsmart+tvye geçiş yaptım. Akşamları hız 3mbite düşüyor ve sorunu maalesef cozemediler. Adamlara diyorum sabahları sorun yok, akşamları net berbat, üstteki komşu ttnet kullaniyor ondan sorun yok bana hala iç tesisat diyorlar. Yav arkadaşım iç tesisat olsa sadece akşamları mi hız düşer. Ulan kabullen, biz yetersiziz diyin.
    hat transferi mi oldu sıfır üyelik mi hocam ? nasıl şuan dsmart memnunmusunuz
  • Destny kullanıcısına yanıt
    Hat transferi. Henüz geçiş işlemleri yapılmadı, tahminim pazartesi şifreyi yollarlar. Netspeede göre fiyatı biraz tuzlu ama en azından bir sorun olursa 48 saat içinde ekip gönderimi yapıyorlar. Dsmart da pek matah bir firma değil ama şansımı denemek istedim. Birkaç kanal var merak ettiğim bu da etkili oldu dsmarti seçmemde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 26 Ocak 2019; 22:56:20 >
  • Peaky kullanıcısına yanıt
    Eğleniyor muyuz gençler

Resmen göz değdi

• Pusula@ P kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim sen felaket tellalı mısın? Bir dur önce geçelim. Moralleri bozuyorsun hemen :) bir de taahhüt verdik 2 yıl bağlıyız. Neyse bu konuyu daha fazla kirletmeyelim

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.