Ne durumdalar, düzeldi mi ? |
Netspeed ÇÖKTÜ (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
yine çöktü galiba her zaman girdiğim pubg ye giremiyorum herşey yavaşladı
-
pandemi döneminde aynı şey yaşanıyordu hala yaşanıyor çok komik ya geçici olarak bir yerde internet lazım etti onun için netspeed bağlattım 2.akşamında 8-12 arası internet kullanılmaz hale geldi saat 12yi geçtiği an internet eski iyi haline geldi çok komik ya firma 5 senede hiç bir yol ilerlememiş üzücü bir durum
-
2.5 senedir kullanıyordum. 7/24 açık olan 20adet kasa ethernet kablosu ile bağlı şekilde online oyundalar. Herhangi bi gecikmede vs direk oyundan düşerler. Bu zamana kadar ara ara sorun yaşasamda şuan ki gibi garip bi sorun ömrümde görmedim. Söktüm modemi direk iptal ettim. Arıyoruz ulaşamıyoruz rezillik bu kadar sene nasıl kullandım hayret ettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gece 12'den sonra internet geldi bende. Ama akşam yoğun saatlerde yine kopacak gibi duruyor. Siber saldırı anlık olur, 1 hafta sürmez. Bu işin altında başka bir iş var.
-
Patlayacaklar kaçın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnet'in yasattiklari gibi, aksam saatlerinde muhtemelen Turk Telekom bant daraltma uyguluyor. Patlamasi yakindir bunlarin da.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X