Teğmen
25 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 51 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi cüzdan kodu uygun fiyata verilir ödemeler garanti hesabımdan daha sonra kodu teslim ederim
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi cüzdan kodu uygun fiyata verilir ödemeler garanti hesabımdan daha sonra kodu teslim ederim
Başlıktada yazdığım gibi bu modele uygun bi amd işlmeci almam gerekiyor fakat pek fazla anlamadığımdan yanlış alırım korkusu içerisindeyim 100 - 200 tl arası fiyatlarda işlemci önerirseniz çok sevinirim
Fişe takılı değil iken ekran çok canlı parlak ve güzel görünüyor fakat fişe taktığımda parlaklık gidiyor ve çok mat bi görüntü bürünüyor gerek oynadığım oyyunlarad gerek masaüstünde nasıl çözebilirim abra a7 model
İŞ bilgisayarımda sitelerin hiçbirine ulaşım sağlayamıyorum.Bunu nasıl aktif hale getirebilirim yada bi program aracılığı ile nasıl bu güvenliği delebilirim.Biri yardımcı olursa çok sevinirim canım çok sıkılıyor.
İ7 4710 işlemcim var 8 gb ram nvidia gforce 850gtx ekran kartım var win 8.1 sistem var bu oyunu lowda bile kasar vaziyette oynuyor. ???
ABRA 5 V2.1 alacaktık baya niyetlendik stokta notebook yok ne zman gelir ?
Arkadaşlar pc'im baya eskidi ve oyun için bi laptop almayı düşünüyorum victorun sitesine girdim ve özelliklerini kendin belirleye biliyosun güzel bi imkan fakat kafamda sorular var teknik servis olsun kalite olsun oyun oynarken ısınma olsun sizce nasıl bi marka bilenlerden bi tavsiye
LOL oynuyorum.Fiyatına göre güzel bi performans alabileceğim bi laptop arıyorum fazla yerim olmadığı için laptop tercihinde bulunuyorum.Fazla ısınmayacak bi süre sonra fanı bozulan laptoplardan almak istemiyorum.Yeri geldiğinde 9-10 saat açık kalabilecek bişi olucak varsa böyle bi laptop tavsiyelerini bekliyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 210
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 4.605 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 110 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.