Şimdi Ara

Netspeed Aklima bişey takıldı yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi mh aradim asagidaki kutuda hali hazirda vodafone dan kalan bağlı kablo var binada kablo çekme olayi yok telefon prizleri var takip kullaniyosun netspeed arayip nasil olacak bağlantı diye sordum tt ekipleri gelip yeni port açacaklar dedi 6 daire apartman yan komsumuz ttden int+tivibu var port yok diye baglamamisdi tt tt kendi müşterisine port yok diye baglamadigina gore ki kendı altyapilari bu netspeed nasil baglayacak yeni port açıp kafamda deli sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParTaa -- 1 Mart 2018; 9:25:8 >

• port yok dediklerizaman ne zamandı. belki yakın zamanda saha dolabına yeni portlar eklemişlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

port yok dediklerizaman ne zamandı. belki yakın zamanda saha dolabına yeni portlar eklemişlerdir.

Baya önceydi hocam belki 5 6 ay olmuştur netspeed mh adresimi kontrol ettiğinde görünmüyor mu mesela port olmadığında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once eleman aradi ayni porttan açarım istersen dedi bende oluyosa ac dedim ama hatda zatiflik var dedi kafama takildi vodafone 50mbit 45 aliyoordum dedim siz kullanin sikinti olurasa bakdirirsiniz dedi bakalim k.adi sifre bekliyorum

• Sonuç olarak sali kargoyu verdim bugun ekip gelip port bagladi bakalim inş sikinti olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.