Şimdi Ara

Netspeed 16MBPS İNTERNET 44TL (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
42
Favori
74.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom dan geçiş işlemi 29 ekimde gerçekleşti ama Türk Telekomu bildiğim için dün ve bugün aradım, aboneliğiniz devam ediyor fatura çıkmaya devam edecek diyorlar netspeed de geçiş işleminiz tamamlandı fatura gelmez diyor, bugün Türk Telekoma gidip abonelik sonlandırma için imza vereceğim, geçiş yapan arkadaşlar dikkat edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvlyMmt

Netspeed ile ip tv kullanan var mı? Herhangi bir sorun yaşıyor musunuz?
    sıkıntı yaşamıyorum hocam ama bazı iptv serverlerini engellediğini twitter da okumuştum
  • Ev telefonu nuda taşıyabiliyor muyuz.. kapanmasını istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede doping internet var , yılbaşında sözleşme bitiyor.

netspeed alsam aşağıdaki modemle kullanabilir miyim ?

Netspeed  16MBPS İNTERNET 44TL

• Partir kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir. Ben de netspeedi aradim ay sonunda ttnet taahhutum bitecek size nasil gecis yapabilirim dedim onlarda basvuruyu bize yaotiktan sonra hic bir sey yapmaniza gerek yok sure sonunda otomatik olarak gecis tamamlanacak dedi. Ttnete gidip iptal ettirmeye gerek yok dediler ama ttnet ne yapar eder bi cakallik yapip fatura cikarir adim gibi eminim. Netspeed bu durumda sozunun arkasinda duracak mi peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en iyisi ttnet e gidip kendiniz iptal ettirmeniz, bir aksaklık olur ttnet devam eder fatura cıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet adsl abonesiyim, netspeed vdsl ye gecis yapabilir miyim ?

• Tam gidecektim merkeze telefonla aradım aboneliğiniz iptal olmuş dediler bu seferde. Gitmedim bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamların tek sorunu aknsiz paketlerde 50 mbitten yüksek hız vermemeleri, 50 mbit sınırsız kullanıyorum ve çok memnunum ama ne zaman 50 üstü bi hız istesem altyapım desteklemesine rağmen mümkün değil diyorlar.

• 2 2 kullanıcısına yanıt
    Adsl ile vdsl ayrı porttan oluyormuş, arayıp netspeed'e vdsl'e geçip geçemeyeceğinizi sorun. Bende ttnet adsl vardı netspeed vdsl'e gelebildim.

• Netspeed ile Milleni arasında gidip geliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

bendede doping internet var , yılbaşında sözleşme bitiyor.

netspeed alsam aşağıdaki modemle kullanabilir miyim ?

hocam ben bu modemle kullanıyorum.sizde kullanırsınız sanırım

www.hepsiburada.com
    TP-LINK TD-W8968 300Mbps ADSL2+ Modem/Router,EWAN, VPN, Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-td-w8968-300mbps-adsl2-modem-router-ewan-vpn-ebeveyn-kontrolu-usb-port-pm-bd301468

• Netspeed kullanıyorum 42 mbit hız veriyor maksimum 75 diyor tarife. Vdsl abonesiyim. Bugün gittiğim bi cafe de milleni com mu neyse ondan vardı ortak wifi olmasına rağmen o da hızlı. Bölgeler farklı orası da var. Tt net evde 14 mbit verebiliyordu maksimum 16 veya 24 tü o da. Müşteri hizmetlerinden memnun kaldım netspeed de onuda belirteyim. Dönüşü hızlı yapıyorlar.

• ttnet zamanından kalan rt-205 modemim var, bununla netspeedi kullanabilir miyim?

44 liralık 16mbit paketine başvuracağım.

• Bugün başvuru evraklarımı kargoya verdim, devamındaki gelişmeler için bilgi paylaşacağım.

• zero-man kullanıcısına yanıt
    kullanırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrakları yolladım, aradılar Türk Telekom'dan gelip ankastredeki kabloları yapacaklar falan dediler ama hala bir şey yok. Kaç gün sürüyor bu?
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt
    TT nin keyfi kadar sürüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Robot

TT nin keyfi kadar sürüyor
    Elektrikçi işi ne kadar tutar hocam? Binada internet kablosu var mı yok mu hiç bilmiyorum.
  • Zaman zaman internet çok yavaşlıyor. Onun için modemden (airties 5453) bir ayar yapıyor muyuz arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.