Şimdi Ara

NetMASTER CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 wireless sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
10
Favori
77.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by_fb

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İyide aynı modeldeki docsis 3.0 modem ile değiştirmeyip, alt versiyon farklı docsis 2.0 modem vermişler. Bu da Cbw-383z4 modelinin halâ aklanmadığını ve bu model için genel bir sorun olabileceği anlamına geliyor.

Yorumum bu benim.

docsis 2.0 verdiler dememiş ki test ettiler demiş

by_fb, olayı anlamışsın sen. değiştirilen CBW-383Z4 ile şuan bir sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pireee

quote:

quote:

İyide aynı modeldeki docsis 3.0 modem ile değiştirmeyip, alt versiyon farklı docsis 2.0 modem vermişler. Bu da Cbw-383z4 modelinin halâ aklanmadığını ve bu model için genel bir sorun olabileceği anlamına geliyor.

Yorumum bu benim.

Yeni cbw-383z4'den memnun musun bu arada, wifi, sayfa açma, paylaşım vs. gibi konularda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumum bu benim.

Yeni cbw-383z4'den memnun musun bu arada, wifi, sayfa açma, paylaşım vs. gibi konularda?

evet, harika. hiç bir sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumum bu benim.

evet, harika. hiç bir sorun yok.

Anladım, geçmis olsun. Peki değiştirdikleri yeni sıfır kutulu modem miydi yoksa kullanılmış tip ürün müydü acaba?

• Arkadaşlar selam,Bende yeni uydunet abonesi oldum ve NetMASTER CBW-383Z4 takıldı. Bu modem dışında repeater olarak kullandığım Zyksel WAP3205 modemim var. Iki modem arasında bağlantı kurdum. Benim sorunum ağda router'ı fgörmeme rağmen bazen bağlananıp bazen de bağlanamıyorum. Bağlantım bir süre sonra kendiliğinden kopuyor sürekli modemin menzilinde olmama rağmen.
  • Bende NetMASTER CBW-383Z4 kullanıyorum, ayrıca Lynksis Range Extender kullanıyorum. Ama range extender'ın çekim alanı içinde bende de ara ara kopmalar oluyor. Sanırım Netmaster modemin arası bu tarz repeater veya range extender lar ile iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Bende NetMASTER CBW-383Z4 kullanıyorum, ayrıca Lynksis Range Extender kullanıyorum. Ama range extender'ın çekim alanı içinde bende de ara ara kopmalar oluyor. Sanırım Netmaster modemin arası bu tarz repeater veya range extender lar ile iyi değil.

Sayın Kullanıcımız,

Bridge mode ve Universal mode kurulumları modem üzerinde herhangi bir ayar gerektirmeyen kurulumlardır, yani bağlantıyı karşı ürün sağlamaktadır. WDS 150 ve WDS 840 router ürünlerimizle “Bridge mode“ ve “Universal mode“ kurulumları sağlanarak yapılan testlerde herhangi bir sorun görülmemiştir. Lynksis Range Extender ürün ile ilgili ürünün teknik servisinden kurulum hakkında bilgi almanızı öneririz.

Saygılarımızla,

• O zaman ben DOCSIS 3.0 modem için 10 Mbitlik taahhütlü alayım, bir ay sonra 5mbit'e indireyim, böylece 3.0 modemde benim olur, yanlış mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtb

O zaman ben DOCSIS 3.0 modem için 10 Mbitlik taahhütlü alayım, bir ay sonra 5mbit'e indireyim, böylece 3.0 modemde benim olur, yanlış mıyım?

3. aydan sonra hızı düşürebiliyorsunuz, yani ilk üç ay en azından 10 megabit 20 gb kotalı kullanmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Bende NetMASTER CBW-383Z4 kullanıyorum, ayrıca Lynksis Range Extender kullanıyorum. Ama range extender'ın çekim alanı içinde bende de ara ara kopmalar oluyor. Sanırım Netmaster modemin arası bu tarz repeater veya range extender lar ile iyi değil.

Sayın Kullanıcımız,

Bridge mode ve Universal mode kurulumları modem üzerinde herhangi bir ayar gerektirmeyen kurulumlardır, yani bağlantıyı karşı ürün sağlamaktadır. WDS 150 ve WDS 840 router ürünlerimizle “Bridge mode“ ve “Universal mode“ kurulumları sağlanarak yapılan testlerde herhangi bir sorun görülmemiştir. Lynksis Range Extender ürün ile ilgili ürünün teknik servisinden kurulum hakkında bilgi almanızı öneririz.

Saygılarımızla,

Cevap için teşekkür ederim. Peki benim modemin çekim gücünü yükseltmenin bir metodu varmı? 3+1 90m2 evde heryerde cekmiyor oldukça kuvvetsiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Sayın Kullanıcımız,

Saygılarımızla,

Cevap için teşekkür ederim. Peki benim modemin çekim gücünü yükseltmenin bir metodu varmı? 3+1 90m2 evde heryerde cekmiyor oldukça kuvvetsiz.

bende kaç gündür routermi alsam accent point mi alsam diye araştırırken bir çözüm buldum. modemi sabit bilg. yanından söküp getirip salona tv. dolabının üzerine koydum salon ortada bir yer olduğundan tüm odalarda mükemmel bir sinyal yakaladım şimdi usb adaptör siparişi verdim 25 tl.ye onuda masa üstü bilg. takacağım laptop tüm odalarda şu an güzel sinyal alıyor.

• Merhaba,

Bende aynı sorunu yaşadım, modemin yanında çekim gücü güzel ancak uzaklaşınca wireless bile gözükmüyor çağrı merkezini aradım ertesi gün ekip gönderdiler sizin bilgisayarlarınız bozuk dediler
    Mevcut kullandığım linksys modemi aynı yere koydum ve odadan çekim gücünü gösterdim 1 diş bile kayıp yok onu görünce ekip araçtan bir modem daha getirdi ama modemlerin hepsi bir yerlerden çıkma modemler çizik adaptör yok neyse derme çatma kurdular 1 saat sonra aktif hale gelir şimdi az çekmesi normal dediler ben de kimi kandırıyorsunuz yine çekmiyor hatta tanımlama yapılınca çekim gücü artmaz dedim. Siz deneyin olmaz ise haber verirsiniz deyip gittiler.

Bende sinirlendim tahattüt vermiştim ama 1 hafta içinde cayma hakkı varmış bende alın sizin olsun her şey deyip iptal ettirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThErg

Merhaba,

Bende aynı sorunu yaşadım, modemin yanında çekim gücü güzel ancak uzaklaşınca wireless bile gözükmüyor çağrı merkezini aradım ertesi gün ekip gönderdiler sizin bilgisayarlarınız bozuk dediler
    Mevcut kullandığım linksys modemi aynı yere koydum ve odadan çekim gücünü gösterdim 1 diş bile kayıp yok onu görünce ekip araçtan bir modem daha getirdi ama modemlerin hepsi bir yerlerden çıkma modemler çizik adaptör yok neyse derme çatma kurdular 1 saat sonra aktif hale gelir şimdi az çekmesi normal dediler ben de kimi kandırıyorsunuz yine çekmiyor hatta tanımlama yapılınca çekim gücü artmaz dedim. Siz deneyin olmaz ise haber verirsiniz deyip gittiler.

Bende sinirlendim tahattüt vermiştim ama 1 hafta içinde cayma hakkı varmış bende alın sizin olsun her şey deyip iptal ettirdim.

TTNET'in açtığı yolda aynı trende iştirak etmiş Uydunet galiba. Hiper cahil elemanlar, hiper ahlaksızlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Mart 2013; 14:41:14 >

• bu modeme ait yakında yeni firmware çıkmadımı daha
  • arkadaşlar merhaba,
    Garip bir sıkıntı var. Bundan önce cbw-700 modem ve linksys ae3000 usb wireless var. Sıkıntım yoktu herşey gayet güzeldi. Sonra başka bir eve taşındım ordada cbw 383z4 modem var. Macbook kullanan iki arkdaşım internete bağlanırken ben internette sürekli olarak kesinltiler yaşıyorum. Sürekli wireless ikonun üzerinde ünlem işareti var. Son driverı yükledim bu sefer daha sık olmaya başladı. Modeme reset attım arkadaşlar macbooktangene rahat rahat giriyor ben giremiyorum sürekli kopma oluyor. Çekmesinede iyi çekiyor fakat sürekli kopma yaşıyorum hatta dün hiç giremedim diyebilirim. Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. Bu arada bilgisayarım masaüstü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: histogram

arkadaşlar merhaba,
    Garip bir sıkıntı var. Bundan önce cbw-700 modem ve linksys ae3000 usb wireless var. Sıkıntım yoktu herşey gayet güzeldi. Sonra başka bir eve taşındım ordada cbw 383z4 modem var. Macbook kullanan iki arkdaşım internete bağlanırken ben internette sürekli olarak kesinltiler yaşıyorum. Sürekli wireless ikonun üzerinde ünlem işareti var. Son driverı yükledim bu sefer daha sık olmaya başladı. Modeme reset attım arkadaşlar macbooktangene rahat rahat giriyor ben giremiyorum sürekli kopma oluyor. Çekmesinede iyi çekiyor fakat sürekli kopma yaşıyorum hatta dün hiç giremedim diyebilirim. Yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. Bu arada bilgisayarım masaüstü.

http://forum.donanimhaber.com/m_72884542/tm.htm

aynı dertten muzdariptim modem degistirip motorolaya geçtim sıfır sıkıntı.

• Yine herhangi bir Netmaster (kabloluda olabilir) kablo modem kullanıp ucuna istediğiniz herhangi bir kaliteli kablosuz router'ı bağlamak etkin bir yöntem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 19

quote:

Orijinalden alıntı: histogram

arkadaşlar merhaba,

http://forum.donanimhaber.com/m_72884542/tm.htm

aynı dertten muzdariptim modem degistirip motorolaya geçtim sıfır sıkıntı.

ayni sorun bende de var
    moto modem kullaniyorum. modemin wifisi kafasina gore kayboluyo bulunmuyo

bende cbw 383z4 almayi dusunuyodum online oyunlar icin
    online oyun oynayan var mi bu modem ile?

• quote:

valla modem öyle heybetli görünüyor ki 4 pc bağlansa bile bana mısın demeyecek gibi. siz netlimiter falan kullandınız mı ping yükselmesi için? belki her bilgisayarda indirilen veri miktarına üst limit koyarsanız düzelebilir. ama muhtemelen Qos ile alakası yoktur netlimiter'ın.

akşam modemi bir stres testine sokayım :), ben de merak ettim şimdi. HD receiver, digiturk receiver ve 2 adet wireless cihazı (youtube HD video) aynı anda test edeyim bakalım diablo 3 pinginde sorun oluşturacak mı?

pm

• Selam,

Aynı modem den bende kulllanıyorum.salon ile aramda 1 duvar olmasına rağmen Samsung TV bağlantısı stabil bir bağlantı yapamıyor kopmalar mevcut. Problemi henüz anlamadım.TV smart moda geçtiğinde ağ bağlantı ayarlarına girmesi ve her defasında wireless şifresi istemesi sıkıcı.Ayrıca en son karşılaştığım şey TV ----modem--X--- internet

modeme bağlanıyor ama internete bağlanamıyor. Manuel dns ayarımı yapmam gerekiyor acaba .Bu arada Masaüstü internete tıkır tıkır giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubbermantis -- 2 Ağustos 2013; 18:59:18 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.