Şimdi Ara

Uydunet Kullananlar hattım kopuyor diyenler baksınlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 aydır uydunet kullanıyorum 2 yıllık ta taahhüt yapmıştım 18 ayım kaldı. ve aldıgım günden itibaren sürekli ama sürekli günde siz deyin 50 ben diyim 100 kere hattım kopuyordu. baglantı gidiyor tekrar online olmaya çalışıp online oluyor. bazende gidince modemi açıp kapatmadan baglantı gelmiyordu. 4440126 ile konuştugum telefon dakikaları 2 saatten fazladır. yazık günah ekmek kapısı ama bu kişilerin iyi bir teknik eğitimden geçirilip o koltuklara oturtulmasıda şart.
    bir kaç kere gelip db / SN gürülti değerlerine vs. baktılar ne yaptılarsa sorun çözülmedi. modemi kendileri vermişlerdi ve netmaster marka CBW-383Z4 epey pahalı sıfırı 250 tl olan bir modem.
    gel gelelim nette genelde bunların kablosuz baglantıyla ilgili kartlarıyla problemleri vardi ve ben zaten kablosuzu kapatmıstım. hatta hiç bir özelliğini kullanmadan herşeyi kapatım sadece bridge moduna alıpta kullanmıştım. router modunda kullandım değişen birşey yoktu..
    sorunlar düzelmiyor firmware updateler etki etmemişti. artık netten youtebe esnasında bile kesilmeden agız tadıyla video izleyemez olmuştum. nezaman internetin gidip gelecegi belli degildi.tam bir kabustu yaşadıklarım. işin en acı yanıda oturdugum apartmana ttnet fiber çekip çok cazip 10mb 50tl gibi birşey tivibuda ücretsiz sınırsız gibi bir teklifle kapımı çalmıştı. ve içim içimi yiyordu. tek çare taahhudu yakmak yada devretmekti.
    modemi bir başka modelini annemlerde kullanıyorduk ve benzer problem eoradada vardı. gel gelelim artık uydunetten kaçmanın çözümlerini ararken motorola nın hiç bir özelliği olmayan sade tek portlu voip vs olmayan wireless olmayan docsis 3.0 destekleyen
    SB6120e model bir modemini ikinci el olarak alıp mac adresini sisteme tanıttırdım. 30 saat oldu an itibariyle inanın 1 kere ama 1 kere bile kesilmedi. (configuration ayarlarından Frequency Plan: WorldWide Mode yapmak gerekiyor yok sa connect olamiyor) çıkışını linux bir cihaza girdim kesinlikle modemin loglarındada kesildigine dair hiç bir bilgi yok benim harici firewallda kesildigi anda anlayacagım script var kesinlikle kesilmiyor.


    ürünü niye garantiye yollamadın diyenler olacaktır. 2 farklı eve farklı zamanlarda taahhut yaptım ve 2 sindede problemler var modelleride farklı. egerki modemlerinde problem varsa bu nasıl bir hizmet anlayışı aklım almıyor.
    en trajikomik olan durum ise benim modem değiştirmemden dolayı statik ip adresimide değiştirmeye kalktılar zorla değiştirtmedimki . kendim bu işleri bilmesem başkasını kandırıp ip adresinide değiştirecekler durum bu kadar vahim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19 -- 17 Mart 2013; 13:33:42 >







  • Sayın Kullanıcımız,

    NetMASTER markalı bir ürünümüzle ilgili yaşadığınız sorun ile ilgili tarafımızdan yardım istemiş olsaydınız, sorununuz %100 çözülmüş olacaktı. Her gün 08:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet veren Netmaster Destek Hattı’nda uzman ekibimiz görev yapmakta ve gerektiğinde Türksat ekipleri ile koordineli olarak sorunları gidermektedir.

    0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

    Saygılarımızla,
  • Evet, en son aradığımda telefona çıkan "beyefendi", "ne yani oraya gelip modemi mi tamir edeyim" demişti. Siz olsanız arar mısınız?
  • Motorola'nın chip'i Broadcom'a göre daha stabil.
  • Net master larda firewall ayarlarını kapatınca sorunların bir kısmı çözülebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende uydunet'in kampanyasından faydalanıp netmaster hediyesi ile taahüt verecektim. Burada çok konu okudum netmaster'ın sorunlu modemlerinden çok şikayetler olmuş. Hatta aşağıdaki linktede netmaster'ı arayanlar varmış ve çağrı merkezi türksatla görüşün deyip konuyu kapatıyorlarmış. Buradaki netmaster sorumlusu arkadaşda sorunu çözerdik diyor ama sadece sözde konuşulduğunu düşünüyorum iş pratiğe dönünce hemen başlarından savarlar. Yani ciddi bir firma olsa bu kadar şikayete karşılık olarak sorunlu modemleri direk yollayan yenisini yollayalım derler. Tabi bunun için ciddi firma olmak lazım.

    netmaster'ın müşteri hizmetleri ile görüşen arkadaşın aldığı harika yanıtın konusu aşağıda:
    http://forum.donanimhaber.com/m_64889211/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateon1 -- 22 Nisan 2013; 14:00:43 >




  • Sayın Kullanıcımız,

    Türksat’ın taahhütle verdiği CBW-700V ve CBW-383Z4 modemlerimizin toplamda 500.000 civarında kullanıcısı mevcuttur. Bu kadar çok kullanılan elektronik bir cihazlarla ilgili olarak gerek forumlara gerekse de destek hattımıza yansıyan sorunların sayısı aslında oldukça makul düzeylerdedir ve sorunların ciddi bir bölümünün kullanım hatasından kaynaklandığı ortaya çıkmaktadır. NetMASTER olarak sosyal medya takibi yapmamızın en büyük nedeni de bize ulaşmayan sorunları da görüp yardımcı olabilmektedir.

    Diğer taraftan, Uydunet’ten taahhütle modem alan kullanıcılarımız herhangi bir arıza ile karşılaştıklarında destek hattımız Türksat’tan ekip çağırmalarını istemektedir; bu prosedür kullanıcılarımızın Türksat ekibinden yedek modem alarak tamir süresini internetsiz geçirmemesi içindir. Yoksa arızadan şüphelenilen tüm cihazlar test/tamir/değişim için Türksat ekipleri tarafından zaten NetMASTER Destek Merkezi’ne gönderilmektedir.

    Saygılarımızla,




  • bu kadar çok şikayet var bu netmaster modemlerden ama akıllanan yok sanırım.alternatif bir sürü marka model var ama inatla neden netmaster'a yöneliyorsunuz anlamış değilim.
    sonra girip foruma veryansın ediyorsunuz.size az bile bence.
  • Bende uydunet kullanıyorum kablosuz ama bnm net kopmalar hatrı sayılır şuan için memnunum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahütlü aboneliklerde başka marka / model modem verilmiyor ki. Son kullanıcının tercihine bırakılan pek bir şey yok aslında. Üslubun lüzumsuz olmuş.
  • kullanıcılar taahhüde girmek zorunda değil, arkadaş bunu söylemek istemiş. yani kaliteli bağlantı isteyen kendi modemini alır.
  • Başta TTNet kullanıyoduk, şimdi Uydunetteyim 2yıldan fazla zamandır ve çok da memnunum. Modemde hiç bi sorunla karşılaşmadım, tahminen 2 ayda 1 kez net kesilir destek hattını arayınca ya bakımda diyor, ya da hiç açılmıyor telefon, anlıyorum problem olduğunu. Kullanan arkadaşlarım da var -hatta bana tavsiye edenler onlar- ve hiç birinden hat problemi duymadım. Genel bi problem değil bu.
  • aynen bunu kastettim + taahhütle verilen modemi nette satıp,üzerine az bir miktar ekliyerek yeni modem alabilirsiniz.bununla ilgili TC de yasak yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 20 Mayıs 2013; 20:02:22 >
  • taahhütle ücretsiz verilen modemi ben olsam para ile kesinlikle almam. Birisinden devir alırım.
  • 19 siz kopma sorununuzu rastlantisal yada gelismis teknik bilginizle cozmussunuznuz sanirim ancak insanlari eski uydunet motorola modemlere yonlendirmek buyuk hata olur ??? Ornegin benim eski motorola modemim oldum olasi kopar ! Hele bazi gunler var ki ornegin bugun bu yaziyi yazarken dakikada 1-2 kez kopmakta. Yani tek bir sayfa acmak icin 5-10 kez civari kopup baglanmaniz gerekmekte.. 4440126 sadece bilgisayariniz sorunlu der yada gelip sinyali arttirdim der kapasiteleri bu kadar.

    Zaten simdi diger firmalar bu ise ciddi altyapiyla girince girince tutustular 4-5 ay evvel 1mb sinirsiz verdigi paradan daha ucuzuna sindi 10mb sinirsiz ( Hesapta ) + HDTele dunya veriyor. Hangi altyapiyla ??? Turksat kablonun her turlu hizmetinden uzak durun bes para etmez modemlerle 2 yil taahhute bagliyorlar ve internet kullanamiyorsunuz, milattan once kalma kablo tV baglantilarini bile hala parayla dosuyorlar !..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Islami vibrator

    Başta TTNet kullanıyoduk, şimdi Uydunetteyim 2yıldan fazla zamandır ve çok da memnunum. Modemde hiç bi sorunla karşılaşmadım, tahminen 2 ayda 1 kez net kesilir destek hattını arayınca ya bakımda diyor, ya da hiç açılmıyor telefon, anlıyorum problem olduğunu. Kullanan arkadaşlarım da var -hatta bana tavsiye edenler onlar- ve hiç birinden hat problemi duymadım. Genel bi problem değil bu.

    amma yapmışsın arkadaş.... belliki yandaşlık peşindesin....

    uyduruknet ve netmaster bir araya geldiğinde 2 senedir sorun yaşamamak değil 2 saati sorunsuz geçirmemek mümkün değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkegin

    19 siz kopma sorununuzu rastlantisal yada gelismis teknik bilginizle cozmussunuznuz sanirim ancak insanlari eski uydunet motorola modemlere yonlendirmek buyuk hata olur ??? Ornegin benim eski motorola modemim oldum olasi kopar ! Hele bazi gunler var ki ornegin bugun bu yaziyi yazarken dakikada 1-2 kez kopmakta. Yani tek bir sayfa acmak icin 5-10 kez civari kopup baglanmaniz gerekmekte.. 4440126 sadece bilgisayariniz sorunlu der yada gelip sinyali arttirdim der kapasiteleri bu kadar.

    Zaten simdi diger firmalar bu ise ciddi altyapiyla girince girince tutustular 4-5 ay evvel 1mb sinirsiz verdigi paradan daha ucuzuna sindi 10mb sinirsiz ( Hesapta ) + HDTele dunya veriyor. Hangi altyapiyla ??? Turksat kablonun her turlu hizmetinden uzak durun bes para etmez modemlerle 2 yil taahhute bagliyorlar ve internet kullanamiyorsunuz, milattan once kalma kablo tV baglantilarini bile hala parayla dosuyorlar !..

    O kadar çok bilip bilmeden konuşuyorsun ki bilmesek tamam diyeceğim. Bi defa her türlü ISS de sıkıntı olacaktır. Olmazı yoktur. Fakat Türksat internet hizmeti bugüne kadar test ettiğim hizmetler içerisinde en güzelidir. Ping süreleri, şebekenin olduğu her yerde 100 Mbps net desteği nerde var. Dopingi, ttneti, smile, superonline hepsi forumlarda ve şikayet sitelerinde bir bak neler başlarına geliyor. Sende çıkmış türksat'a laf atıyorsun.

    Düne kadar 1 mbite verdiği fiyat ile şimdi 10 mbit veriyordu fakat sana sorarım taahhütü olan ve imkanlardan yararlanmış müşteriler mağdur olmasın diye sözleşmesi olan abonelere 10 mbiti yine aynı fiyata kullandırıyor. Bakınız:http://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?ID=222 Sorarım sana hangi firma zaten sözleşmesi olan bir aboneye bir daha indirim yapmak için kampanyaya sokar.

    Ayrıca Türkiye de hiçbir firma hizmet iade imkanı vermemektedir. Türksat ta her ne şartla olursa olsun aldığın bir hizmeti 1 hafta içinde test edip hatta cihaz kampanyası olmayan kampanyalarda 1 aya kadar iade imkanı verir. Markasına ve alt yapısına güvenmezse nasıl verebilir?

    Ayrıca Türksat her zaman en uygun ve ucuza interneti müşterilerine verdi. Bu kesinlikle yalanlanamaz bir gerçektir.

    Fakat modem kısmında malesef sıkıntılar çıkacak. 500.000 kullanıcıdan bahsediliyor. Elbette sıkıntılar olacak. Burada malesef teknik personelin deneyimsizliği ve iyice kalitesi düşen netmaster modemler. Şu bir gerçektir. Türksat 'ın ihale yoluyla modem ve hd kutu alması elbette en ucuza fiyat vermek için yarışan firmaları daha kalitesiz cihaz üretimine sürüklemektedir. Netmaster cihazlarında malesef eski kaliteli durumlarını beklemek elbette zor. Fakat marka yetkilileri bu tür forumlarda bile kullanıcıların sıkıntıları için sosyal sitelerde mesajlara cevap için koşturuyorlarsa bence alkışlanacak bir davranıştır.




  • tasanmt20 kullanıcısına yanıt
    türksat çalışanımısın?
  • Malesef :) Fakt Türksat'ın olmadığı bir bölgede şebekesizliğin sıkıtısını çekiyorum. Şimdi diğer firmaların sıkıntısını çekenlerdenim.
  • tasanmt20 kullanıcısına yanıt
    maalesef ise ayrıl o zaman türksat dan...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.