Şimdi Ara

Eve 2. internet olarak kablonet kurabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mevcut interneti kapattırmadan bir de kabloneti denemek istiyorum. 1 ay kullanıp, memnun kalırsam kablonetten devam edicem. Altyapı olarak bunu nasıl yapabiliriz? Eve tek bir DSL hattı geliyor. Kablonet hattı nereden girecek, uydu kablosundan mı geliyor, nasıl geliyor bilmiyorum. Kablonet fiber veriyor ama 100 mbps olan fiberden veriyor.

• Türksat'ın 100 mb fiber dediği Docsis altyapı, rg6 kablo üzerinden. Koakfiber. 

Normal bilinen Ftth değil.

• doccis yüksek ping sorunu oluyor be tavsiye etmem benim binada 6seneden beri boş boş duruyor doccis sistem binaya kadar kablonet fiber var yapılan sistem doccis fibere yazık bu gidişle daha çok durur çünkü binada turknet gigafiber var 1000mbps dowland 1000mbps upload bunun yanında doccis gereksiz duruyor

• bulundudğumuz bölgede zaten internetten anlayan giafiberin ne olduğunu bilen kablonetin doccis sistemin yüzüne bakmaz bu gidişle kablonet bir atak gelişme göstermezse bölgede çok boş boş durur2019 yılında bölgemize turksat koblonet altypı getirdi bütün binaların kapı girişine kadar fiber çekti ancak kurulan sistem doccis oldu tam bir hayal kırıklığı binalar altlama yaparak önyüzlerinden getirdiler fiberi binaya fiber giriyot kutuya yan binaya gidiyor kutudan kutuya atlama yaparak bir bina kentsel dönüşüme gitsi internet enaz 2gün veya 5gün yok yok tam bir hayal kırıkılğı

• inceoktay İ kullanıcısına yanıt

Kardeş çok boş yorum yapıyorsun. Ne içiyorsun foruma girerken? Giga fiberi olan adam gelip foruma böyle bir konu sorar mı sence. Beyin bedava lütfen kullan. Giga fiber dediğin Türkiye'deki evlerin %1'inde bile yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.