< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (279. sayfa)

-
-
edebilirsin ,iki aşamalı onayı tek hata tanıtırsın ben öyle yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesap ekle kısmına tel no şifre girsem olmuyormu
19 tl
bunu sadece aktif kullanan banka musteriler bilir
deneyebilirsin öyle oluyor zaten
yeni kimlik ve e devlet olup banka hesabı olmayan yine olmuyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oluyor ama biraz,ugrasirsiniz android nfc li bir telefon olmali
Yok hocam. Ona dakika eklemesi olmuyor. Pakette dakika biterse. Ne kadar konuşursan o kadar ödüyorsun.
Yapıkredi mobil çalışıyormu arkadaşlar bu ay sonu ben de geçeceğim T.Telekomdan .
-
hala 19 olduğuna emin miyiz, çünkü ek 1 GB 23 liradan satılıyor şu an
-
Merhabalar
Kullanılmış->taşıma ile başka operatöre geçmiş, sim kartı yeni hat işleminde tekrar kullanabiliyor muyuz,
Yeni sim kart mı almak gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aralar çekim sıkıntısı yaşayan var mı? Son iki üç gündür aynı konumda Turkcell gibi çeken netgsm çekmeyen Telekom gibi oldu. ( Tartışma için değil diğer hattım TT)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teorik olarak kullanabilmemiz lazım. Ancak BTK'nın konu hakkında eski tarihli düzenlemesi olabilir belki. Denemeniz lazım bildiğim kadarıyla burada deneyen olmadı.
-
O ek paket bu gb bitince tanimlanan 1 gb 19 tl
Ben 3g almak zorunda kaldim bulundugum bolgede suan 3g cekiyor 4.5g bazen tek dis dusuyor
Bulundugum yerde tt sikinti yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 2 Ekim 2024; 15:12:14 >
En basit internet paketi aşım engelleme özelliği eklemek zor olmasa gerek.
Hani bunu reklam yapmanıza falan da gerek yok. Koyun bir tuş online işlemlerde ücra köşeye sitenin.
Bizim operatörler kullanıcı dostu olmayı sevmiyorlar. Aşımdan para kazanabilirsin ama müşteriyi kaybediyorsun benim gözümde.
-
yani garip geldi, normalde aşım yüzünden tanımlanan ek paketler hep daha pahalı olur, NETGSM tam tersi yapmış. Bakalım ben bu ay 1 GB tarifeye düşürdüm ve tarife geçişini test ettim, ay sonu sorunsuz şekilde 1GB 100dk 50sms tanımlandı, şu an testlerime devam ediyorum. 1 saniye bile konuşsam 1 dakika eksiliyor onu görmüş oldum.
İnterneti de bitireceğim ve kendisinin 1 GB paketi tanımlamasını göreceğim, bakalım nasıl olacak
-
Bugüne kadar 16 kişiye yardımcı oldum hepsi geçti ben 17'yim yaklaşık 4 gündür kullanıyorum kullanmış olduğum bankalarda veya SMS alımında herhangi bir sorun görmedim internet kullanmam telefon sayacı ile aynı. Neticesi itibariyle diğer 16 kişi de en ufak şikayet almadım zaten memnun kalmazsam taahhüt yok Bir ay bile kullansan yapmış olduğun masrafı amorti edeceginizden dolayı denemenizi tavsiye ederim sitesinde yazdığı bankalar ve diğer bilgileri okursanız kullanıp kullanmayacağınıza karar verebilirsiniz. Konuşma kalitesi güzel internet hızı daha önce Turkcell kullanıyordum onunla aynı otomatik ödeme talimatı verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bulunduğun bölgede türkcell full 4,5g geçerken bunu netgsm in çekmeme ihtimali varmı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X