bir süre işlemlere verdiğiniz ikinci numaradan devam ediyorsunuz, daha sonra online işlemlere netgsm numaranız ile giriyorsunuz. Ama ikinci numaranı iletişim ve abone numaranız olarak kalıyor. Biraz garip |
NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (277. sayfa)

-
-
yeni hattım açıldı diyelim 24 saat içinde paketi seçip konuşma yapılıyor nete giriliyor
online işlemlere girmek için yeni netgsm numarası ilemi giriyorum
eski verdiğim telefon ile mi giriliyor
-
-
yeni seçtiğim numara ilede netgsm online giriş yapabiliyorum değilmi sms yeni hatta gelecek ama
numara seçerken kaç tane numara çıkıyor yoksa sadece onların verdiği önerdiği numarayımı seçiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 1 Ekim 2024; 13:26:42 > -
evet giriliyor, doğrulama SMS'i sadece yeni hatta geliyor zaten.
-
Ben 2 hat aldim hic kargo icin sms gelmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sikinti olmaz
İlk çıkan çift simli telefonlarda sim2 yuvası genelde sadece 2G desteklerdi, mesela 2015 yılında aldığım Zenfone 2 öyleydi. Ama günümüzde 2 sim yuvası da aynı, ikisi de aynı çekiyor ve aynı hızda 4G performansı veriyor merak etmeyin.
-
Sim kart geldi edevlet onayı verdim kimlik yükledim numara taşıma için bekliyorum
dakikada nasıl oluyor ve ek paketlerin fiyatı nasıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 1 Ekim 2024; 14:46:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hemen kargoya veriliyor mu ben bugün sabah verdim bugün akşam kargoya verilir mi
kargo takip numarası sms geliyor mu
-
Kimlik onaylanmadi ise mh arayin durunu anlatin onaylasinlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 1 Ekim 2024; 15:34:33 >
aksam verilmez kargo hergun 12 ile 14.00 aarasi kargo cikislari oluyor kargolar hepsijet ve aras kargo ile gonderim oluyor saat 2 den sonra verilen siparisler 1 gun sonrasi kargoya veriliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 1 Ekim 2024; 15:35:48 >
Muhtemelrn kargoya verilir sms geliyor oradan bakarsın onaylandınyazarsa kargoya verilmiş demektir
Aradım kimlik onaylanmış dedi taşıma işlemi akşam üstü başlatılır dedi
sabah saat 10:18 de siparişi verdim saat 14 :00 kadar kargoya yetişir mi
-
Yetisir erken verilen hatlar ayni gun kargoda oluyor
Dakika ve SMS biterse otomatik ek paket tanımlanmıyor, dakika başı 1 lira, SMS başı 12 kuruş ücreti var. Ama isterseniz ekstra dakika alabiliyorsunuz, 100 dakika 25 lira, 500 dk 50 lira. Bunlar 30 gün geçerli.
-
teşekkürler bilgi için, sadece data kullanımına dikkat edeceğiz sanırım, zaten annem sadece whatsapp kullanır hücresel ile çoğu yerde wifi var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X