Şimdi Ara

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.232
Cevap
224
Favori
453.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam. Yedek hat olarak kullanıyorsunuz sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 510 lu numaramı ttmobile taşıdım. Tekrar netgsm geçtim. Geçiş işlemi 14 gün sürdü. Başvurumu göremediler iki defa başvuru yaptılar. 2 tane sim kart geldi tekrar istediler yarın göndereceğim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çift hatlı telefonumda görüşme yaparken mobil veri netgsm geçmiyor ve volte yok

• Saiph kullanıcısına yanıt
    Ozel değil ise neden tekrar netgsm'e geçmek istediniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ehmet34

Ozel değil ise neden tekrar netgsm'e geçmek istediniz
    Özel bir tarafı yok hocam. Ttmobil ve Vodafone kullanan bir insan değilim.

Paketler uygun 2.hat olarak kullanıyorum.

• NetGSM'e geçenlerin bir diğer dikkat etmesi gereken konuda yedek sim kart meselesi. Olurda telefonunuz çalınır, kaybolur vs sim kartınızda içinde giderse firmaya başvurup kargolamasını bekleyeceksiniz.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

İnşallah hayırlı olur hocam yedek değil direkt numaramı taşıdım. Valla anlık bir karar verip böyle birşey yaptım ama iyi mi ettim bilmiyorum sms alma konusunda problem varmış. Birde en düşük paket için hattı mı taşıdım sonradan taahhüt bitmeden paket yükseltilebiliyor mu bilen varsa bilgilendirebilir mi?

• Arkadaşlar;

Kurumsal olmayan annemin numarasını netgsm şirketine taşıyıp uygun tarifeli 1 GB 100 DK + 50 SMS 29/Ay taşınabilir mi?

Taşınmaz ise yeni hat alıp bu tarife kullanılabilir mi?

• pasaoglu1 P kullanıcısına yanıt

Evet taşınır bende 2 gün önce Turkcell'den numara mı taşıdım aynı pakete. SIM kartın gelmesini bekliyorum.

• vbasic kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam tekrardan. Evet doğrulama kodu tarzındaki SMS'leri almıyor deniyor benim hattım safi data hattı olduğu için şahsen denemedim.

Bilmiyorum ama mantık icabı yükseltilebiliyor olması gerekir yine de müşteri hizmetlerini arayıp sormak lazım ancak paketlerde data'nız biterse otomatik aynı fiyattan tanımlama yapıyor bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadşlar çift hat kullananlar için belirtmek istiyorum.
    Malesef ki volte yok ve görüşme esnasında mobil veri görüşülen hatta geçmiyor.

Volte belki açılabilir sormak lazım.

• ttelekom 8gb 1000dk 1000sms 60tl ödüyorum. Taahüdüm bu ay bitiyor. Geçen sene hat iptali yaptıracağımı söylediğim için bu fiyatı aldım.

Bugün müşt. hizmt. aradılar;

20gb'lık tarife 175tl

15gb'lık tarife 159tl sundular.

Bu ücretlerin çok fazla olduğunu söyleyip hattımı faturasıza geçireceğimi , daha düşük teklif vermeleri gerektiğini söyledim.

GEÇEN SENE İPTAL TALEBİNDE bulunduğunuz için indirimli fiyattan kullanmışsınız bu yıl size özel indirimli tarife fiyatlarımız bunlar dedi.

Şimdi ben ne yapmalıyım hattımı mı taşıyayım, hangi tarifeye geçeyim. 150tl üzerinde ücret ödemek istemiyorum ve minimum 15gb kullanabileceğim bir paket/tarife/firma önerilerine açığım.

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

Vodafone'da kısa süreliğine 16 GB 107 TL

• 0537 kullanıcısına yanıt

sağol hocam şuan forumda dolanırken bende gördüm. daha uygunu yok sanırım.

SİTENİN ÜST KISMINDA AKAN ZAMAN DOĞRU MU YOKSA BÖYLE YALANDAN HERGÜN BU ZAMAN SAYACI SIFIRLANIYOR MU ? BU KAMPANYANIN SON TARİHİ BELLİ Mİ ? CÜNÜK BENİM 3 AY DAHA TAAHÜDÜM VAR VE PAKETİM DAHA YENİ YENİLENDİ. ERKENDEN GEÇİŞ YAPIP SUANKİ ÖDEDİĞİM DÜSÜK ÜCRETİ DE KAYBETMEK İSTEMİYORUMÇ.

NETGSM (ŞİMDİLİK GEÇİŞE KAPALI 🔒) [ANA KONU]

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt
    Bu üste yazan zamana göre paketler yenileniyor kimi bi kaç tl fark ediyor kimi sadece red tarifeleri oluyor bu uygun pakerler 1 hafta gibi suresi olurdu şuan bir kaç gune indirmisler

• Ben de mobil internet aldım ama kart 1 hafta oldu kargo getirecek diye bekliyoruz.Telefon ediyorlar aldınız mı kargodan diye.....Ses seda yok kimseden...

• 2 hafta oldu herhalde kargoda kart kayboldu ya da başka birşey böyle giderse abone olamadan iptal ettireceğim galiba...

• eroll E kullanıcısına yanıt
    Netgsm müşteri hizmetlerini arayıp kargo takip numarasını isteyin kargo hareketlerine bir bakın

Benim hattım aras kargo ile iki günde gelmişti

• Hat taşıma sürecimi anlatıyorum.

19 temmuzda hat taşıma başvurusu oluşturdum. Evrakları ankara adreslerine gönderdim. Kargonun ulaşması merkezlerine ulaşması 4 gün sürdü sim kartın bana gelmesi de 4 gün sürdü. Kart gelir gelmez müşteri hizmetlerini aradım ve taşıma sürecini başlattılar. 2 gün kadar bekledikten sonra dün gece aradılar ve Turkcell'in taşımaya izin verdiğini bu akşam 23:40'da hattın tamamen taşınacağını söylediler. Kısaca hat taşıma işleminde 19 temmuzda başlayan süreç 30 temmuzda bitti.

Hadi hayırlısı diyelim :)

• Verdikleri Takip kodu Aras kargo sayfasında arattığım zaman bulunamadı diyor....

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.