Şimdi Ara

Netflix, YouTube gibi dijital servislere RTÜK denetimi geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
642
Cevap
3
Favori
29.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah’ım sana şükürler olsun !!! ÇOK GECİKEN BİR HAMLE AMA SONUNDA GELDİ.



    İnşallah hakkıyla denetim yaparlar. Özellikle şu youtube çöplüğünden kurtarırlar bizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AI Engineer

    Dindar nesil hırsından ötürü ne yapacaklarını şaşırdılar. İnsanı ZORLA ateist yapacaklar.

    Ne saçmalıyorsun sen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    Orkun ışıtmak Enes Batur gibi kanalların kendi şirketleri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben biraz iyi niyetli düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum öyle umuyorum.Vergiye bağlanması konusunda hiç kimsenin itirazı olmaz zaten.Esas konu netflix,blu tv gibi kredi kartı vs ödeme yöntemleriyle “Kendi İsteğinle” üye olup içinde ki içerikleri sansürsüz olarak izlemeyi istediğini kabul ederek üye oluyorsun yani bi sinemaya gidip ne olduğunu bilerek bilete para verip izlemekten farksızdır.O yüzden amaç sadece vergi olarak görüyorum lisansı alıp Netflix devam edecektir sansür olayına o kadar baskı yapılacağını düşünmüyorum çünkü isteyen zaten korsan olarak izler de.Netflix’i sadece Türkiye olarak görmeyin bizim dizilerimizin çoğu Türkiye’ de yayınlanmıyor ama Amerika olsun diğer ülkelere Netflix üstünden izlenen bi sürü dizilerimiz var.Bu bizim açımızdan da iyi birşey.Yakın zaman da Çağatay’ın oynadığı dizimiz çıkıcak ve bu Tüm Dünya’da aynı anda yayınlanacak.Ben bu yüzden Netflix,Blu tv gibi digital yayınlara sadece vergi bağlanacağı ve lisans verileceği düşüncesindeyim zaten aksi takdir de herkes gene korsan izler keyfine devam eder problem değil RTÜK ;).Yalnız puhutv ücretsiz bir yayın kuruluşu herkes ulaşabilir onun için aynı şeyi söyleyemem.





  • Normalde ak partili değilim ama hükümeti bu konuda destekliyorum. Insanlar devletin istemediği şeyler paylaşiyor ve haksizlik yaratiyordu.



    Netflixte filmlerde sigara icmek serbest cocuklara kotu ornek oluyor bazilarinda opusme sahnesi bile var 18 yasini gecmeyen cocuklar icin uygun bir platform oldugunu dusunmuyordum sag olsun hukumet 15 temmuzda bu ulke gencligini kurtardigi gibi geleceklerini de guvence altina aliyor tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahane olmuş. Hak ettiğimiz bu, hatta fazlası. Ama üzülmeyin hak ettiğimizi bulacağız yakında.

  • artık adam akıllı vpn satın almanın zamanı geliyor.

  • Kaçıracaklar milleti

  • fantomasds kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşün sen ile ben ayni sınıftayız ben sana sövüyorum ama sen duymuyorsun oysaki 400 kişilik amfide herkes duyuyor



    Türkler sansür yer izleyemez ama tüm Dünya rahat rahat izler Deve kuşunun kafasını toprağa gömmesi gibi düşün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke meselelerine bu kadar kafa yorulmuyor iyi tarafından bakın hayal gücünüz gelişir işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider_hip

    quote:

    Orijinalden alıntı: sybercomp


    quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716


    quote:

    Orijinalden alıntı: fantomasds

    İyi olmuş, milli manevi değerlerimize hakaret eden aşağılayan insanlar artık rahat hareket edemeyecek.

    herşey para için kardeşim, manevi değerleri gerçekten düşünüyorsan evlilik programları, survivor gibi programlari kaldırman lazım

    netflix milyar dolarlık firma, onları da biraz çarpayım demiş, bunun özeti budur

    Hayrola netflix'in ortaklarından mısın sanane kardeşim bundan, adamlar yutup netflix o milyonlarca dolar reklam gelirini bizden alıyor bunlara vergi geliyorsa sana ne oluyor. Vatandaş alınca ses yapmanı anlarımda bu amerikan şirketlerinden alınca ne oldu sana?

    Bence de bizim üstümüzden vergi alan tüm yabancı şirketlerde paşa paşa vergi ödesin. Gerçi o vergiyi onlarda bizden çıkarmaya kalkar ama yinede beleş ülkemizden para kazanmasınlar. Ama işin korkutucu kısmı Rtük'ün bağnazlıkları. Yani mollalar mı yönetiyor, nasıl tarikatlar yönetiyorsa, bir filmde heykeller bile müstehcen bulundu diye filmin orası croplandı. Kardeşim +12 koy, +16 koy, hadi +18 koy. Ama +18 koyuyorsan elin heykeli çok ayıp, heykelden tahrik olunur falan kafasına girenin zaten kendisinin ne kadar sapık olduğunu gösterir. Hani bu kalemi, silgiyi saklamak gibi bir şey. Şimdi sağlıklı, normal insan niye kalem saklayayım der. Sapık, pislik insan, kalemle yapılabilecek sapık şeyleri düşünür, aklına getirir. Sonra herkesin kendi gibi sapık olabileceğini düşünüp, saklatmaya çalışırır.

    Bu işaretler kadar saçma birşey yok yahu +18 koyunca 10 yaşın altındaki çocuk kanalı mı değiştiriyor ebeveynler televiyonun başına koyuyor güvenli diye oda haklı sürekli çocuğun başında duramazki çizgi filim izlerken yada bir program izlerken aniden bu filim başladı bu çocuk nerden bilsin bu işaretleri.

    Eskiden olduğu gibi 12 den sonra yayınlanırsa en azından o saatlerde bu yaştaki çocuklar açıp izleyemez.




  • Gençler kafanız çalışıyosa eğer bu ülkeden gidin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centaurus A

    Keşke şu enes batur jahrein veya slaym yapan kanallara da bir ayar gelse. Hatta direk bu kanalları kapatsalar da ben de YouTube Türkiyeye geri dönsem?

    Jahrein youtuber değilki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi ayrı altyazıyı ayrı arayacak millet tekrar :D torrent akar :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    Normalde ak partili değilim ama hükümeti bu konuda destekliyorum. Insanlar devletin istemediği şeyler paylaşiyor ve haksizlik yaratiyordu.



    Netflixte filmlerde sigara icmek serbest cocuklara kotu ornek oluyor bazilarinda opusme sahnesi bile var 18 yasini gecmeyen cocuklar icin uygun bir platform oldugunu dusunmuyordum sag olsun hukumet 15 temmuzda bu ulke gencligini kurtardigi gibi geleceklerini de guvence altina aliyor tebrik ederim

    Netflix'ten faydalanabilmek için kredi kartın olması ve hatta ödeme yapman gerek. Kredi kartı olanların hepsi 18 yaşından büyük insanlar. Çocuklar ne alaka? Zaten Netflix'de ebeveyn kontrolü var. Çocuklara özel hesap açılıyor. Oradaki tüm içerikler de zaten çocuklara uygun. Hükümetin burada yapmak istediği şey kontrol. Yatak odamıza kadar girip neyi izleyip ne izlemeyeceğimizi karar vermek istiyor. Kendi ideolojisine göre içerikleri filtreleyecekler. Erdoğan, "Ben küfür edilmesi karşıyım" diyecek ve tüm küfürlü diziler kaldırılacak. Kaldırılmazsa hemen siteyi engelle. "Ne o öpüşme? Bizim ecdadımız öpüşmez" diyecek. Öpüşen tüm diziler kaldırılacak.

    Hükümetin şunu anlaması lazım. Ben onların malı değilim. Beni arzu ettikleri gibi kontrol edemezler. İster eşcinsel olurum ister grup seks yaparım. SA-NA-NE BUN-DAN!

    Umarım ilk seçimde kaybederler. Bıktım cidden bıktım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 5 Şubat 2018; 17:43:31 >




  • bi netflix keyfimiz vardı onunda içine edecekler, yakında türkiye pazarından çıkarlar

  • Söyleyecek söz bulamıyorum. Gittikçe dibe gidiyoruz.

  • Netflixteki dizilerin ve animelerin yarısına yasak gelmeden izleyelim bari izleyebildiğimizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun işi miymiş?

    Hoşuna gitmeyen her türlü içeriğe dinde yeri yok, cinsellik içeriyor, bunlar terörist, bunlar hain deyip deyip engellerler. Bu ifadelerin arkasına sığınınca her şeyi engellemeleri mümkün.

    Amerikası, Rusyası kendi vatandaşlarına kendi dillerinde sundukları haberleri Türkçe dil seçeneğiyle de sunsalar, bu yayınlar da engellenir.

    Hükümeti A partisi kursun B partisi kursun, kötü giden, yanlış giden bir hususla ilgili, ekonomiyle, zamlarla ilgili mizah yapabiliyor mu TV'de, medya da?

    Youtube'da yayın yapmak için lisans şartı aramak ne kadar saçma, ben gibi konuşan lisansı alsın konuşsun, ben gibi konuşmayan sesini çıkartamasın!

    Önce şu TRT'nin bütçesi için ceplerimize uzanan ellerini çeksinler.
    80 milyonun cebinden para çıkıyor fakat TRT yayınları 80 milyon için yapılmıyor, hak mıdır bu, adalet midir? Elektrik faturasından, telefondan, bilgisayardan, tabletten, otomobilden TRT için haybeye vergi alıyorlar.

    (Youtube, Netflix) Vergi versinler devletimize, diyen arkadaşlar önce adil vergi sistemi istesin! Vergi borçları silinen büyük büyük babaların borçları niye siliniyor desin! Dolaylı ve doğrudan vergilerin oranını eleştirsin!





  • Bu RTÜK'ü bir türlü anlayamadım. Silahla birini vuruyor adam silah ortada adam yerde ölü sadece kanı sansürlemişler. Bunda sorun yok.



    Aynı adam 5 dakika sonra sigara içiyor ekranın tamamı mozaiklenmiş oluyor neredeyse. Yalnız internetin kuruluş amacına ters sansür, mozaik vb. Netflix, BluTV, PuhuTV ve YouTube birleşip engelleme kararına karşı çıkabilir uluslararası alanda ama bizimkiler takar mı bilmiyorum.



    Ek olarak BTK'nın görevi değil mi bu? Adı radyo televizyon ile başlayan kurumun ne işi var?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.