Şimdi Ara

Netflix Türkiye | Bitrate ve Kalite Sorunu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
3
Favori
19.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vpn ile bağlandığımda bitrate daha yüksek oluyor microsoft edge den deniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerburak

Vallahi aynı sorunu yaşıyoruz narcos p kadar kötü ki anlatamam

Alıntıları Göster
    Çoğu filmi kapatıyorum bu sebepten. Bütün seyir zevki kaçıyor.
  • Herkes canlı yardımdan yazsın netflix e. İdarecilerine bildirsinler durumu. Şahsen hergün yazıyorum şikayetimi. Yok öyle 4k parasına hd izletmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 29 Haziran 2020; 20:19:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu konudan muzdarip birisi olarak bu konuyu buldum. Facebook gruplarında netflix kendi ürettiği içeriğinin korsan uygulamalarda daha kaliteli olduğunu savundum demediğini bırakmadılar. Kalite aşırı kötü. 65 tv de 4k gözüküyor ama görüntü 720p. PC de daha çok kullanıyorum. 1080p oynatıyor gözüküyor ama torrent 1080p çok çok daha kaliteli. Netflix uygulaması 1080p de sanki 720p gibi görüntü veriyor. Virüs olayından sonra hiçbir içerikte hdr çalışmıyor. Tamamiyle rezalet. Kullanım kolaylığı dizi takibi falan olmasa hayatta kullanmam.
  • 15 haziranda bitrate kisitlamasini kaldirdiklarini soyluyorlar ama çoğu içerikte en yuksek bant genisligi kaldirilmis mesela 5.53 de oynayan icerik suan 4.10 veya daha düşük

• biz böyleyiz adlı filmi 979 bitrate ile izliyorum. şaka gibi. sorsan 4k paket kullanıyoruz. hadi 4 kyı geçtim. 1080p izlerken bari adam gibi görüntü kalitesi alalım yahu. sizde kaç bitrate veriyor o film?
  • Bitrate düştüğü ay üyeliğimi iptal ettim ve hala etkinleştirmedim. Bakalım ne zaman düzelirse o zaman üyeliğimi etkinleştiririm.
  • Simdi Bumblebee Diye Film Geldi HD ( Transformes Karakteri )

6.49 Mps 1080p..

Duzelmis sanirim dedim, 4k Yayina baktim Gezegenimiz UHD...2180p 7.62mps ...Ayni yani degisen bir sey yok derken Yeni yayina giren Exatlon Turkiye 4k..11.44mps/ 2180p..Yeni Yayinlar da Durumlar duzelmis gibi..

Bumblebee Goruntuler Mukemmel..

Yeni gelen Upgrade Filmi Var Bilimkurgu ( Cok guzel Filmdir ) Hd

1080p 2.45 mps..Ancak Goruntuler guzel..

Filmden filme degisiyor sanirim kafalarina göre ancak Pandemi sonrasi ilk defa Bumblebee Filminde en yuksek Mps'yi gordum Bugun Hd'de..Goruntuler de mukemmel..4k'da 11.44 Mps' yi gördüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 4 Temmuz 2020; 17:8:23 >
  • Evet her içerikte farklı random atıyor. Ama 4 ve üstü genel anlamda başarılı gibi görüntüleri. Ne zaman 2 ve 3 ün altına düşse bulutlanma felan başlıyor. Benim kendi düşüncem normal bluray filmler genelde 7-9 megabit arası kaliteye sahip. İndirmiş olduğum bazı bluray 1080p filmlerde kontrol ettim bu değerler arasında geneli... Yani netflix şöyle minimum 5-6 megabit ve üstü standart ne açarsan aç verse kabul edilebilir bir seviye.
  • Çoğu 4k yapım hala 7.62 de sabit. Dalga geçiyorlar heralde.

• Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yeni içerikleri olması gerektiği gibi yüklüyorlar, eski içerikleri zamanla normale çekecekler

• Windows 10 uygulamasında yakaladığım değerler;

Stranger Things

Netflix Türkiye | Bitrate ve Kalite Sorunu

Gezegenimiz

Netflix Türkiye | Bitrate ve Kalite Sorunu

• Eltiler filmi ilk geldiğinde 2.48 kbps de oynuyordu şuanda 5.35 mbps de olması gereken değer yani.

• Turksatkablo ile 11.44 mbps alıyorum Hakan dizisinde. Görüntü güzel.
  • Meg:Derinlerdeki dehşet filmini 1080p 7.15 mbps olarak izledim bi ara drop yedi ama tekrar gir çık yaptığımda 7.15 sabit izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchAndLearnn

Meg:Derinlerdeki dehşet filmini 1080p 7.15 mbps olarak izledim bi ara drop yedi ama tekrar gir çık yaptığımda 7.15 sabit izledim.
    Bence yeni içerikler normal bitrate değerleriyle geliyor, eski içerikleri hala düşürülmüş bitrate ile veriyorlar.

• Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Akşam serenity adlı filmi izledim eski bi film ve 7.15 mbps sabit izledim. Bence yavaştan düzelmeye başlamış gibi. Görüntüler bluray kalitesinde hemen hemen. 7.15 iyi bi değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchAndLearnn

Akşam serenity adlı filmi izledim eski bi film ve 7.15 mbps sabit izledim. Bence yavaştan düzelmeye başlamış gibi. Görüntüler bluray kalitesinde hemen hemen. 7.15 iyi bi değer.
    7.15 mbps izleyebilmek için ne kadarlık bir hız gerekiyor acaba?
  • chaplinn kullanıcısına yanıt
    Paketim 35 megabit, modemime gelen 32-33 arası. TV diğer odada wifi 2 diş çekiyor 5ghz bandında. Ona rağmen 7.15 mbps netflixte izleyebildim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.