Şimdi Ara

NETFLIX Sertifikalı Mecool KM2 (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
627
Cevap
29
Favori
50.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflixte anasayfada diziler filmler arasında gezerken ekran 1 2 saniyeliğine gidiyor geliyor. Youtubeda da videoya tıkladığım anda ekran aynı şekilde gidiyor geliyor. Ayrıca bluetooth kulaklık ve bluetooth soundbarda ses sonda olmasına rağmen çok yetersiz. Herhangi bir ayar mı yapılması gerekiyor.
  • km2 plus için OTA üzerinden cihaza beklenen yeni yazılım geldi.cihazınızda güncellemeleri kontrol edip yükleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cce -- 24 Aralık 2023; 0:8:49 >
  • Merhaba,

Aşağıdaki uygulamalar sorunsuz çalışıyor mu son durumda? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum.

-Netflix

-Amazon Prime Video

-BluTV

-Youtube

-Gain

Teşekkürler.

• shuyelik S kullanıcısına yanıt
    Gaini kurmadım.diğerleri sorunsuz.
  • Farklı bir cihaza geçmeyi düşündüğüm için Mecool Km2 cihazım satılıktır.İlgilenenler ilana göz atabilir

https://forum.donanimhaber.com/mecool-km2-plus-mediaplayer--157632573

• Cihazı açmak için her sefer adaptörü fişten çekmem gerekiyor. Cec kapalı ne yapmam gerekiyor. Başımız ağrımasın diye garanti cihaz alalım dedik bin tane şeyi çözmeye çalışıyoruz.
  • Yenı yazılım geldi mi ? 2.9.9 falan yazıyo reddit sitesinde

• Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

evet geldi

• NETFLIX Sertifikalı Mecool KM2
  • Mecool km2 deluxe incelemesi.. Cihaz ateş ediyor

• Arkadaşlar ben de km7 var. Samsung tv ile eşleşmiş. Hiç bir yerden kaldıramıyorum. Bunun yolunu bilen varmı.
  • cihazı yeni aldım,1 hafta sonra açılış logosunda kaldı açılmıyor.ne yapmalıyım?tşkler

• Km2 kullanıyorum. Kumandasından kapama tuşunu tv aç/kapa tuşuna atadım. Önceden açma/kapama tuşuna basınca tv kapanıyor, km2 stand-by'da bekliyordu, tekrar açma/kapama tuşuna basınca tv açılıyor, km2 hazır bekliyordu. Şimdi kapatınca tv ile birlikte km2 de kapanıyor (sanki enerjisini kesmiş gibi), tekrar açınca tv açılıyor, km2 de sıfırdan açılmaya başlıyor. Bu neden olur bilen var mıdır?

• Kaç aydır kutuda duruyordu bugün kurulum yaptım Android 12 güncellemesi gelmiş online olarak kendisi yükledi baya cihaz hızlandı ve değişti...
  • Evet android 12 güncellemesi biraz daha serileştirdi. Üzerine bir küçük güncelleme daha geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Evet android 12 güncellemesi biraz daha serileştirdi. Üzerine bir küçük güncelleme daha geldi.

12 guncellemesi ne zaman geldi bende 11 yuklu en son ota dan guncelleme gelmisdi
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt

Geçen hafta online ota ile geldi ve cihaz daha seri hâle geldi...

• enigma98 kullanıcısına yanıt
    Bende yok henuz guncelleme neden gelmemis olabilir . Surum kac guncellemenin
  • Bende android 10 du direkt 12 oldu
  • enigma98 kullanıcısına yanıt
    Km2 plus versiyonu degil galiba sizde ki plus da 11 versiyonu yuklu
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.