Şimdi Ara

Netflix'in bugüne kadar en çok izlenen filmi değişti; Artık yeni bir lider var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix'in bugüne kadar en çok izlenen filmi değişti; Artık yeni bir lider var
    Haziran ayında Netflix'te izleyici ile buluşan animasyon filmi KPop Demon Hunters, başarısıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Yayınlanmadan önce pek kimsenin dikkatini çekmeyen film, yayınlandıktan sonra ise Netflix adına izlenme rekorları kırdı. Öyle ki bu hafta itibarıyla Red Notice'i de geçip, Netflix'in bugüne kadar en çok izlenen filmi oldu

KPop Demon Hunters'ın zirveyi almasıyla birlikte liste şu şekilde güncellendi:

1. KPop Demon Hunters

2. Red Notice

3. Carry On

4. Don’t Look Up

5. The Adam Project

6. Bird Box

7. Back In Action

8. Leave the World Behind

9. The Gray Man

10. Damsel

KPop Demon Hunters'ın Devam Filmi İçin Çalışmalar Başladı

Film böylesine büyük bir başarıya imza atınca hâliyle devam filmi de kaçınılmaz oldu. Nitekim filmin yapım şirketi olan Sony Pictures, daha şimdiden devam filmi için Netflix ile görüşmelere başlamış durumda. Yakında resmi anlaşmanın imzalanması ve zaman kaybetmeden devam filmi için hazırlıklara başlanması bekleniyor.

Ayrıca Bkz.Eylül ayında izleyici ile buluşacak en dikkat çekici 10 film

KPop Demon Hunters, ünlü bir KPop grubunun yıldızları olan Rumi, Mira ve Zoe'ye odaklanıyor. Bir yandan stadyumları dolduran binlerce kişinin önünde konserler veren genç yıldızlar, diğer yandan özel güçlerini kullanarak şeytani güçlerle savaşıyor.

Hem tüm dünyada popüler hâle gelen KPop türüyle bağlantılı olması, hem de TikTok ve X gibi sosyal ağlarda hızla yayılması, KPop Demon Hunters'ın zirveye tırmanmasında büyük rol oynadı.

Kaynak:https://comicbookmovie.com/tv/netflix/kpop-demon-hunters-slays-red-notice-to-officially-become-netflixs-most-watched-movie-of-all-time-a223530

• Şaka gibi.

• Halen müzik sahneleri için açıp dinliyorum ki anime tutkumda yoktur. İzlemeyenler sadece baştaki konser sahnesi ve sondaki savaş sahnesinin müziklerini bir dinlesinler derim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ / ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P / NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO
  • bu ne ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayallerle yaşayanı gerçekler öper.
  • Anneler çocukları için falan mı açıyor ? Oyalansınlar diye falan ?

#baba3 gerisi yalan dolandir..!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • limitsizce kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlamada dünyada ilk 100 de olmamamız şaşırtmıyor. Başlığı bir daha oku istersen

Soyut bir yüz aynada aksederken yüzüme kimsin demeye dilim varamadı...
  • 😭😭😭

Hocam ugrastirmadan link atarsan seviniriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de şaşırıyorum burada negatif yorum yapanların 5/4ü izlemeyip önyargıyla çocuk filmi nasıl izlenir diyordur. İnsanımız maalesef beğenmediği herşeye "çöp" deme alışkanlığı kazandı. Oysa ki size göre olmasa da çok başarılı bir film, izleme sonuçları da bunu gösteriyor.
    Şimdi ben de "red notice" filmi için aynı hislere sahibim bence çok basit sırf içindeki ünlülerle ilgi çekmiş bir film ancak çok para harcanmış ve kaliteli fakat senaryo bence zayıf..

• niye sürekli netflix haberi çıkıyor , bu bir reklam mı ??
    donanım haber gizli reklam yapıyor zaten bunu biliyoruz ama en azından küçük bir uyarı yapsaydı ,

• Listeme aldım genelde pek izlemem Kpop içeriklerini ama son zamanlarda ön yargımı kırıp bir iki grubu dinledim valla hiç de fena değillermiş yani. Aslında Batı müziğine çok yakın içerikler yapıyorlarmış. Eskilerini bilmiyorum tabi yeni gruplardan dinledim.

• Çocuk & ergen filmi. Eskiden animasyonların da bir değeri vardı.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.