Şimdi Ara

netflix..... (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.795
Cevap
59
Favori
94.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

Arkadaslar bisey sorucam, gecenlerde arkadasimla konusurken soyledi bi sizlerede sormak istedim

Ben su an ucretsiz ilk aylik hakkim ile tabletimden izliyorum. Ucretsiz hakkim bittiginde baska bi ucretsiz uyelik ile ayni cihazda izleme yapabilirmiyim? Arkadasim ilk uyelikten sonrakini kabul etmedi alet dedi. Bu sekilde bi sistem yapmislar mi gercekten? Tablet ps4 lg tv falan hepsi icin gecerlimidir bu kisitlama?

Başka bir ücretsiz üyelik için farklı bir kredi kartı kullanmanız lazım cihaz bazlı bir engelleme hiç duymadım. Arkadaşınız aynı kredi kartıyla ikinci bir hesap almaya çalışıyor olabilir mi?

@bdurmus

Ama Türkiyeden girince Dizinin sadece 1. sezonu var :D

Bu neyin kafası
    Valla benim anladigim zaten baska kredi kartiyla yeni ucretsiz bir uyelik yapmislar. Ama sanirim ps4 den izlemek isterlerken 1.uyelikle ilk ay ucretsiz izledikten sonra 2.yeni alinan uyeligi ucretsiz izlemeye izin vermemis. Benim hic deneme sansim olmadigi icin merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qkhnk

Amerika proxy girince izlediğim dizinin 2. ve 3. sezonu Türkçe dublaj olarak var .

Ama Türkiyeden girince Dizinin sadece 1. sezonu var :D

Bu neyin kafası

Hocam türkiye üyeliği ile amerika proxy ile izleyebiliyor muyuz mesela zenmate ile ?
  • arkadaşlar var mı grup ?

Orijinalden alıntı: kotukedi

bi sorum olacak.. netflixde su an da baktıgım filmler acıkcası nuh nebi filmeleri(turkiye icin konusuyorum) vpn ile amerika dan girince guncel filmleri izleyebiliyormuyuz ?

Hayır VPN lere izin vermiyor artık.
    2011 POLO COMFORTLINE 1.4 DSG

2016 AUDI A3 SEDAN - 1.6 TDI 110HP STRONİC AMBITION
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

bi sorum olacak.. netflixde su an da baktıgım filmler acıkcası nuh nebi filmeleri(turkiye icin konusuyorum) vpn ile amerika dan girince guncel filmleri izleyebiliyormuyuz ?

arkadas proxy ile giriyorum diyince bende izleniyor sandım.. tesekkurler..
  • 4 kisilik grubunuz varsa dahil olabilirim beyler.

grup tamamlanmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunç1 -- 14 Ekim 2016; 15:13:36 >

quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

arkadas proxy ile giriyorum diyince bende izleniyor sandım.. tesekkurler..

Yakın zamanda girebildiğini söylüyorsa olabilir bilmiyorum normalde engelliyor. Engellemediği bir proxy bulmuş olabilir.

• Arkadaşlar bende bir deneyeyim dedim ama bişey sorucam. Örneğin Arrow a baktım en son 3.sezon yüklenmiş. Dizi şuan 5.sezonda yani eğer güncelden takip etmeyeceklerse ben ne anladım netflixden. bu konuda bilginiz var mı?

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

netfilix mi filbox mu mantıkllı

hocam filboxu bilmiyorum ama 20 gün üyeyim netflix e çok seri film ekleniyo türkçe falan.

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

netfilix mi filbox mu mantıkllı

Filbox uydu yayını mı diyorsunuz ? 2si farklı platform dostum. biri tv , digeri internetten istedigini seç izle
  • beyler şimdi ben netten banka kartı ile üye oldum banka kartı boştu yine bir ay bedava verdi. bedavam bitince diğer banka kartı ile kardeşim adına üye olurum gene bir ay bedava vermesi lazım değil mi?
    Şampiyon Olmak Mümkün , Fenerbahçe Olmak İmkansız!

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
    • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
    • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Evet izledim dizimi . OkayFreedom

Orijinalden alıntı: mezar35

Her filmde farklı bitrate alırsınız. Arama yerine "uhd" yazarsanız 4k desteği olan bütün içeriği görürsünüz. "HD" yazarsanız sadece 1080p olan içerikleri görürsünüz. Hd kategorisine girmeyenler bitrate yüzünden giremiyor Mesela 5000 kbps 1080p ise 4420 olduğu için 1080p olarak gözükmüyor fakat pek bir fark hissedilmiyor zaten.

Türkiye'de toplam

32 Adet 4K içerik

16 Adet 1080p içerik

188 Dizi

489 Film var.

Hocam Netflix TR deki içerik sayılarından emin misiniz?

Benim gördüğüm kadarıyla, TR Netflix'te şu anda:

1057 Film
    412 farklı dizi var.

Bununla ilgili açtığım bir başlık var, UnoGS verilerine göre sürekli güncel kalan linkleri paylaşmıştım:

Netflix Güncel İçerik Listeleri

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.