Şimdi Ara

netflix..... (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
88.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok mu yeni grup kuracak bir cengaver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende varım. enparam olsa başvurucam. malesef yok
  • Grup kuran olursa bende katilmak isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu TR altyazılı/dublajlı dizi ve filmleri nasıl görebiliriz? Üye olmadan görme şansımız yok mu? Mediacenter tıkladığımda dillerde Türkçe görünmüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: honestboy

    Bu TR altyazılı/dublajlı dizi ve filmleri nasıl görebiliriz? Üye olmadan görme şansımız yok mu? Mediacenter tıkladığımda dillerde Türkçe görünmüyor.

    Bu konuda bir post açmıştım oradan TR altyazılı, dublajlı, film ve dizi içeriklerini takip edebilirsiniz aşağıda linki veriyorum,

    Netflix Güncel İçerik Listeleri - UnoGS üzerinden

    @honestboy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 4 Ağustos 2016; 10:00:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    Whoops, something went wrong...

    Incognito Mode Error

    Your browser appears to be in Incognito Mode.

    Please turn off Incognito Mode and try again.

    Error Code: M7363-1260-00000024

    Chrome yada başka bir tarayıcıda gizli tarama sekmesinden girmeye çalışmışsınız anlaşılan. Incognito Mode bu anlama geliyor, gizli tarama özelliğinde cookiler saklanmadığı için Netflix üyeliğinizi sayfa kaydetmediğinden kullanamamışsınız. Normal sekmeden girin.

    VPN konusuna gelince VPN le girerseniz hangi ülke üzerinden bağlanırsanız o ülkenin Netflix içeriği görüntülenir ama videoları izlemeye çalıştığınızda hata alırsınız Netflix tüm dünyaya açıldıktan sonra VPN den gelenleri engelliyor. Bir başka konuda VPN le olaki girebilseniz bile Türkçe içerikleri kullanamamış olacaksınız.

    @sonurakar




  • katılmak isteyen varsa 1 kişilik yerimiz var .

    grup tamamlanmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eahmet -- 4 Ağustos 2016; 15:10:52 >
  • Eylulde kurulacak bir gruba uye olabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eahmet

    katılmak isteyen varsa 1 kişilik yerimiz var .

    pm attım cevaplarsanız sevinirim
  • grup kuran arkadaşlar pm atabilir, hemen eft yaoılır
  • Bugün bir üyelik açıp deneyeyim istedim. Stranger Things dizisini merak ediyordum. Türkçe dublajından tut görüntüye kadar 10 numara bir sistem olmuş. İçerikler de Amerikada ki seçeneklere biraz yaklaşsa tadından yenmez. Digitürk, D smart aboneliklerimde var ama bu olayı daha çok sevdim.

    Uzun yıllar kalabileceğim bir sistem. Yapanlar iyi iş çıkartmışlar. Kullandığım tv kumandasında ki netflix tuşu da işi pratikleştiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün üye oldum ben de. İlk ay ücretsiz. Türkiye'ye açık arşivi genişletirlerse ve Spotify gibi indirme seçeneği getirip çevrimdışı izleme imkanı sunarlarsa çok iyi olur. Türkiye'ye özel ücretlendirme de getirseler keşke.

    Bugün Vikings'in 2. sezonu ile programı (Android uygulaması) ilk kez kullanmış oldum. İngilizce altyazılı izledim. İngilizcesi yeterli olmayanlar için Türkçe altyazı seçenekleri artırılabilir. Onun dışında görüntü kalitesi çok iyi. Sundukları hizmet de çok iyi. Umarım daha geniş arşiv sunarlar.

    İlk ay ücretsiz bol bol kullanıp iptal edeceğim. Her ay değil de bol bol film ve dizi izleyeceğim aylar kullanırım artık. Bıktım torrent aramaktan. kat.cr de kapandı zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 4 Ağustos 2016; 18:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kat.cr kapanmadı dostum.http://kickasstorrentsan.com olarak geri döndü. bu arada netflix i 6 aydır kullanıyorum ama orada olmayan bi dünya film ve dizi var. sen de benim gibi yap: netflix + torrent
  • Ben yaklaşık 5-6 kere kullandım ücretsiz ilk ay olayını. Yeni kartımla üye olayım dedim 1 gün sonra anında kapattılar üyeliğimi şöyle bir yazı geldi " Görünen o ki daha önce ücretsiz denemeyi kullanmışsınız".

    Şaşırdım açıkcası nasıl benim daha önce aldığımı bilebilirler diye sonra öğrendim ki (en yüksek ihtimal) Akıllı TV'den teşhis etmişler. Bilgisayar neyse bilgisayar da her şeyi sil ip değiştir yapıyoruz ama tv de bir şeyleri görmüşler demek ki. Mesela önceki ücretsiz giriş yapılmış hesabımı falan gördüler sonra yenisiyle girince yeni ip olsa bile onu gördüler. O yüzden sürekli farklı kartlarla yeni üyelik alacaksanız her şeyi temizlediğinizden emin olun. TV'yi bile fabirika ayarlarına getirmeniz lazım. Tam 4 tane daha kart denedim gene gördüler o yüzden Akıllı Tvlere karşı akıllı olun. :) Ha bir de wifi adını falan da değiştirin ne olur ne olmaz sonuçta bu kayıtlı hesapları kart bilgilerinizi netflix silmenize izin vermiyor.

    Ben birkaç ay içerisinde bütün kartlarımı iptal edip yeni kart açtıracağım ki bu güvenlik için oldukça iyi bir şey size de öneririm. Ha bir de sanal kart kullanın her zaman.


    edit: Bu arada ilk geldiğinde Türk lirası cinsinden fiyatlandırılmıştı ama sonradan gene euro yaptılar. Ayrıca ülkelere özel fiyatlandırma yapacaklarını sanmıyorum herkes aynı parayı veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 5 Ağustos 2016; 7:43:44 >




  • turanugur kullanıcısına yanıt
    Site için sağol hocam. Sahibi tutuklanınca başka siteler adında geri döndüklerini okumuştum.

    Evet, Türkiye'ye açık arşiv henüz çok zayıf. ABD arşivinde 4000 civarı dizi + film varken bizde henüz 900'e yakınmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bundan başka ücretsiz abonelik kullanmayacağım. Normal ücretli üyeliğe devam ederim başka zaman. Zaten bir kartım var. Kredi kartı değil de hesap kartı benimki yani bankamatik, o nedenle sanal kart açamıyorum. Aslında her yerde hesap kartımı kullanıyorum. Steam + Google play + Spotify + Netflix hep bu kartım kayıtlı. Steam'dan kaldırmıştım. Şu an üç yerde kayıtlı. İnternet alışverişlerimi de bu kartımla yapmıştım. Dikkat etmeye çalışıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem on numara. Breaking Bad'i sayelerinde izledim. Ama içerik o kadar zayıf ki. Geçen Bourne serisini bir daha izleyeyim dedim ama Amerikalılara açık olan filmler bize kapalı. Mecbur torrentten indirdim. İçerik olarak yeterli seviyeye gelmedikçe para vermeyeceğim bu sisteme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    VPN denediniz mi ? Paralı bir VPN veya bu netflixe özel vpn servislerini kullanırsan bütün ülkelerin içeriğine ulaşabilirsin ama Japonya ve benzeri uzak ülkeler sıkıntı çıkarıyor ping yüksekliğinden dolayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezar35

    VPN denediniz mi ? Paralı bir VPN veya bu netflixe özel vpn servislerini kullanırsan bütün ülkelerin içeriğine ulaşabilirsin ama Japonya ve benzeri uzak ülkeler sıkıntı çıkarıyor ping yüksekliğinden dolayı.

    VPN le artık kullanılamıyor, içerikleri görüyorsunuz VPN le girince ancak videoları oynatmak istediğinizde VPN / Proxy kullandığınız tespit edilmiştir diyerek izin vermiyor. Bir başka konu da VPN le olaki girseniz bile, TR altyazı ve TR dublajlar ABD kütüphanesinde yer almadığından, altyazılı yada dublajlı izleyen biriyseniz anlamsız olacaktır.

    @Azor Ahai @mezar35
  • Aslında Amerikada ki gibi zengin içerik olsa torrent ve benzerlerine gerek bile kalmayacak. Üyeliğimi hd olarak (2 + hd) devam ettireceğim. Bir üyeliği kardeşime hediye ettim diğeri de bende. En para ile aylık 17 gibi bir rakama gelecek bence fiyat gayet makul. Bugün 2 film 3 bölüm dizi izledim. Görüntü ses her şey 10 numara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.