Şimdi Ara

netflix..... (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.795
Cevap
59
Favori
94.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: msb_bjk

İçerik kısa zaman içerisinde arttırılmalı Türkiye için bir çalışma var mı acaba

Ocak ayından bu yana gelinen son durumda

412 Dizi ve 1057 film TR Netflix'te yer alıyor.

1057 Filmin 998 inde TR altyazı var, 500 tanesinde ise TR dublaj var.
    412 Dizinin 272 sinde TR altyazı, 154 ünde ise TR ses var,

Bu sayılara Türk yapımı dizi ve filmler dahil.

Kısacası Netflix Türkiye çok hızlı bir şekilde gelişti ve gelişmeye devam ediyor.

Orijinalden alıntı: graystorm

Aynen 5 kişilik premium grubuna ben de dahil olabilirim. Eğer üyelik açan var ise?

5 Kişilik bir paket yok.
  • arkadaslar netflixtede kardeslik gibi bi sistemmi var. anlatim varmi bu konu ile ilgili. ortak arayan varsa bende bi denemek isterim . yada is yerimden bikac kisi ayarlarim. anlatim varsa bi yardimci olurmusunuz. kullaniciadi ve sifreyi paylasiyormuyuz.oyleni oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi_38

bende ikiside ver filboxa bakmıyorum bile. internetiniz varsa kesinlikle netflix

internet hızı düşük telefonun wifisinden bakıyorum 50 mbs felan yazıyor,bu hızda smart tv de çalışırmı acaba

50 mbs internet varsa daha ne olsun. 4k'yı bile çok rahat izlersiniz. ben de smart tv den izliyorum. ilk 1 dakika görüntü kötü oluyor sonra düzeliyor. 25 mbs internet var, bakalım a.k.k dolunca nasıl görüntü verecek asıl bunu merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • legolasbride kullanıcısına yanıt
    herkesin tercihi farklıdır. örneğin ben english clubın kaçıncı kanalda olduğunu bile bilmiyorum hiç açıpta bakmadım. belgesel dışında izlemiyorum bile. konuyu daha fazla dağıtmak istemiyorum. ben netflixi öneririm

.
  • quote:

1 kişi hesap açıyor. herkes o hesaba giriş yapıyor. hesap içinde her üye kendi profilini açıyor, herkes kendi profilinden izliyor

tabloda yazıyormuş.. orta paket 2 kişi 4k 4 kişi anladım...
    peki internetimiz kotalı ve 3 mm'ye düşecek. 4k paket alıp orta hızda yani 720 p seyredemezmiyiz. illa 4k'yamı zorluyor sistemki..

Orijinalden alıntı: gokayozyer

quote:

1 kişi hesap açıyor. herkes o hesaba giriş yapıyor. hesap içinde her üye kendi profilini açıyor, herkes kendi profilinden izliyor

tabloda yazıyormuş.. orta paket 2 kişi 4k 4 kişi anladım...
    peki internetimiz kotalı ve 3 mm'ye düşecek. 4k paket alıp orta hızda yani 720 p seyredemezmiyiz. illa 4k'yamı zorluyor sistemki..

Sistem asla takılmıyor. İnternet hızı kötü olursa 240p gibi görüntüye düşürüyor yine de takılmıyor. Benim kota 10 gün dayanmıyor. 10 gün sonra da gayet memnun şekilde izliyorum sorun yaşamazsın. Diyelim ki yaşadın iptal edersin sanki çok bir şey değil.

• hahil olabileceğim premium üyelik arıyorum yeri olana dahil olabilirim
    Smart DNS ile izlenebiliyor ayarları yapınca. Sitesine girip bakabilirsiniz, 14 gün deneme süresi var.
    tamamdır dostum teşekkürler. otomatik olarak izletiyor çözünürlüğü otomatik ayarlıyor yani ? yanlız içerik konusundan bahsetmiş bi arkadaş. her pakette tüm içerik olmayabiliyormu ki ?. yani sd içerikle 4k içerik aynı diilmi ?.. en üst paketi alan sd içeriğede kavuşuyormu ki ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayozyer -- 14 Ekim 2016; 11:22:13 >

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

netfilix mi filbox mu mantıkllı

valla ikisi bambaşka şeyler. birinde ne verilirse onu izliyorsun. diğerinde istediğin zaman istediği gibi istediğin izliyorsun. dizi ve film seviyorsanız tartışmasız netflix
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • gokayozyer G kullanıcısına yanıt
    ben 10 gün hd 3 gündür de uhd kullanıyorum. uhd nin bir kaç fazladan uhd içeriği var onlarda su altı görüntüler falan geri kalan aynı zaten. sd hakkında tam bilgim yok ama büyük ihtimal fark yoktur. sadece görüntüyü sd izlersin o kadar. diğer sorunuza gelince evet internet hızınıza göre görüntüyü otomatik ayarlıyor. bu sayede donma olmuyor donma yerine görüntü netliği gidiyor.

ben 10 gün hd 3 gündür de uhd kullanıyorum. uhd nin bir kaç fazladan uhd içeriği var onlarda su altı görüntüler falan geri kalan aynı zaten. sd hakkında tam bilgim yok ama büyük ihtimal fark yoktur. sadece görüntüyü sd izlersin o kadar. diğer sorunuza gelince evet internet hızınıza göre görüntüyü otomatik ayarlıyor. bu sayede donma olmuyor donma yerine görüntü netliği gidiyor.

teşekkürler dostum yani orta pakette alsan içerik sd ile aynı. uhd'nin bikaç fazla içeriğini saymazsak... en üst paketten 3-4 kişi girmek veya orta pakette 2 kişi girmek keyfe kalmış ozaman
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.