Şimdi Ara

Netbook Üzerinde LoL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimilerine komik kimilerine saçma gelebilir bu başlık,hatta netbookta oyun oynanmaz vs. cevapları şimdiden okur gibiyim,fakat sormak zorundayım çaresizim çünkü.elimde başka bilgisayar yok.
    Elimde LG X130 netbook var.(ram 2 gb)
    OC denedim fakat bu modele ait chipset için OC desteği yoktu.
    Game Booster GMA Booster gibi değişik programları denedim ama pek faydasını görmedim.Yani diğer oyunlarda bir nebze olsada LoL'de hiçbir etkisini görmedim.
    Her LoL oynamak istediğimde de kalkıp sağa sola internet cafeye gitme gibi bi fırsatım yok.
    Herhangi bir çözüm,en ufak bir yardımınız bile benim için çok önemli,sizden ricam,aşağılamadan,trollemeden destek olmanız.

• Benimde bi ara bilgisayarım bozulmuştu evdeki 2.bilgisayarada lol kurdum orda oyun kasıyordu.2-3 hafta sonra kasa kasa oynamaya alıştım şimdi benim pc geri geldi hiç kasmıyor ve lol yeteneklerim ilerlemiş eskisinden kat kat daha iyiyim.Eğer kasıyosa oynamayı den hiç açmıyosa dediklerinden başka yapabilecek hiç bişey yok ne yazık ki :(
  • fps de en düşük ayarlarda 10'u gördüm,teamfightlarda 0'a iniyor.yani yapacak birşey yok gibi.
  • İlk mesajında kendin söylemişsin netbookta oyun oynanmaz. Şöyle bir öneri sunabilirim ama sana. Bilgisayar tamiri vs. yapan yerlerde, laptop,kasa kiralama hizmeti verirler. LoL bildiğim kadarıyla çok kuvvetli sistem gereksinimleri olan bir oyun değil. Kiralama yoluyla biraz idare edebilirsin. Fakat bence, biraz para biriktir ve kendine 300-500 liralık bir bilgisayar topla. 2.el OEM parça satan yerlerden, kaliteli ama miyadı dolmuş parçaları seçebilirsin. Mesela DDR2 ram, AMD çift çekirdek işlemci gibi. Eğer Ankara'daysan sana yardımcı olabilirim bu konuda. Sonuçta konu sadece LoL değil ve netbook, ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılabilecek bir cihaz, zevklere imkan vermiyor ne yazık ki.
  • Malesef Ankarada değilim,elimde laptop var,Asus N53SN-SZ 129v,fakat bir süreliğine kullanamıyorum.bu süre zarfında beni idare edebilirmi acaba diye düşündüm,sonuç hüsran.netbook günlük kullanımlar için ideal,internet+film+müzik+döküman vs.
    Yapacak birşey yok,internet cafeleri zengin edeceğiz.
  • Yeni nesil n570 çift çekirdeklerden falan olsa bir ihtimal ama bununla hiç şansın yok dostum.
  • Ekran cozunurlugun 1024x768 den asagi ise goruntuleme sorunu yasarsin :D Onun haricinde neden olmasin ekran karti standartlarini karsiladigin surece sorun yasamazsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    15 yıl önce açıldı
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • netbookta oynarsan kendine işkence edersin uğraşmaya bile değmez
  • Ekran kartına ufak bir oc yapmayı denedin mi?
  • İ5 işlemci 3 gb ddr3 ram 1 gb ekran kartı ile kendi notebook umda masaüstülerden daha iyi oyun çıkardım.
    2 haftada eloyu 1400 lere çıkardım ama senin laptop sorun diyorsan :)

ashandle'nin actıgı bir konu vardı fps ve ping icin gerenkli programlar falan fistan diye aradım bulamadım.
    Ust konularda olmalı gecenlerde banada lazım oldu ama pek ise yaramıyor eski kulusturlerde
  • game boster (yada öyle bişey) diye bir program varmış. Onu dene. Belki işine yarar
  • AMD Fusion (E350-E450--C50-C60) işlemcili netbooklarda oynanıyor çünkü işlemciyle bütünleşik ekran kartı var ancak senin netbookta intel hd3000 var. Bende de aynı ekran kartlı netbook var ama ekran kartı bile denemez hd video bile oynatmıyor zaten. İşte bu hd3000 hardware T&L desteklemediği için ayarları en aşağı alsan bile 10 fps'yi geçemezsin.

Edit: Yanlış yazmışım hd3000 ile oynanıyor. Sende gma 3150 var. Onla oynanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoGKaTa -- 4 Mayıs 2012; 23:43:20 >
  • Benim oynadığım alette şöyle bişey Casper nirvana intel p6100 2.00ghz 2gb ram, intel hd onboard ekran kartı en düşük ayarlarda gayet iyi oynuyorum fakat framerate seçeneği ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

AMD Fusion (E350-E450--C50-C60) işlemcili netbooklarda oynanıyor çünkü işlemciyle bütünleşik ekran kartı var ancak senin netbookta intel hd3000 var. Bende de aynı ekran kartlı netbook var ama ekran kartı bile denemez hd video bile oynatmıyor zaten. İşte bu hd3000 hardware T&L desteklemediği için ayarları en aşağı alsan bile 10 fps'yi geçemezsin.

Edit: Yanlış yazmışım hd3000 ile oynanıyor. Sende gma 3150 var. Onla oynanmıyor.

*double facepalm*
    bende intel gma 950 var.
    ayrıca 945gse express chipset için oc desteği yok.
    gameboosteri gta sa,mount blade(netbookta tavsiye edebileceğim en iyi oyun) kullanıyorum.ama öyle aman aman dedirtecek bir performans artışı görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lol şimdi bf3 değil grafik olarak normal bir donanımla rahat oynanabilir ama maus şart :D
  • peki sana bilg. özelliklerini yazayım
    1,66 ghz atom n270
    2gb ram
    224 mb intel gma 950 onboard gpu
    160 gb hdd
    win xp netbook edition.
    oyun içi ayarlar very low,no shadow,vsync kapalı,aldığım fps 5-10
    tf da uzun süre 0 sonra baktım ölmüşüm.
    evde kasa var ölü şu an
    pentium 4 3,20 ghz
    ati 3150 512 mb
    1 gb ram
    alınan fps 25 30

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: breathofhorus

quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

AMD Fusion (E350-E450--C50-C60) işlemcili netbooklarda oynanıyor çünkü işlemciyle bütünleşik ekran kartı var ancak senin netbookta intel hd3000 var. Bende de aynı ekran kartlı netbook var ama ekran kartı bile denemez hd video bile oynatmıyor zaten. İşte bu hd3000 hardware T&L desteklemediği için ayarları en aşağı alsan bile 10 fps'yi geçemezsin.

*double facepalm*
    bende intel gma 950 var.
    ayrıca 945gse express chipset için oc desteği yok.
    gameboosteri gta sa,mount blade(netbookta tavsiye edebileceğim en iyi oyun) kullanıyorum.ama öyle aman aman dedirtecek bir performans artışı görmedim.

gma950-gma3150 aynı şey işte ikiside atom üzerinde geliyor. Ve atomlar bir işe yaramaz. Hardware t&l yok çünkü. Ama yinede buraya bir bak işine yarar belki.

• shader 2.0 hatası vermeye başladı şimdide.gmabooster anlık 400mhz çıkartıyor.yani programa ihtiyaç var ve net framework 4 ile uyumlu değil bende sıkıntılı o program.ben 400mhz sabitledim gpu hızıni ama hardware t&l olmay8nca nereye kadar.
    alınacaksa ION2 ekran kartı olan bi netbook alınır bu saatten sonra.
  • quote:

Kimilerine komik kimilerine saçma gelebilir bu başlık,hatta netbookta oyun oynanmaz vs. cevapları şimdiden okur gibiyim,fakat sormak zorundayım çaresizim çünkü.elimde başka bilgisayar yok.
    Elimde LG X130 netbook var.(ram 2 gb)
    OC denedim fakat bu modele ait chipset için OC desteği yoktu.
    Game Booster GMA Booster gibi değişik programları denedim ama pek faydasını görmedim.Yani diğer oyunlarda bir nebze olsada LoL'de hiçbir etkisini görmedim.
    Her LoL oynamak istediğimde de kalkıp sağa sola internet cafeye gitme gibi bi fırsatım yok.
    Herhangi bir çözüm,en ufak bir yardımınız bile benim için çok önemli,sizden ricam,aşağılamadan,trollemeden destek olmanız.

lg x130 netbookum var aynı şekilde 2gb ram var.. oynayabiliyorum ben ama çok sorun oluyor.. bence hiç uğraşma denemediğim program yok ne yaparsan yap olmuyor.. team fight felan hiçbirşey yapamıyorsun.. bende dışarda felan lol atarım die hevesle netbookuma kurmuştum ama zevk vermiyor yani..

• quote:

peki sana bilg. özelliklerini yazayım
    1,66 ghz atom n270
    2gb ram
    224 mb intel gma 950 onboard gpu
    160 gb hdd
    win xp netbook edition.
    oyun içi ayarlar very low,no shadow,vsync kapalı,aldığım fps 5-10
    tf da uzun süre 0 sonra baktım ölmüşüm.
    evde kasa var ölü şu an
    pentium 4 3,20 ghz
    ati 3150 512 mb
    1 gb ram
    alınan fps 25 30

Hocam vsync açık olması daha sağlıklı olur bence fpsyi arttırmak için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.