çok güzel naneli bi şey 3-5 kutu yiyince sarhoş oluyosun ama :)
Havalimanlarında oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: MelihK*
Havalimanlarında oluyor
Havalimanlarında ama freeshoplarda yani yurtdışından gelen bi akraba arkadaş vs. varsa kesin getirir :D
quote:
Orijinalden alıntı: Nutec
çok güzel naneli bi şey 3-5 kutu yiyince sarhoş oluyosun ama :)
ne sarhoşu ya. içinde alkol yok ki.
anam benim konu uçmuş haberim yok 2.sayfaya geçince ümitlerim bitmişti kaybolup gider diyodum
EGS de MMM Migros var orda olabilir diye tahmin ediyorum kendi kendime, eğer orda da yoksa Balçovaya 5M li Migros açılcak eğer orada da bulamazsam artossa artos gerekirse himaleyalara kadar gider
sen onu bulursan banada 2 paket al sinan
chio bende istiorum haber ver banada bulursan hatta al 3-5 paket veririm parasını
güncel
tek ümidim BALÇOVA 5M Migros
Bunu arıyorum ben de, Fransa'dan kuzen getirdi mor renklisinden. Devamını da istiyorum, en severek yediğim çikolata buydu.
Ankara'da cepa alısveriş merkezindeki "nezih" adlı genellikle kırtasiye urunleri satan dukkanda var, ayrıca bilkentteki shell benzin istasyonunda da mevcut fiyatı 10tl civarındaydı yanlıs hatırlamıyorsam. İzmirli olmama ragmen İzmir'de ben de hic gormedim.
Ankara'da cepa alısveriş merkezindeki "nezih" adlı genellikle kırtasiye urunleri satan dukkanda var, ayrıca bilkentteki shell benzin istasyonunda da mevcut fiyatı 10tl civarındaydı yanlıs hatırlamıyorsam. İzmirli olmama ragmen İzmir'de ben de hic gormedim.
Cepa'ya gideceğim bunun için. Ne tarafta bu acaba?
şöyle bir yargım oldu.. yurtdışındaki cikolatalar daha guzel... oyle mi gercekten?? ben de zamanında toffie hakikisini almıstım free shoptan.. keşke koli olarak alsaymışım diyorum.. peki bu ürünler neden bizde yok?? icinde yasaklı maddeler mi var??
anam benim konu uçmuş haberim yok 2.sayfaya geçince ümitlerim bitmişti kaybolup gider diyodum
EGS de MMM Migros var orda olabilir diye tahmin ediyorum kendi kendime, eğer orda da yoksa Balçovaya 5M li Migros açılcak eğer orada da bulamazsam artossa artos gerekirse himaleyalara kadar gider