Şimdi Ara

Nestle After Eight Nerde Bulunur??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
3
Favori
37.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartug135

Ben de HEINZ marka ketçap arıyorum,Ankaradayım.

LHütFéN! ßuLuN 0nu!!

lol.

Not : Ama gerçekten arıyorum

REAL alışveriş merkezlerinde satılıyo.
  • çok güzel naneli bi şey 3-5 kutu yiyince sarhoş oluyosun ama :)
  • Havalimanlarında oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihK*

Havalimanlarında oluyor

Havalimanlarında ama freeshoplarda yani yurtdışından gelen bi akraba arkadaş vs. varsa kesin getirir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nutec

çok güzel naneli bi şey 3-5 kutu yiyince sarhoş oluyosun ama :)

ne sarhoşu ya. içinde alkol yok ki.
  • anam benim konu uçmuş haberim yok 2.sayfaya geçince ümitlerim bitmişti kaybolup gider diyodum

EGS de MMM Migros var orda olabilir diye tahmin ediyorum kendi kendime, eğer orda da yoksa Balçovaya 5M li Migros açılcak eğer orada da bulamazsam artossa artos gerekirse himaleyalara kadar gider
  • sen onu bulursan banada 2 paket al sinan
  • chio bende istiorum haber ver banada bulursan hatta al 3-5 paket veririm parasını
  • güncel
  • tek ümidim BALÇOVA 5M Migros
  •  Nestle After Eight Nerde Bulunur???

Bunu arıyorum ben de, Fransa'dan kuzen getirdi mor renklisinden. Devamını da istiyorum, en severek yediğim çikolata buydu.
  • Ankara'da cepa alısveriş merkezindeki "nezih" adlı genellikle kırtasiye urunleri satan dukkanda var, ayrıca bilkentteki shell benzin istasyonunda da mevcut fiyatı 10tl civarındaydı yanlıs hatırlamıyorsam. İzmirli olmama ragmen İzmir'de ben de hic gormedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

Ankara'da cepa alısveriş merkezindeki "nezih" adlı genellikle kırtasiye urunleri satan dukkanda var, ayrıca bilkentteki shell benzin istasyonunda da mevcut fiyatı 10tl civarındaydı yanlıs hatırlamıyorsam. İzmirli olmama ragmen İzmir'de ben de hic gormedim.

Cepa'ya gideceğim bunun için. Ne tarafta bu acaba?
  • şöyle bir yargım oldu.. yurtdışındaki cikolatalar daha guzel... oyle mi gercekten?? ben de zamanında toffie hakikisini almıstım free shoptan.. keşke koli olarak alsaymışım diyorum.. peki bu ürünler neden bizde yok?? icinde yasaklı maddeler mi var??
  • Bildiğim kadarıyla oyuncakcılarda var(Büyük olanlarda)Migrostada gördüm..
  • fiyatı ne kadar migroslarda izmirde gören varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

anam benim konu uçmuş haberim yok 2.sayfaya geçince ümitlerim bitmişti kaybolup gider diyodum

EGS de MMM Migros var orda olabilir diye tahmin ediyorum kendi kendime, eğer orda da yoksa Balçovaya 5M li Migros açılcak eğer orada da bulamazsam artossa artos gerekirse himaleyalara kadar gider

o 5 m bitene kadar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.