Şimdi Ara

Nestle After Eight Nerde Bulunur??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
37.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up layaım varmı izmirde alan?
  • Nezih kırtasiyelerde var. istanbuldayım maltepe üniversitesindeki nezihte bile var :P ama daha nezih dışında biyerde görmedim.

arkadaş CEPA yı sormş baya olmuş ama ankarada eskişehir yolunda bilkent kavşağından önce ;) ama bence nezihin sitesine girip bakın daha yararlı olr tüm nezihlerde vardır heralde yanlış hatrlamıyosam 6.5liraydı ama sıkmışta olblrm aklmda öyle kalmş ;)
  • y.dışından gelen kuzenim sayesinde artık elimde 2 paket nestle after eight var, birinin son kullanma tarihi 2011'in 5.ayına kadar mı ne, onu o zamana kadar saklamayı düşünüyorum
  • 3 günde 3 kutu yedim.istanbulda nerede satılıyor bu meret
  • After eight Türkiyede sürekli bulunan bir ürün değildir. Bazen Migros getirir bazende başka büyük bir market. çakar geçer yüksek fiyattan.

Bu ürün Türkiyede sadece "sürekli satış" olarak Freeshoplarda olur. Büyük kutusu (300gr) 5 avro'dur.

Ancak yinede eğer kriziniz tutarsa, "Metro" marketlerde "Ritter Sport" diye bir marka var, onunda nanelisi var 100 gr 4 tl. aratmıyor diyebilirim lezzet olarak.
     Nestle After Eight Nerde Bulunur???
  • Alsancak Amerikan pasajinda vardir kesin
  • 400 gram havaalanında 5,5 euroya/paket aldırdım 2 paket süper tadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkop

After eight Türkiyede sürekli bulunan bir ürün değildir. Bazen Migros getirir bazende başka büyük bir market. çakar geçer yüksek fiyattan.

Bu ürün Türkiyede sadece "sürekli satış" olarak Freeshoplarda olur. Büyük kutusu (300gr) 5 avro'dur.

Ancak yinede eğer kriziniz tutarsa, "Metro" marketlerde "Ritter Sport" diye bir marka var, onunda nanelisi var 100 gr 4 tl. aratmıyor diyebilirim lezzet olarak.

Arkadaşım burada yazıp reklamını mı yapıyorsun nedir yani? Migros filan yok yaşadığım yerde, nasıl yiyecem ben bunu?

Ayıp birşey ya, alan var alamayan var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukyayla

quote:

After eight Türkiyede sürekli bulunan bir ürün değildir. Bazen Migros getirir bazende başka büyük bir market. çakar geçer yüksek fiyattan.

Arkadaşım burada yazıp reklamını mı yapıyorsun nedir yani? Migros filan yok yaşadığım yerde, nasıl yiyecem ben bunu?

senın yasadgın yere goremı bılgı vercek benım yasadıgm yerde var alcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

Orijinalden alıntı: ufukyayla

quote:

senın yasadgın yere goremı bılgı vercek benım yasadıgm yerde var alcam.

E o zaman alsın göndersin, biz de yiyelim dimi?

• Nihat Sırdar geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayyu

quote:

Orijinalden alıntı: Bartug135

Ben de HEINZ marka ketçap arıyorum,Ankaradayım.

LHütFéN! ßuLuN 0nu!!

lol.

Not : Ama gerçekten arıyorum

REAL alışveriş merkezlerinde satılıyo.

+1
    9 lira filan ama değiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GandalfTheGrey

quote:

Orijinalden alıntı: Kayyu

quote:

Orijinalden alıntı: Bartug135

Ben de HEINZ marka ketçap arıyorum,Ankaradayım.

LHütFéN! ßuLuN 0nu!!

lol.

Not : Ama gerçekten arıyorum

REAL alışveriş merkezlerinde satılıyo.

+1
    9 lira filan ama değiyor

bi çikolataya bu kadar para verilmez aga
  • harika bir çikolata Türk kahvesiyle de çok iyi gider ben real den alıyorum genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: textsun

http://www.gurmeonline.com/default.asp?git=9&urun=1191 en ucuz burada buldum...

Kaç gram acaba yazmıyor ama en küçük boyu sanırım 250 gram falanmı?
  • 200 gr.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.