Şimdi Ara

Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
9.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filtre kahve

toz cappuchinoda deneyebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eksi sozlugun yapmacik entelligini bir kenara koyun soyle dusunun bir portakal suyu var gercek portakal suyu bir de suda eriyen portakal aromasi var tang var nazo var. Nescafe de yani hazir kahve de iste o tozdur kahve "aromasi" verir suya. Ama siz makinenizde filtre kahve gercek kahve yaptiginizda gercek kahve icmis olursunuz. Espresso makinasini eve almak pek mantikli degildir zaten ama kahve makinasi o kadar masrafli bir sey degil 100 liraya da bulursun olmadi caydanlikta demle kahveyi ciddiyim. Ayni mantik cay gibi demleniyor ama kahve icinde uzun sure durmamasi lazim yoksa acimaya baslar tadi bozulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shazili hazır sütlü türk kahvesil- şekerli olanı dene . Dikkat et bağımlısı olursun.
    Not : en yakın bimde bulabilirsin.

• Nescafelerde hep kimyasal.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRDNeLL

shazili hazır sütlü türk kahvesil- şekerli olanı dene . Dikkat et bağımlısı olursun.

hocam ben türk kahvesi aramıyorum ki.
  • Nescafe kahve sayılmaz , ucuza iyi kahve istiosan french press al 30 -40 tl falan galiba kendin filtre kahve yap yada 150 TL'ye falan Tchibodan kahve makinesi al ister filtre ister espresso yap
  • nescafe filtre kahvenin artıklarından yapılan bir kahvedir nescafeyi ben kahve olarak bile görmüyorum, çünkü kimyasal madde
    gidip 15-20 liraya bir tane french press alın,kahve değirmeni ve bir poşet filtre kahve alın ister yoğun kıvamlı ister orta halli hem taze kahve hem gerçek kahve içmiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

shazili hazır sütlü türk kahvesil- şekerli olanı dene . Dikkat et bağımlısı olursun.

sen bi tadına bak türk kahvesi gibi deil .farklı bişey , denemen lazım ne dediğimi anlaman için.
  • quote:

quote:

quote:

sen bi tadına bak türk kahvesi gibi deil .farklı bişey , denemen lazım ne dediğimi anlaman için.

tamam hocam onuda yazdım bir kenara, gidince alırım.
  • quote:

Arkadaşlar öğrenciyim, nescafe içe içe bir hal olduk. Yapımı kolay, bundan daha güzel hazır kahve veya vb. var mı? Ekşisözlüğe girdim nescafeyi herkes yerin dibine sokmuş, hakkaten o kadar kötü mü yahu?

Tavsiyelerinize açığım

Her gün 2-3- kupa nescafe içen biri olarak , filtre kahve bu ara hoşuma gitti, kıvamı çay gibi ve çay ile kahve karışı tarzı bi tadı var ama benim hoşuma gitti deniyebilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

Kimsede dememişki vip var diye.

vip içtim bugün, tadı fena değil gibi ama suyunu fazla koymamak lazım. sanki su yerine sütle yapılırsa iyi olur gibi, ne diyorsun?

Valla geçen 3ü 1 aradasını bende aldım. farklı bir tadı var ama benim pek hoşuma gitmedi
  • Mutfağa git Bir bardak al ve musluktan su doldur Kolay ve pratik
  • Cafe crown fındık
  • VIP 2'si bi arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

ben bunu tercih ediyorum genelde

Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri*

Hocam kahveyi içemiyorum, içmeye başlamak için iyi olur mu?
  • Nestle sicak cikolata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Machiato

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

ben bunu tercih ediyorum genelde

Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri*

Hocam kahveyi içemiyorum, içmeye başlamak için iyi olur mu?

Sevmiyorsan içemiyorsan niye zorluyorsun ki kendini git çay iç sıcak çikolata iç orelet iç

Konuya gelince nescafe gold baya güzel bence aroması çok kuvvetli ben standar ir kupaya 2 kaşık gold + çok çok azıcık süt koyarak yapıyorum tam isteidğim kıvamda oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.