Şimdi Ara

Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
9.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri*
    Yarin coklu bir sekilde almayi dusunuyorum kipa da cafe crown kupasi hediyeli 7.90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronology

kuşburnu iç :))

yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Orijinalden alıntı: Chronology

kuşburnu iç :))

yok hocam

neden hocam [: ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly

quote:

quote:

quote:

quote:

nescafe yerine jacobs içiyorum ben. sade jacobs monarch. uzun yıllar nc gold içerdim ama üniversitede arkadaşım bi kahve getirmişti eve onada almanyadan biri getirmiş. çok iyiidi tadı bi kaç kere almanyandan akrabalara gelirken getirttim sonra tesadüfen jacobsta aynı tadı buldum. tavsiye ederim.

not. jacobs u keşfettikten sonra bende nescafeyi gömdüm

hocam bu link, bi görsel falan atarsan sevinirim. evde, yurtta falan kettle'da su ısıtıp bardağın içine döküp yapabileceğimiz tarzda mı ?

hocam normal nescafe ile aynı sadece lezzeti değişik. daha aromalı kokulu lezzetli ve ucuz

Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri*

hocam soldakini mi öneriyosun sağdakini mi? fiyatı ne kadar? süt tozu almak gerekir mi bunun için?

ikiside aynı biri cam kavanozda biri aliminyum gibi bi poşette. bende büyük kavanoz var o yüzden cam kavanozlusundan almıyorum poşet gibi olanlar daha ekonomik oluyor cam kavanozlusuna göre.

süt tozu almak gerekir mi bunun için? demiştim ama orayı görmedin sanırım

• bir adet hobi matkabı alıyoruz(ortalama 5 lira veya bir motor) bu aldıgımız motorun ucuna ataç tarzı bir demir yapıyoruz ve demirin ucunu biraz büküyoruz yani suya soktugumuzda köpürtecek bişe olacak. sonra sütü ısıtıyoruz ve sıcak iken bu motor yardımı ile sütümüzü köpürtüyoruz sonra yavaşça bardağımıza döküp (veya direk bardağa döküp orda köpürtüyoruz) üzerine yeteri miktarda şekeri döküp üzerine sade nescafe gold umuzu köpüğün üzerine kalp şeklinde döküyoruz, sonrasında bunu kız arkadaşımıza vermiyoruz o kadar uğraştık yanında varsa birde çukulata oh miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

bir adet hobi matkabı alıyoruz(ortalama 5 lira veya bir motor) bu aldıgımız motorun ucuna ataç tarzı bir demir yapıyoruz ve demirin ucunu biraz büküyoruz yani suya soktugumuzda köpürtecek bişe olacak. sonra sütü ısıtıyoruz ve sıcak iken bu motor yardımı ile sütümüzü köpürtüyoruz sonra yavaşça bardağımıza döküp (veya direk bardağa döküp orda köpürtüyoruz) üzerine yeteri miktarda şekeri döküp üzerine sade nescafe gold umuzu köpüğün üzerine kalp şeklinde döküyoruz, sonrasında bunu kız arkadaşımıza vermiyoruz o kadar uğraştık yanında varsa birde çukulata oh miss

hocam bu kadar uğraşılmaz ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nescafe yerine jacobs içiyorum ben. sade jacobs monarch. uzun yıllar nc gold içerdim ama üniversitede arkadaşım bi kahve getirmişti eve onada almanyadan biri getirmiş. çok iyiidi tadı bi kaç kere almanyandan akrabalara gelirken getirttim sonra tesadüfen jacobsta aynı tadı buldum. tavsiye ederim.

hocam bu link, bi görsel falan atarsan sevinirim. evde, yurtta falan kettle'da su ısıtıp bardağın içine döküp yapabileceğimiz tarzda mı ?

hocam normal nescafe ile aynı sadece lezzeti değişik. daha aromalı kokulu lezzetli ve ucuz

hocam soldakini mi öneriyosun sağdakini mi? fiyatı ne kadar? süt tozu almak gerekir mi bunun için?

ikiside aynı biri cam kavanozda biri aliminyum gibi bi poşette. bende büyük kavanoz var o yüzden cam kavanozlusundan almıyorum poşet gibi olanlar daha ekonomik oluyor cam kavanozlusuna göre.

valla ben sade içtiğimden bilemiycem :) sütlü hiç içmedim şimdiye kadar bu kahveyi.
    bence bi sade deneyin sonra kendiniz karar verin :)

ankara sincan gimsada fiyatı 100 gr 5.5 tl en ucuz orda gördüğümden ben hep ordan alıyorum başka yerlerde daha pahalı ama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben sade içtiğimden bilemiycem :) sütlü hiç içmedim şimdiye kadar bu kahveyi.
    bence bi sade deneyin sonra kendiniz karar verin :)

ankara sincan gimsada fiyatı 100 gr 5.5 tl en ucuz orda gördüğümden ben hep ordan alıyorum başka yerlerde daha pahalı ama.

tamam hocam aklımda bulunsun, süt tozuda alırım muhtemelen yoksa acı gelir bana. teşekkürler

• quote:

quote:

bir adet hobi matkabı alıyoruz(ortalama 5 lira veya bir motor) bu aldıgımız motorun ucuna ataç tarzı bir demir yapıyoruz ve demirin ucunu biraz büküyoruz yani suya soktugumuzda köpürtecek bişe olacak. sonra sütü ısıtıyoruz ve sıcak iken bu motor yardımı ile sütümüzü köpürtüyoruz sonra yavaşça bardağımıza döküp (veya direk bardağa döküp orda köpürtüyoruz) üzerine yeteri miktarda şekeri döküp üzerine sade nescafe gold umuzu köpüğün üzerine kalp şeklinde döküyoruz, sonrasında bunu kız arkadaşımıza vermiyoruz o kadar uğraştık yanında varsa birde çukulata oh miss

hocam bu kadar uğraşılmaz ya

genelde nescafe gold içerim ama bazen böyleside güzel oluyor. ama evde 24 saat çay içiyorum

• quote:

köpürttüğümüz sütün üstüne nası eklicez?toz mu sıvı mı, sıvıysa nası olacak?aklıma yattı bu iş, blenderla köpürtürüm ben bunu

• Kimsede dememişki vip var diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkarga

quote:

köpürttüğümüz sütün üstüne nası eklicez?toz mu sıvı mı, sıvıysa nası olacak?aklıma yattı bu iş, blenderla köpürtürüm ben bunu

direk sütü köpürtüyoruz, yanı ısıtıp bardağa koyuyoruz motor ile köpürtüyoruz üzerine şeker kahve. blender ın köpüğü güzel olmuyor, ama bu tarz ufak bir motorun yaptıgı köpük sütün üzerie çıkıyor. blender ise köpüğü süte karıştırıyor yani farklı oluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: BenTugay

Kimsede dememişki vip var diye.

vip içtim bugün, tadı fena değil gibi ama suyunu fazla koymamak lazım. sanki su yerine sütle yapılırsa iyi olur gibi, ne diyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Ekşisözlüktekiler genelde zengin-entel tayfa olduğu için ya 8-10 TL'ye Starbucks'da Mocha veya filtre içerler yada evlerindeki 200-300 tl'lik makinalarda yaptıkları filtre, espresso'larını içerler. Aldırma. Nescafeye devam.

Ne zenginim ne entel hocam ekşi desen üye bile değilim ama gerçekten filtre kahve/espresso içtikten sonra nescafe'de neredeyse kahve aroması olmadığını anlıyorsunuz.Gerçekten içilecek gibi değilmiş.Ha beni de taşlayacaksanız buyurun taşlayın lakin durum bu.Ben 3 kutu kahve,2 kutu kireç çözücü ve espresso makinesine 150 lira vermiştim makine ucuza gelmişti.

• Latte
  • Ülker latte
  • evet yok mu başka sağlam önerisi olan?
  • Filtre kahve yapmak çok maliyetli ve zaman alan bir şey değil. 10 liralık french press ile içilebilen bir şey. Ekşisözlük halkını -bu konuda- zengin ve entel olarak nitelendirmenizi gerektirecek bir durum yok ortada Kaldı ki filtre kahvenin Nescafe'ye göre çok çeşidi var. Her damak tadına uygun kahve bulunabiliyor. Nescafe'den daha sağlıklı olduğunu düşünürsek filtre kahve için bence
  • 3 ü bi arada alma o zaman git normal kahve al daha değişik ne istiyon

• latte
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.