Şimdi Ara

Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
9.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bustoll

Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri*
    Yarin coklu bir sekilde almayi dusunuyorum kipa da cafe crown kupasi hediyeli 7.90

Aynen fındıklı güzeldir.Birde latte var onu da bir dene istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Arkadaşlar öğrenciyim, nescafe içe içe bir hal olduk. Yapımı kolay, bundan daha güzel hazır kahve veya vb. var mı? Ekşisözlüğe girdim nescafeyi herkes yerin dibine sokmuş, hakkaten o kadar kötü mü yahu?

Tavsiyelerinize açığım

Ben Kahve yerine cappucino alıyorum ama bimden öğrencilik böyle birşey
  • Her maç yayınında gördüğüm ama hiçbir yerde satılmayan kahve olan Mahmood kahve tabi ki.

•  Nescafe Yerine Ne İçilir? *Kahve Önerileri*
  • Tchibonun kahveler hepsinden iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ü1 arada diye satılan şeylerin kahveyle alakası yok. illa çözülebilir kahve istiyorsan jacobs monarch al ve sade olarak iç. türk kahvesine yakındır tadı. sert gelir dersende tozla içersin. gerçek süt bulursan daha güzel olur.

Ama en güzeli yine gerçek kahveden yapılan türk usulü ve filtre tiplerdir. Arkadaşlarında dediği gibi french press al 10 liraya birde git damak zevkine göre starbuck veya benzeri yerlerden french presse uygun kahve çektir demle demle iç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

Yarin coklu bir sekilde almayi dusunuyorum kipa da cafe crown kupasi hediyeli 7.90

Ben bunları çok seviyordum ama artık şekersiz içiyorum ve şekerlilerin tadı çok kötü geliyor Keşke bunun şekersizini çıkarsalar.

• konuyu okumadım tavsiye etmişlermi bilmiyorum ama jacobs 2si 1 arada dene. tanesi 30 kuruş falan o civarlarda ben öyle alıyorum büyük olanlar hoşuma gitmiyor. ayrıca şeker kahveyi mahvediyor bence
    edit: süt ile yap su ile yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fp -- 1 Kasım 2013; 17:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Tchibo deneyin

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: fp

konuyu okumadım tavsiye etmişlermi bilmiyorum ama jacobs 2si 1 arada dene. tanesi 30 kuruş falan o civarlarda ben öyle alıyorum büyük olanlar hoşuma gitmiyor. ayrıca şeker kahveyi mahvediyor bence

hocam jacobsta sonuçta hazır kahve değil m? neskafe ile içinde kullanılan karışım aynı değil mi
  • quote:

quote:

konuyu okumadım tavsiye etmişlermi bilmiyorum ama jacobs 2si 1 arada dene. tanesi 30 kuruş falan o civarlarda ben öyle alıyorum büyük olanlar hoşuma gitmiyor. ayrıca şeker kahveyi mahvediyor bence

hocam jacobsta sonuçta hazır kahve değil m? neskafe ile içinde kullanılan karışım aynı değil mi

deneyin neskafenin kahve olmadığını anlıcaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rastafey1

Kim koydu diye arıyordum merhaba BİM'ci gardaş Para olmayınca böyle oluyor

• quote:

quote:

quote:

hocam neskafe zaten kahve değil, kahve posası. jacobs'un 2si bir arada olanı neskafe gibi değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam neskafe zaten kahve değil, kahve posası. jacobs'un 2si bir arada olanı neskafe gibi değil mi?

yav bi dene

• Galatasaraya sponsor olduğundan beri cafecrown içerim özellikle fındıklı.
  • Resim atayım da canınız çeksin
  • quote:

Tchibo deneyin

Hocam Jacobs gold dan daha iyi diyolar hertürlü bi arkadaşımda demişti gerçekten o kadar lezzetlimi bide fiyatı nedir ?

• hocam bütün hepsini okuyamayacağım üşendim,bulunca ilk mesaja editlesene,bunu içicem diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

buyur hocam:

http://www.kahvedunyasi.com/kahveler/paket-kahveler/3u-1-arada/ucubirarada-klasik

İnternet alışverişi için güvenli bir site midir? Siz daha önce aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Tchibo deneyin

Hocam Jacobs gold dan daha iyi diyolar hertürlü bi arkadaşımda demişti gerçekten o kadar lezzetlimi bide fiyatı nedir ?

valla bence en iyisi.. Gerçi ben çekirdek kahve alıp filtre kahve de içiyorum.
    Fiyatlara ve diğer her şeye bakabileceğin adres:www.tchibo.com.tr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.