Şimdi Ara

nescafe hazir kapicino aldim, ARKADA TURKCE YAPİMİ YAZMİYO??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nasil yapacam bnu? ilk defa aldim, surekli 3in1 alirdim, ama bunu ilk aldim, nasil yapacaz? bii yardimci olsaniz?

sut le mi olacak? yoksa kremami???

• Sütü kaynatıyosun bunuda katıyosun karıştırıp içiyorsun. Ama önce capucinoyu koy bardağa sonra sütü kat. Hafif hafif karıştır köpürsün bir güzel. Kahve fincanı der ama sen kupaya falan yap. Çok tatlı oluyor yoksa
  • sagol biladerim..
  • süt içinde zaten var diye biliyorum.sıcak suya at yeter.birde şeker tabii....
  • biz Türkler akıllı insanlar olduğumuz için hiç bişeyin kullanma prosedüründe Türkçe meal yok
  • yav bu baya köpürüyormus,, su kaynattim, icine kremada koydm.. MERET HARİKAYMİS AAMA:.
  • afiyet olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sagol kardes, valla gonlum ister herkese ismarliyam ama malum forum cooooook buyuk.
  • Sen bide expresso dene bizim okula bi ara nestle'nin makinesi geldi de bütün expressoları içtim.
  • abi, expresso markette satilirmi yaw..

valla bayildim bu kapicinoya :) harika geldi.. ama suyu iyi ayarlamak lazim, bi köpürdu.. deme gitsin... tasti walla.
  • espresso basınçlı buhar ile yapılır.öle bakkaldan al yap olmaz.espresso makinası yada cezvesi lazım.cezveleri 15-20 ytl ye satılıyor ancak maharet ister herkes yapamaz cezvede.birde makinedeki basıncı sağlayamayacağı için o tadıda vermez.espresso makineleri ise 300 ytl den başlıyor 1500 ytl ye kadar var.
  • abi o pahali işmis. biz yine kapicinoya devam diyelim. ben cok beyendim. bol köpüklü.. nescafe 3'u bir aradayida severim.

artik inan nescafe gold filan almiyoz, 3in1 in gold out
  • Türkçe yazmayan şeyi içme

• Afiyet olsun. Ben en çok tarçınlı salepi severim. Olsada içsek şöyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.