Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® PICCOLO Kahve Makinesi 150 LİRA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
6.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapsul olayi saglikli mi, plastikse kaynar su icinden geciyodur diye dusunuyorum yoksa cok mantikli geliyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali expresste celik kapsul satiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneal05

quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Orijinalden alıntı: soneal05

kapsül maliyeti çok yüksek..sütlü içeçeklerde kutu içinden 8 adet kahve 8 adette süt kapsülü çıkıyor.yani 8 adet içecek içebiliyorsunuz oda 2,8 tl gibi bir maliyet çıkartıyor. elbet sıcak fırsat yakalarım stok yaparım diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz hiç kampanya olmuyor kapsüllerde tefalin internet sitesinde bazen tüm ürünlerde geçerli kampanyalar olduğunda alabiliyoruz ondada son kullanma tarihi geçmiş yada çok az süre kalmış ürünler gönderiyorlar. o yüzden iyi düşünün almadan önce..

Kendi sitesinde (www.dolce-gusto.com.tr) sık sık kampanya oluyor. Yanıltıcı bilgi vermeyelim. Şu anda 6 kutu kapsüle Skinny Capuccino hediyesi var mesela. Geçen ay 4 kutu kapsül fiyatına 6 kutu aldım. 1 kutu da gecikmeden dolayı hediye gönderdiler .

6 kutu alırsanız kapsül tutucu hediye yada 6 kutu alırsanız bardak hediye gibi çok sık kampanya yapıyor doğru ama 6 kutu al 4 kutu öde kampanyasına ben hiç denk gelmedim. kutusu 15 lira gibi bir fiyata gelirdiki böyle bir fırsatı kesin gören sıcak fırsatçı arkadaş burada bizimle paylaşırdı.

ben geçen ay 5 kutu alıp 3 kutu parası ödedim. yılın en uzun gecesi gibi bir kampanyaydı. ama hediye gelen ristretto ardenza leş gibiydi

15-20 tane alım yapacağız arkadaşlarla beraber şimdi, güzel bir kampanya bekliyoruz.

• kapsüllü makina kesinlikel tavsiye etmem, almayın.

amazondan bir hevesle aldım bir ofise bir eve tchibo nun, 10-15 tane anca yapmışızdır toplam, hem maliyetli hem cok gereksiz bir sert tadı var.

konuyla alakasız ama mcdonaldsın 1 tl lik kahvesini şiddetle tavsiye ederim.

illa alacaksanız ya demleme kahve makinası alın yada para koyup expressoda içerim diyorsanız delonghi EC680 felan alın.
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Ali expresste celik kapsul satiliyor

önce söyleseydin kardeş plastik olandan aldım ben.link verirmisin.

bu arada arkadaşlar bu makinanın bir üst modelini kullanıyorum.ayrıca delongi çözünür kahve makinası da var.ikisinden de memnunum.150 tl ye makina almak isteyen arkadaşlara 1000-1500 tl lik makina öneren arkadaşlar,havanızı başka yerlerde atın.
  • https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=122716932

• quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

Ali expresste celik kapsul satiliyor

Link var mi? Ben bulmustum cok pahaliydi

• 150 TL'ye bulmuşsunuz neyi tartışıyorsunuz hala:D Ben delonghi markasını aldım gayet güzel. Kapsül konusu tamamen tercih meselesi.
  • tchibo kapsüllü makine aldım. kapsül maliyeti bu makineninkinden daha düşük olmasına rağmen keşke kapsülsüz alsaydım diyorum.

kısacası tavsiye etmiyorum.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bulmuştum ve 50 dolar gibi birşey idi.Ucuza bulan paylaşsın lütfen

• Selamın aleyküm konuyla ilgili bilgi vermeye geldim. Bu kapsüllü makinalar belirli bir süreden sonra evlerdeki koşu bandıyla aynı kaderi paylaşıyor , bir köşede unutulup kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahve merakı olan fakat bu işe yeterince bütçe ayıramayanlar için kapsül en ucuz çözüm aslında. Sürekli aynı lezzeti yakalamanın en kolay yolu. Ben bir kaç yıldır evde Tchibo Cafissimo Classic kullanıyorum ve çok memnunum. Ofiste içtiğim filtre kahve çok yavan geliyor kapsülden sonra. Çok fazla kahve tüketen kişiler için masraflar yüksek oluyor maalesef. Ben sadece hafta sonu evde kahve içtiğim ve kapsülleri kampanyalarla aldığım için çok masraflı olmuyor. Ama kahve olsun yeter diyenler için basit bir filtre kahve makinesi yeter de artar bile. Her türlü granül kahvelerden çok daha iyi sonuç alırlar.
  • Maşallah ne de güzel kötülemişler makineyi en cok ta su pahallı diyen arkadaşlara gülüyorum yahu arkadaş 3ü1 arada mi içiyorsun 25 kurus 50 kurus olmasini mi bekliyorsun bu makine disarda cafelerde içtiğin latte espresso sicak cikolata yani bilumum kahveyi en az onlar kadar lezzetli hatta daha da guzel yapıyor. (En standard cafede bile 8 10 tl kahveler).En pahallı sekilde alirsan evet 2.4 tlye geliyor bardağı (bunun kuponu var indirim zamanı var ben getirle kapsulü tanesini 0.9 tl ye getirdim mesela)ya peki cafelerde kaca iciyorsunuz bi yazın da bilelim makineye 2 tane kapsulu koy 2 dakikada elini kirletmeden kap kirletmeden mis gibi kahve yapıyor ne bekliyorsun 25 kurusa bu tadı bulamazsin vermezler kusura bakma.Süt tozu kapsülünü sağlıksız lezzetsiz bulanlar olur onu bende anlıyorum bana da yapay gelebiliyor sturbucksta içtiğim latte istiyorum diyorsan yanina al 5 10 tl ye bi sut köpürtücü tek kahve kapsülü al 1,4 tl köpürt sütünü daha uyguna en kral tadı alirsin.Sonucta ne olursa olsun burdaki herkes sunu kaçırıyor makinenin asıl olayi pratiklik 2 kere bas tuşa al kahveni keyfine bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 18 Ocak 2017; 11:38:35 >

• Kapsül maliyeti fazla görülebilir ancak taze bir çekirdek alıp espresso yapmak istediğinizde de 15-18gr kahve kullanıyorsunuz. Bu çekirdekler de 250 gram olarak 25-35 lira arasında olduğuna göre benzer fiyatlara geliyor denebilir. Ha tabi ki çok daha lezzetli, kaliteli kahve içersiniz ancak bu sefer de o makinaların çok daha pahalı olduğu gerçeği var.

Günde 2 kahve içseniz biri sütlü, diğeri farzedelim americano ayda 100-120 lira kahve gideriniz olur.

İyi bir makina ve öğütücü alayım deseniz 3000 lira civarı para harcamak gerek. Para da bir yerde aldığınız gibi, kaliteli kahve de elde edemeyeceksiniz. Yok süt köpürtme tekniğiydi, yok kahve tamplamasıydı bir sürü etken var. Ve emin olun kaliteli bir latteyi en az 2 ay boyunca yapamayacaksınız.

Bu kapsül makinaları suda çözülebilir kahvelerle kıyaslamayın onlardan fersah fersah öndedir. Evet 50kr-1 lira gibi fiyatlara değil de 2 katı fazla harcama yaparsınız ama ödediğiniz fiyat farkından daha da fazla oranda lezzetli kahve içersiniz.

Dolce Gusto' nun çelik, tekrar doldurulabilir kapsül kabı satılıyor. Çok merak ediyorsunuz onu alıp taze kahve çekerek doldurup farklı tatlar da alabilirsiniz. Ama basıncı ve akışı farklı olduğundan dışarıda içtiğiniz kahvelerle kıyaslandığında o aromaları alamazsınız. Ha dışarıda derken starbucks' ı kastetmiyorum. Gidin herhangi bir 3. dalga kahvecide bir kahve için starbucks' ın kömür kahvelerinden sonra gerçek kahve içtiğinizi anlayacaksınız.

• şeytan diyor al birtane
  • genio modelinden farkı nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çelik kapsül soran arkadaşlar, amazon'dan gönderim olmuyor.

aliexpress'te var evet ama dediğiniz gibi ucuz değil.
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğinize katılıyorum bende kapsüllü makine var ve özellikle süt kapsüllerinin zararlı olduğunu biliyorum. Fakat doldurulabilir kapsül ile istediğiniz kahve içilebilir ya da sade kahveler tercih edilebilir (mesela americano).
    Bende filtre kahve makinesi de var fakat bu çok pratik, temizlik derdi yok 30 sn sürmüyor kahvenin hazır olması
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.