Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® PICCOLO Kahve Makinesi 150 LİRA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
6.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

size bir tavsiye: sütlü kapsül almayın. onun yerine tchibo'da satılan süt köpürtücü var. küçük boy olanı 119, diğeri 159 tl. küçük olanından 2 içeceklik, büyüğünden 4 içeceklik işlem yapabilirsiniz (bu arada cappuccino, macchiatto gibi içecekleri standart kahvelerle yapamazsınız. örneğin filtre kahve ile olmaz. ancak latte olur. çünkü filtre kahve yumuşaktır. bu içecekler ancak espresso shotları ile yapılabilir. basınçlı olduğu için espresso (press) kahvenin içindeki tüm aromayı daha iyi alır)

örneğin cappuccino kapsülünün içeriği: 1 adet espresso kapsülü ve 1 adet de süt kapsülüdür. başka bir olayı yok. bunun yerine 1 adet espresso paketi alırsınız. süt köpürtücüde istediğiniz kadar süt köpürtürsünüz (aynı zamanda optimum ısıya getirir sıcaklığı). bir bardağa 1 çubuk espresso çekip üstüne sütü dökün.

örneğin latte macchiatto yapmak isterseniz: yukarıdaki işlemi ters çevirin. yani köpürtülmüş sütün içine 1 çubuk espresso shot alın. (dikkat köpüğün yarısını dökün önce, çünkü bu makine sütü 1:1 oranına yakın köpürtür. çok köpüklü olur.)

örneğin karamel macchiatto için: marketlerde satılan karamel sosu + bir iki küp şeker atarsınız köpürtülecek olan sütün içine ve sonra köpürtme işlemini başlatırsınız.

bu arada türkiye'ye standart espresso gelmiyor. espresso intenso diye sert bir espresso geliyor. o yüzden amerikano kapsüllerinin daha yumuşak olduğunu belirteyim. amerikano kapsülleri ile yapacağınız espressolar da daha yumuşak oluyor (10 gr kahve olduğu için bu kapsüllerde, 2 yerine 3 çubuk da çekebilirsiniz).

yukarıdaki tavsiyelerime uyarsanız süt tozu yerine gerçek süt ile yaparsınız içeceklerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 19 Ocak 2017; 14:0:14 >

• Ben 19 unda aldım hala göndermediler aynı durumda olan var mı?

Edit: temin edilemiyormus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 27 Ocak 2017; 15:14:15 >
  • Vergnano kapsuller de uyumlu 17 tl.

Zorlu center - eatly 'de var ornegin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sürekli kapsül fiyatı yüksek , doldurma yapılabilir mi gibi yorumlar yapıyorsunuz. bu makinenin avantajı tek tuşla starbucks kalitesinde onlarca kahve çeşidini yapabiliyorsunuz. Kullanım amacı hızlı ve zahmetsiz en yüksek kalitede kahve yapmak. dolce gusto kapsülleri 1. sınıf kahveden yapılıyor. Ben kapsül doldurmayla uğraşırım, süt köpürtmeyle uğraşırım diyorsanız, aşağıdaki makineye benzer kahve makinası almanız daha mantıklı. taze öğütülmüş kahve çekirdeği ve süt köpürtme yöntemiyle en uygun maaliyetle kahve yaparsınız.ben şahsen pratik hızlı ve kaliteli kahve olduğu için dolce gustodan çok memnunum. kapsülleri kampanya olursa uygun fiyata alıyorum. yada yurt dışından arkadaş geliyorsa çok ucuza getirtiyorum.

http://www.hepsiburada.com/delonghi-ec221-espresso-cappuccino-makinesi-p-MTDELEC221

• şu normal nescafeyi köpükü yapan bir makina yokmu arkadaşalar basit şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

şu normal nescafeyi köpükü yapan bir makina yokmu arkadaşalar basit şekilde

bu var. bidiğin nescafe gold ile herşeyi yapıyor. ama bir deolce gusto değil

http://www.hepsiburada.com/nescafe-gold-mycafe-kahve-makinesi-ates-kirmizisi-p-ZYNES12170596?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.supermarket.pla&gclid=Cj0KEQiA_KvEBRCtzNil4-KR-LIBEiQAmgekF_qeiBhtpBD0yG8Ivt6JARxAH6AEn2cfimNY87iAqiUaAssv8P8HAQ

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

arkadaşlar ben 5-6 aydır kullanıyorum.

size bir tavsiye: sütlü kapsül almayın. onun yerine tchibo'da satılan süt köpürtücü var. küçük boy olanı 119, diğeri 159 tl. küçük olanından 2 içeceklik, büyüğünden 4 içeceklik işlem yapabilirsiniz (bu arada cappuccino, macchiatto gibi içecekleri standart kahvelerle yapamazsınız. örneğin filtre kahve ile olmaz. ancak latte olur. çünkü filtre kahve yumuşaktır. bu içecekler ancak espresso shotları ile yapılabilir. basınçlı olduğu için espresso (press) kahvenin içindeki tüm aromayı daha iyi alır)

örneğin cappuccino kapsülünün içeriği: 1 adet espresso kapsülü ve 1 adet de süt kapsülüdür. başka bir olayı yok. bunun yerine 1 adet espresso paketi alırsınız. süt köpürtücüde istediğiniz kadar süt köpürtürsünüz (aynı zamanda optimum ısıya getirir sıcaklığı). bir bardağa 1 çubuk espresso çekip üstüne sütü dökün.

örneğin latte macchiatto yapmak isterseniz: yukarıdaki işlemi ters çevirin. yani köpürtülmüş sütün içine 1 çubuk espresso shot alın. (dikkat köpüğün yarısını dökün önce, çünkü bu makine sütü 1:1 oranına yakın köpürtür. çok köpüklü olur.)

örneğin karamel macchiatto için: marketlerde satılan karamel sosu + bir iki küp şeker atarsınız köpürtülecek olan sütün içine ve sonra köpürtme işlemini başlatırsınız.

bu arada türkiye'ye standart espresso gelmiyor. espresso intenso diye sert bir espresso geliyor. o yüzden amerikano kapsüllerinin daha yumuşak olduğunu belirteyim. amerikano kapsülleri ile yapacağınız espressolar da daha yumuşak oluyor (10 gr kahve olduğu için bu kapsüllerde, 2 yerine 3 çubuk da çekebilirsiniz).

yukarıdaki tavsiyelerime uyarsanız süt tozu yerine gerçek süt ile yaparsınız içeceklerinizi.

hocam tchibo da birine süt köpürütcü diyor diğerine endüksiyonlu süt köpürtücü diyor. aradaki fark nedir acaba

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    endüksiyonlu yazan daha büyük olanı. ikisi de aynı işi yapıyor. ama kapasite bakımından neredeyse ötekinin iki katı ve daha fonksiyonel.
  • arkadaşlar bu arada elimde fazladan delonghi'nin dolce gusto stelia gümüş gri modeli var (tam otomatik versiyondur). denemek için almıştım. ancak çok fazla kullanmadım (en fazla 5 kez). normalde circolo modeli var evde. yazlıkta da bir tane bulunsun diye alıp yazlığa götürmüştüm. ama bugün bir tane de tchibo kapsüllü makine aldım. bunu yazlığa götürmeye karar verdim.

düşünen olursa delonghi stelia modelini 220 tl karşılığında satabilirim. kutusu vs. duruyor.
  • Sut kopurtmek icin basit bir sey arayanlar ;

http://urun.n11.com/sut-kopurtucu/hongxin-yeni-model-sutayran-kopurtucu-P140304132

Bunu dusunebilir. Ben 12 tl ye almistim ve fena da sayilmaz.

Edit: haberdar etme

@FreeRun beni bloklamis sanirim. Bir turlu haberdar edemedim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_japan -- 27 Ocak 2017; 17:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swisyn

Kapsul fiyatlari ortalama 22.4 TL, evde her kahve ictiginde makinenin parasi disinda 1.4 TL harcamak biraz enayilik olmuyor mu?

Kapsulu alacagin kahve veya sutun yerine kullanmiyor musun? Ben anlamadim nedir bu kapsuller?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

şu normal nescafeyi köpükü yapan bir makina yokmu arkadaşalar basit şekilde

bu var. bidiğin nescafe gold ile herşeyi yapıyor. ama bir deolce gusto değil

http://www.hepsiburada.com/nescafe-gold-mycafe-kahve-makinesi-ates-kirmizisi-p-ZYNES12170596?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.supermarket.pla&gclid=Cj0KEQiA_KvEBRCtzNil4-KR-LIBEiQAmgekF_qeiBhtpBD0yG8Ivt6JARxAH6AEn2cfimNY87iAqiUaAssv8P8HAQ

evet bu konuda tek basit çözüm bu, ama işte gold değilde normali ile yapsa süper olur, ben alıcam sanırım bunu, birde süt koyma haznesi olsa tadından yenmez

• bloklamadım dostum sitede sorun olabilir.
  • bu makinelerin kapsül içerikleri normal 3'ü 1 aradalar gibi toz, tabiri caizse ''kimyasal'' katkılı kahveler mi yoksa normal kahveler midir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonatika

bu makinelerin kapsül içerikleri normal 3'ü 1 aradalar gibi toz, tabiri caizse ''kimyasal'' katkılı kahveler mi yoksa normal kahveler midir acaba ?

Hayir hocam. Cekilmis cekirdek kahve

• yazıcı gibi oldu nasılsa toner alacak yazıcıyı 10 tl ye ver hesabı nasılsa kapsül alacaz ver 150 tl ye gitsin ben nescajefnin kapsül değilde kahve kavanozunu içine alarak güzel kahve yapan makinası var 350 tl den bir gıdım inmedi keşke o 150 tl olsa hemen alırım.
  • @FreeRun

Hocam 3-4 defa denemistim bir turlu haberdar edememistim.

Kahve makinesi alacaklar iyi dusunsun, ben de tam nescafe mycafe siparisi verecekken youtube'dan videolarina bakayim dedim. Incelemelerini izleyince ; kahveyi sicak degil ilik yapma vb gibi sorunlari gorunce 350 tl'ye degmeyecegini dusunerek vazgectim, 12 liraya köpürtücü aldim, memnunum

• mini me de kampanya yapmışlar arkadaşlar
    4 kutu kapsül eklendiği zaman sepete mini me 249 düşüyor 399 dan.

Promosyon 21.01.2017 - 31.01.2017 tarihleri arasında geçerlidir. Promosyonu aktive etmek için perakende satış fiyatı 22,40 TL olan herhangi 4 kutu kapsülü ve perakende satış fiyatı 399,90 TL olan Siyah Mini Me Kahve Makinesi’ni sepetinize eklediğinizde toplam sepet tutarınızdan otomatik olarak 150,90 TL düşecektir. Kampanyaya tüm kapsül çeşitleri dahildir. Kampanya stoklarla sınırlı olup.....
    ihtiyacı olan kaçırmasın bence,kur artışı ile birlikte en uygun fiyat.
  • Doldurma kapsul kullanan arkadaslar kahveyi nasil cektiriyor?

Ben espresso makinasi diye cektirdim. Akarken ilk basta hizli akiyor ama sonra damla damla akiyor. Sanirim bu kalinlik uygun degil?

Aliexpresstrn doldurma

Plastik kapsulle kullaniyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.