Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® PICCOLO Kahve Makinesi 150 LİRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
6.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doldurabilir kapsül olması sebebiyle tchibo dan daha mantıklı bir ürünmüdür?
  • Keşke kapsülleri Amazon gönderse de, şu çark kurnazlarının ellerine kalmasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneal05

kapsül maliyeti çok yüksek..sütlü içeçeklerde kutu içinden 8 adet kahve 8 adette süt kapsülü çıkıyor.yani 8 adet içecek içebiliyorsunuz oda 2,8 tl gibi bir maliyet çıkartıyor. elbet sıcak fırsat yakalarım stok yaparım diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz hiç kampanya olmuyor kapsüllerde tefalin internet sitesinde bazen tüm ürünlerde geçerli kampanyalar olduğunda alabiliyoruz ondada son kullanma tarihi geçmiş yada çok az süre kalmış ürünler gönderiyorlar. o yüzden iyi düşünün almadan önce..

püfff 1 bardak içecek 3 lira. ev için hiç ama hiç ideal değil. her gün 2 bardak sadece ben içsem 180-200 lira maliyet. yuh

• Makine ile pek alakalı değil ancak bu kapsüllerde envai çeşit tadın altında yatan tatlandırıcılar ve kimyasallardır. O aromaların hepsi %90 ı glikoz şurubu olan şuruplar ile sağlanıyor. kapsülsüz kağıt veya metal filtresi olan basit bir filtre kahve makinesi alıp sade veya sütlü filtre kahve yapmak en sağlıklısıdır. Tchibo, kahve dünyası , kuru kahveci mehmet efendi ve başka filtre kahve çeşitleri bulunan yerlerde farklı tatta kahveleri çektirip evde taze taze içebilirsiniz. Her yerden kimyasala maruz kalıyoruz bari kahvemiz sağlıklı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki hafta önce mediamarktta aynı fiyata satılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Daha once hburadada farkli model bu rakama yakin satildi. Forumda konusu acildi. Cok kisi aldi. Aliekpresten 1 dolara dolum kapsulu aldim. Onla kullaniyorum. DİKKAT sanirim bu modelde basinc ayari yok. Bilenler aydinlatsin

link verirmisiniz aliexpres den,memnunmusunuz.
    amazonda da vardı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Kapsül ücretleri yüksek. Ayrıca içecekler kendi süt köpürtücünüzü kullanınca iyi olmuyor. Ama kendi süt tozu ile harika oluyor.

Merak gidermek için alınabilir.Aşırı kahve sevenler zaten 1-2 bin TL verir tam otomatik iyi bir makine alır.Merak gidermek için alanlar da kapsül fiyatlarından sıkılıp 2 ay sonra rafa kaldıracaklardır bu makinayı.

Ayrıca bana göre 150TL lik bu makinanın malzeme olarak ederi 100TLyi geçmez.Ben Amazon'dan 17 euroya almıştım bunun çok benzer başka bir versiyonunu.

Kapsül kahve içerim diyorsanız Tchibo Cafissimo kendi süt köpürtücülü makinalara bakın.Hem bardak başı maliyet düşük geliyor hem kahve çeşidi olarak daha fazla.Ancak makineler biraz pahalı.

ben cafissimoyu önceki sene 140 tl ye almıştım ama o köpürtme işi ne sinir bişey yahu. bide bi türlü tam ayarında beceremiyorum. deli ediyor adamı

• quote:

Daha once hburadada farkli model bu rakama yakin satildi. Forumda konusu acildi. Cok kisi aldi. Aliekpresten 1 dolara dolum kapsulu aldim. Onla kullaniyorum. DİKKAT sanirim bu modelde basinc ayari yok. Bilenler aydinlatsin

Basınç ayarı kahvesine göre otomatik.Sadece kapsülden ne kadar su geçeceğini sen ayarlıyorsun.Manuel yani.
  • quote:

kapsül maliyeti çok yüksek..sütlü içeçeklerde kutu içinden 8 adet kahve 8 adette süt kapsülü çıkıyor.yani 8 adet içecek içebiliyorsunuz oda 2,8 tl gibi bir maliyet çıkartıyor. elbet sıcak fırsat yakalarım stok yaparım diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz hiç kampanya olmuyor kapsüllerde tefalin internet sitesinde bazen tüm ürünlerde geçerli kampanyalar olduğunda alabiliyoruz ondada son kullanma tarihi geçmiş yada çok az süre kalmış ürünler gönderiyorlar. o yüzden iyi düşünün almadan önce..

Kendi sitesinde (www.dolce-gusto.com.tr) sık sık kampanya oluyor. Yanıltıcı bilgi vermeyelim. Şu anda 6 kutu kapsüle Skinny Capuccino hediyesi var mesela. Geçen ay 4 kutu kapsül fiyatına 6 kutu aldım. 1 kutu da gecikmeden dolayı hediye gönderdiler .

• kapsül pahalı diye doldurmayı düşünen arkadaşlar gidin nescafe gold alın karıştırın kaşıkla. ya da nescafe my cafe var gold kahve ile espresso! bile yapıyor.

ben geçen sene aldım gayet memnunum. kahve içmek için makina haricinde kahveye bir zahmet para vereceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Basınç ayarı kahvesine göre otomatik.Sadece kapsülden ne kadar su geçeceğini sen ayarlıyorsun.Manuel yani.

Mesela espresso kapsulunu ben 2 yerine 5 e ayarliyip lungo yaiyorum. Bunda oylw bi imkan yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: hercul3367

quote:

link verirmisiniz aliexpres den,memnunmusunuz.
    amazonda da vardı ama.

Mobildeyim ama aliexpresste dolce gusto capsul diye aratin. Fiyata gore siralayin. Ben 1.1 dolara aldim. 50 kullanimlik diyo ama daha fazla gider

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Dolce Gusto Timer diye bir app var. Onu kullanarak otomatikteki sürelere uygun kullanıyorsunuz manueli de. Yani sizin yaptığınızın aynısını elle yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Makine ile pek alakalı değil ancak bu kapsüllerde envai çeşit tadın altında yatan tatlandırıcılar ve kimyasallardır. O aromaların hepsi %90 ı glikoz şurubu olan şuruplar ile sağlanıyor. kapsülsüz kağıt veya metal filtresi olan basit bir filtre kahve makinesi alıp sade veya sütlü filtre kahve yapmak en sağlıklısıdır. Tchibo, kahve dünyası , kuru kahveci mehmet efendi ve başka filtre kahve çeşitleri bulunan yerlerde farklı tatta kahveleri çektirip evde taze taze içebilirsiniz. Her yerden kimyasala maruz kalıyoruz bari kahvemiz sağlıklı olsun.

şurubu ben kendim alıyorum kahveye katıyorum. nesacafye bile oluyor. şurup zararlı ama en azından kendim ayarlayarak görerek koyuyorum
  • bu makınanın ust modelını kullanıyorum gayet memnunum tavsıye edılebılır fakat farklı olarak gordugum bu makınada su ayar kısmı yok gıbı gorunuyor bılen arkadaslar varsa yanlısımı duzeltsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzZzi

bu makınanın ust modelını kullanıyorum gayet memnunum tavsıye edılebılır fakat farklı olarak gordugum bu makınada su ayar kısmı yok gıbı gorunuyor bılen arkadaslar varsa yanlısımı duzeltsın

manuel makine hocam bu göz kararı... otomatiklerde su ayarı mevcut
  • yaklaşık 7 aydır caffisimo classic kullanıyorum. kahva yapması, süt köpürtmesi çok zevkli.
    köpürtme olayını kavrarsanız dışardaki lattelerin aynısını yapabilirsiniz.
    kapsülleri de 10 lira civarı.
    Bu makinayı hem maliyet hem de doğallık açısından tavsiye etmiyorum.

bu arada kapsül kahve tadına alıştıktan sonra nescafe vs tarzı kahveler içemiyorsunuz. arada muazzam tad farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Kendi sitesinde (www.dolce-gusto.com.tr) sık sık kampanya oluyor. Yanıltıcı bilgi vermeyelim. Şu anda 6 kutu kapsüle Skinny Capuccino hediyesi var mesela. Geçen ay 4 kutu kapsül fiyatına 6 kutu aldım. 1 kutu da gecikmeden dolayı hediye gönderdiler .

6 kutu alırsanız kapsül tutucu hediye yada 6 kutu alırsanız bardak hediye gibi çok sık kampanya yapıyor doğru ama 6 kutu al 4 kutu öde kampanyasına ben hiç denk gelmedim. kutusu 15 lira gibi bir fiyata gelirdiki böyle bir fırsatı kesin gören sıcak fırsatçı arkadaş burada bizimle paylaşırdı.

• Bu makine özelliğine göre pahalı, Amazondan zaman zaman circolo modelini 32 euroya alırsınız. Bu Manuel o ise otomatik ve hacmi daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Makine ile pek alakalı değil ancak bu kapsüllerde envai çeşit tadın altında yatan tatlandırıcılar ve kimyasallardır. O aromaların hepsi %90 ı glikoz şurubu olan şuruplar ile sağlanıyor. kapsülsüz kağıt veya metal filtresi olan basit bir filtre kahve makinesi alıp sade veya sütlü filtre kahve yapmak en sağlıklısıdır. Tchibo, kahve dünyası , kuru kahveci mehmet efendi ve başka filtre kahve çeşitleri bulunan yerlerde farklı tatta kahveleri çektirip evde taze taze içebilirsiniz. Her yerden kimyasala maruz kalıyoruz bari kahvemiz sağlıklı olsun.

Kendi kahvenizi capsule koyabilirsiniz, ben aldığım taze kahveleri koyuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.