Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.837
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan en uygun nasil alinabilir kargo bedavaya nasil getrirlir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    İçerisinde çözünür kahve yok. Hakiki öğütülmüş kahve var kapsülü keserseniz zaten görebilirsiniz. Tabi ki süt kapsülünde kimyasal vardır

Süt kapsülü içeriği: Tam yağlı süt tozu, şeker (%10), emülgatör (soya lesitini) Kahve kapsülü içeriği: Kavrulmuş & öğütülmüş kahve (%100 arabica)

• arkadaşlar ara ara, esse mağazaların da tüm ürünlerde indirim oluyor aklınız da olsun. o zaman kapsül stoğu yapıyorum

latte bardağı arayanlar paşabahçe mağazasından bu modeli, tanesini 7 liradan aldım.
    https://www.pasabahcemagazalari.com/yasam/cabare/colombian-latte-bardagi-24-lu-paket-/u-12078-16-850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcoo -- 7 Aralık 2015; 10:16:42 >
  • promise899 P kullanıcısına yanıt
    hocam kaçırdığın bir nokta var sanırım. bu makineyi de delonghi üretiyor :) aynı modellerin krups ve delonghi üretimleri var. bilgin olsun.
    örneğinhttp://www.delonghi.com/en-au/products/coffee/coffee-makers/nescafe-dolce-gusto-system
    örneğinhttps://www.dolce-gusto.com.tr/kahve-makineleri/mini-me-black-green

• hepsiburada'dan alıp da içinde deneme kapsül çıkan var mı?
    Bana çıkmadı, hatta bana broşür de çıkmadı, kayıt ettiremedim. İade ürün olabilir :(

Neyse 1 haftadır kullanıyorum. Çok sevdim. hepsiburada'dan broşürü istedim, temin ettiler gönderecekler bilseydim kapsülü de isterdim. :)
  • puraxays P kullanıcısına yanıt
    nasıl bir broşür çıkıyor kutudan. bende nasıl kayıt ettireceğime bakıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

Suan en uygun nasil alinabilir kargo bedavaya nasil getrirlir

Hafta sonunu beklerseniz mobilden kargo ucretsiz. Ama fiyat artabilir

• Bu makineyle Mocha kahve yapabilirmiyim? Öyleyse almayı düşünüyorumda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hepsiburada bir kere olsun tam iş yapmayacak anlaşılan. Kutunun içinden ne kapsül çıktı ne broşür, büyük ihtimalle broşürü kendilerine alıyorlar. Yarın bir de broşür peşine düşmem gerekecek. Yani parasını vermişiz almışız şunu bir kere adam gibi hiç açılmamış kapalı ambalajında yollayın da memnun olalım. Ayıp ya.

Bi de dalga geçer gibi içine 3'ü bir arada koymuşlar.

Şimdi tekrar baktım. Kutunun üzerinde 6 free kapsül yazıyor.

Eğer içini alıp bunları alıyorlarsa ya da kullanılmış cihaz gönderiyorlarsa yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroaro -- 7 Aralık 2015; 22:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

Bu hepsiburada bir kere olsun tam iş yapmayacak anlaşılan. Kutunun içinden ne kapsül çıktı ne broşür, büyük ihtimalle broşürü kendilerine alıyorlar. Yarın bir de broşür peşine düşmem gerekecek. Yani parasını vermişiz almışız şunu bir kere adam gibi hiç açılmamış kapalı ambalajında yollayın da memnun olalım. Ayıp ya.

Bi de dalga geçer gibi içine 3'ü bir arada koymuşlar.

Şimdi tekrar baktım. Kutunun üzerinde 6 free kapsül yazıyor.

Eğer içini alıp bunları alıyorlarsa ya da kullanılmış cihaz gönderiyorlarsa yazıklar olsun.

3 u birarada mi koymuslar yok artik yarin benim basima gelmezse iyidir

• sgaldor S kullanıcısına yanıt
    Bi fikrim yok daha gelmedi. Ama sitesinde onu gösteriyor. Ha bana bi broşür gelir içinde hala kod yer almazsa komedi olur, o ayrı :D
  • beyler makinem geldi sabah sabah bir espresso içeriz dedik içinden 2 tane 3ü birarda çıktı , gene 3ü biraradaya kaldık , broşür vs. hak getire , makine sıfır ama kullanılmamış

@pepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Gregory House -- 8 Aralık 2015; 13:08:05 >
  • hocam 3'ü bir arada sample'larının bu kahve makinası ile alakası yok. deterjan veya kitap alsan da, bu 3'ü biraradalardan tanıtım amaçlı koyuyorlar

• biliyorum hocam , morhipo dan siparişim vardı onda da 3ü1arada geldi ama , kahve makinesine deneme kapsülü olması gerekiyordu , kutusunda yazıyor 6 tane bedava diye , birde bu broşür var , tutacak hediyesi için oda çıkmadı benden . bunları arayıp talep eden oldu mu ? kapsül ve tutacak için broşürü ?
  • Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    İyi yine bende üçü bi arada bile çıkmadı :)

Bana da makina kullanılmamış gibi geldi. Galiba bu yüzden ucuz bu model, kırpılmış sanki.

Neyse valla ben çok sevdim, 2 hafta mı ne oldu; chococino, chai tea latte, cappuccino, espresso ve americano denedim.
  • Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburadadan broşürü istedim. Tedarik ettik yollicaz dediler ama gelince haber veririm. Doğru şey mi gelecek emin değilim ama. İçinde kod olması lazım falan demiştim gerçi.. Bakalım.. :)
  • Ürün bugun ulaştı. Broşur var ancak resimlerden olusuyor. Anlaması zor. Resmini eklerim birazdan. Detaylı broşür için qr kod koymus okutuyorum ama link açmıyor. İçinden bardak tutucu için kod çıkmadı. 6 adet deneme kapsulu çıkmadı. 3 u 1 arada da çıkmadı, onu içerdik hiç yoktan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Ürün bugun ulaştı. Broşur var ancak resimlerden olusuyor. Anlaması zor. Resmini eklerim birazdan. Detaylı broşür için qr kod koymus okutuyorum ama link açmıyor. İçinden bardak tutucu için kod çıkmadı. 6 adet deneme kapsulu çıkmadı. 3 u 1 arada da çıkmadı, onu içerdik hiç yoktan:)

O broşür değil. Quick Start Guide. Broşür farklı, ürün kayıt sayfasında gösteriyor, üzerinde kahve içen insan fotoları, kahve çeşitleri filan var.
  • sütsüz kapsül sadece espresso intenso var sanırım, sütlü kapsüller de pahalıya geliyor, biraz daha bekleyelim bakalım

• Arkadaşlar benim makinede geldi ama içinden dediğiniz gibi 6 adet kapsül ve kod yazan broşürler çıkmadı, bunları hepsiburada dan temin edebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.