Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ciginix

Kapsüllerde herhangi bir yerde indirim olduğu zaman bu konu üzerinden paylaşalım, stok yaparız.

haberin varmı bilmiyorum. dolce gustonun kendi sitesinde ilk alışverişe özel %20 indirim var. Genelde esse mağazalarında da indirim oluyor. Denk gelirse esse'den alınabilir.
  • O kadar kisi aldi insanlara faydali yorum sayisi cok az. Damak lezzeti yoruma gore degisir ama biraz bilgi verseniz sut tozu ile yapay bir tad mi oluyor? Anladigim kadariyla yaptigi kahvelerde ufak bir bardak cikiyor ve sicaklik biraz dusuk? Kahve cesitliligi cazip kiliyor ama bu negatif yonleri de ucuz etin yahnisi misali aldirmiyor bana urunu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

Kapsüllerde herhangi bir yerde indirim olduğu zaman bu konu üzerinden paylaşalım, stok yaparız.

haberin varmı bilmiyorum. dolce gustonun kendi sitesinde ilk alışverişe özel %20 indirim var. Genelde esse mağazalarında da indirim oluyor. Denk gelirse esse'den alınabilir.

Aynen patlattım orayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

O kadar kisi aldi insanlara faydali yorum sayisi cok az. Damak lezzeti yoruma gore degisir ama biraz bilgi verseniz sut tozu ile yapay bir tad mi oluyor? Anladigim kadariyla yaptigi kahvelerde ufak bir bardak cikiyor ve sicaklik biraz dusuk? Kahve cesitliligi cazip kiliyor ama bu negatif yonleri de ucuz etin yahnisi misali aldirmiyor bana urunu :)

Ben cappucinoyu begendim. Kahve dunyasindan daha guzel mesela kiyaslarsak. Gurme kahvecilerle tabiki yarisamaz. Sut tozu kaliteli. Gercek sute yakin tadi

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler peki olcekler nasil ufak bir bardak mi cikiyor buyuk bardak bir kahve icin anladigim kadariyla 2 sut tozu 2 kahve anca doldurur gibi? Hastanelerde askerde acemi birliklerinde vs rastladigimiz buyuk kahve makineleri gibi ufak bardagi bile tam dolduramiyorsa o da sikinti :) mycafe kullaniyorum caffissimo da var evdr ama ben pek ondan icemiyorum agir geliyor tadlari. Aslinda esse de vs denetiyorlarsa denemek istiyorum.

• selam,

latte macchiato / orta şekerli bir tat bırakıyor. "benim gibi içeceklerde şeker kullanmayan biri için, farkedilir derece de şekerli bir tat olduğunu söyleyebilirim."
    chai tea latte / orta şekerli bir tat bırakıyor.

americano / seyreltilmiş bir tat olsa da, sert kahve sevenler için kıvamında diyebilirim. şeker tadı almadım.
    lungo / içimi güzel ve sert tadı var. şeker tadı almadım.

americano ve lungo dışında, denediğim diğer çeşitler yapay ama kıvamında bir tat bıraktı bende. belki şekerli oldukları için bana hitap etmemiş olabilirler.

esse mağazalarında, kahve çeşitlerini deneyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 19 Aralık 2015; 16:30:30 >
  • balabanraca kullanıcısına yanıt
    Yorum icin tesekkurler kargo ucretsizken deneyip almayi dusunuyorum benim damak tadima uyabilecegi izlenimi edindim gurme kahveci degilim agir kahve aromasindan hoslanmiyorum hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

1,5 yıldır kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim. tchibo nun makinesiyle kıyas bile yapılamaz.tavsiye ederim, fiyat çok uygun

konuyu görür görmez iki arkadışıma aldım. sorup duruyorlar dı, bu kampanya iyi oldu

haber veren arkadaşa teşekkürler

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

bunun su haznesine, su değil de süt koysak, süt ile hazırlasak sorun çıkar mı?

• quote:

O kadar kisi aldi insanlara faydali yorum sayisi cok az. Damak lezzeti yoruma gore degisir ama biraz bilgi verseniz sut tozu ile yapay bir tad mi oluyor? Anladigim kadariyla yaptigi kahvelerde ufak bir bardak cikiyor ve sicaklik biraz dusuk? Kahve cesitliligi cazip kiliyor ama bu negatif yonleri de ucuz etin yahnisi misali aldirmiyor bana urunu :)

Aslinda hepimiz genel olarak ayni zamanlarda aldigimiz icin, mesajlar cok bilgi verici degil dediginiz gibi. Bilgi vermek gerekirse, ben de sizin gibi cok kahve tiryakisi degilim o yuzden makine beni memnun etti acikcasi. Makineyi alip almama asamasinda en cok dikkat etmeniz gereken nokta kapsul fiyatlari, eger size cok pahali gelmiyorsa ve dediginiz gibi kahve bilgisi konusunda iddianiz yoksa almanizi tavsiye ederim. Bence makinenin en guzel tarafi gorselligi guzel latteler yapabiliyor olmasi. Reklamlarinda genelde latte uzerinde durmuslar dikkat ederseniz. Aksamlari kendinize goruntusu guzel bir latte yapmak ve bunu yaparken ortaligi cok dagitmak istemezseniz alin bence. Ben Turkiyede satilan butun cesitleri denedim, konudaki mesajlardaki arkadaslarin dedigi gibi en kotusu sicak cikolatasi ancak zaten adi da sicak cikolata degil galiba (su anda evde olmadigimdan pakete bakamiyorum) Gercek sicak cikolata bildiginiz gibi eritilmis gercek cikolatayla yapiliyor. Bu makinenin yaptigi daha cok sulu kakao gibi bisey. Son olarak sabahlari profesyonel benzeri americano aksamlari goruntusu cok keyifli bir latte icmek isterseniz mutlaka alin.

• Bu arada arkadaslar hepsi burada hesaplariniza girip bakin, benim eksik aparatlar yola cikmis gorunuyor. Pazartesi gelir buyuk ihtimal, gelince ss eklerim.

• UcanTospa kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sorun çıkar. Kullanım kitapçığında, su haznesine sıcak yada soğuk su bile kesinlikle koymayın yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

Bu arada arkadaslar hepsi burada hesaplariniza girip bakin, benim eksik aparatlar yola cikmis gorunuyor. Pazartesi gelir buyuk ihtimal, gelince ss eklerim.

hocam gelince bilgilendirirmisin
  • Kapsüllerin fiyatı gerçekten pahalı.

Mesela nestea icetea şeftali 8 servis 22 lira neredeyse bardağı 3 liraya geliyor.Makinenin masraflarını saymıyorum.Gidip zaten herhalde kimse icetea almaz ama sonuçta satıyor adamlar hemde kahve kapsüllerinin hepsi aynı fiyat.

Kapsüllerin maksimum fiyatı 8-12 arası olsa tam bir f/p ürünü olur.
  • quote:

Cevap icin tesekkurler peki olcekler nasil ufak bir bardak mi cikiyor buyuk bardak bir kahve icin anladigim kadariyla 2 sut tozu 2 kahve anca doldurur gibi? Hastanelerde askerde acemi birliklerinde vs rastladigimiz buyuk kahve makineleri gibi ufak bardagi bile tam dolduramiyorsa o da sikinti :) mycafe kullaniyorum caffissimo da var evdr ama ben pek ondan icemiyorum agir geliyor tadlari. Aslinda esse de vs denetiyorlarsa denemek istiyorum.

Cappicino, sut arti kahve toplamda 240 ml lik fincani tam dolduruyor. Tadi agir degil orta sert

• merhaba, sizinle hemfikirim.. yukarıda da yazmıştım..

tchibo'dan örnek vermek istemezdim ama tchibo kapsül fiyatları gerçekten makul seviyelerde.

tchibo 10 adet kapsül 11,95 tl / 12,95 tl

dolce gusto 8 adet kapsül 22,40 tl

dolce gusto'ta her gün 2 kahve içerseniz ay'da ortalama 168 tl

aslında makineyi almasamıydım ne.. :)

normalde starbucks'tan haftada 4-5 gün 5,5 tl'den grande misto içiyorum. ay'ın 20 günü içsem 110 tl yapar.

makinem geldikten sonra 2 gün içinde 3 kutu 67,5 tl'lik kapsül kahve bitti. elinizin altında makine olduğu için dergi, kitap okurken vb. anında kahve yapıyorsunuz.
    dışarıda bir mekanda oturup kahve içmek, hava almak varken onunda önüne geçiyor bu makine. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 24 Aralık 2015; 20:19:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba, sizinle hemfikirim.. yukarıda da yazmıştım..

tchibo'dan örnek vermek istemezdim ama tchibo kapsül fiyatları gerçekten makul seviyelerde.

tchibo 10 adet kapsül 11,95 tl / 12,95 tl

dolce gusto 8 adet kapsül 22,40 tl

dolce gusto'ta her gün 2 kahve içerseniz ay'da ortalama 168 tl

aslında makineyi almasamıydım ne.. :)

normalde starbucks'tan haftada 4-5 gün 5,5 tl'den grande misto içiyorum. ay'ın 20 günü içsem 110 tl yapar.

makinem geldikten sonra 2 gün içinde 3 kutu 67,5 tl'lik kapsül kahve bitti. elinizin altında makine olduğu için dergi, kitap okurken vb. anında kahve yapıyorsunuz.
    dışarıda bir mekanda oturup kahve içmek, hava almak varken onunda önüne geçiyor bu makine. :/

Harfi harfine katılıyorum hocam.
    Tchibo'yu da annemlere verdim ben zaten kahve türevlerini çok sık tüketip ciddi para harcıyorum dışarda.Caffisimo ile eve de aynı bedel yansımıştı.Birde büyük kolaylık yani yapmak büyük kolaylık olunca erinmeden yapıyorum ve tüketim de artıyor.

Dolce Gusto'yu da kaç defa sepete ekleyip çıkardım kapsüller Tchibo seviyesinde olsa direk alırdım gerçi bir yandanda en azından iyi yorumlar almış denemeliyim diyorum.

• balabanraca kullanıcısına yanıt
    Sutsuz kahvelerde 16 adet cukiyor kutudan. Sutlulerde 8 adet. Sade kahvelerde tchiboyla cok farki yok

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Aynen,bende sütsüz aldım,%20indirimi ile fiyat uygun hale geliyor biraz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahve yaptıktan sonra kapsüllerin içinde su kalıyor mu?
  • Tefalshop sitesinde 19 tl kapsuller belki kupon kodu vs de bulunur :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.