Şimdi Ara

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi 149,90 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
28
Favori
35.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kayıt meselesi, kitap, deneme kapsülleri olayı ne olaki? Kaçırdığım birşey var herhalde, ben de hepsiburadan aldım bunlar çıkmadı koliden. Eksikle alakalı başvuru hangi sisteme yapılıyor, hepsiburadaya mı? Kayıt yaptırdıktan sonra nereyi aradınız acaba? Bu konuda yardım rica etsem? @demirkara67 @kHanTW @ali222
  • Kapsül ve broşür eksik gönderdi hepsiburada. 6 kapsül gelmesi gerekli. broşürde de kod var. Onu siteye üye olurken ekliyorsun kapsül tutucu gönderiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • broşür dediğiniz quick start mı yoksa başka birşey mi? bana da 6 kapsül hediye gelmedi.hepsiburadadan istemek mi gerekiyor?
  • bu eksik ürünleri nasıl istiyoruz yanlışlıkla iade başvurusu yapmayayım.
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt

• Kapsül ve broşürü gelmeyen arkadaşlar. Hesabım bölümünde kolay iade seçeneğinin altında eksik kutu içeriği benzeri bir seçenek var. Onu seçerek kayıt oluşturuyorsunuz. Açıklama kısmına da yazıyorsunuz işte kutudan bunlar bunlar çıkmadı diye. 2-3 gün talebiniz inceleniyor yazıyor.Sonrasında da eksik aparatlar gönderildi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aroaro -- 25 Aralık 2015; 20:33:04 >
  • Toplu cevap vereyim. Evet hepsiburada ya iade kismindan eksik aparat secilerek kitapcik kod ve numuneler talep ediliyor. 14 gun icnde badvutu yapmak gerek ama gectiyse de yapilir

• başvuru yaptım teşekkürler. umarım gelir.
  • Başvurun arkadaşlar gönderiyorlar aşırdıkları ürünü. Neden öyle dedim çünkü gönderilen ürünlerin hepsinin kutusu açık geliyor. 3 tane aldım üçünde de durum aynı idi.
    Gelen şeyler,http://imgur.com/b64tke5

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    merhaba, metal kapsül tutucu kampanyası sona ermiş. nescafe dolce gusto'nun facebook sayfasında bu bilgi sorulan bir soru üzerine cevaplanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balabanraca

merhaba, metal kapsül tutucu kampanyası sona ermiş. nescafe dolce gusto'nun facebook sayfasında bu bilgi sorulan bir soru üzerine cevaplanmış.

Anladim hocam tesekkurler. Sicak firsatci olarak son damlasina kadar takip ediyoruz haliyle. Aslinda cok gerekli degil ama sitesinde 69 lira. Olsa iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: habil61

Başvurun arkadaşlar gönderiyorlar aşırdıkları ürünü. Neden öyle dedim çünkü gönderilen ürünlerin hepsinin kutusu açık geliyor. 3 tane aldım üçünde de durum aynı idi.

Gercejten ilginc. Kutular acikti herkesin. Ve kimseden numune ve kitapcik cikmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aroaro

Hepsi Buradanın gönderdiği eksik parçalar bugün elime ulaştı. Broşür ve kutudan çıkması gerektiği halde çıkmayan 6 kapsülü yollamışlar. Broşürün içindeki kodla makinemi kaydettirdim. Bazı arkadaşlar hediye kapsül tutucağından bahsetmişti ama kayıt işlemi sırasında herhangi bir hediye çıkmadı karşıma. Bu hediyeyi almak için yapılması gereken bi işlem var mıdır? Bu arada benim gibi kutusundan broşür ve hediye kapsül çıkmayan arkadaşlar için bana gelen koli içeriğini paylaşıyorum.

Nescafé® DOLCE GUSTO® Krups – Kırmızı Mini Me Akıllı Kapsül ile Çalışan Kahve Makinesi  149,90 TL

bende başvuru yapmıştım kaç hafta önce hala cevap bile vermediler

• quote:

Orijinalden alıntı: habil61

Başvurun arkadaşlar gönderiyorlar aşırdıkları ürünü. Neden öyle dedim çünkü gönderilen ürünlerin hepsinin kutusu açık geliyor. 3 tane aldım üçünde de durum aynı idi.

Benim aldığım kutu kapalıydı ama bir şey çıkmamıştı, talep ettim yolladılar.

Hani sizin dediğiniz bile olsa amaç nedir ki, onu tam çözemedim? 6 kapsüle mi yumuluyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcoo

evet arkadaşlar dolce gusto kapsül fiyatları pahalı diyenler buraya bir baksın. yurt dışında Kapselmaster diye bir ürün var. bununla dünya genelinde 15 farklı markanın, kapsül çeşitlerini dolce gustoda kullanılabilirmiş.örneğin bunu alınca tchibo kapsüllerini dolce gustoda kullanabilirsiniz. bugün buldum internette.

Ürün bu
    http://www.kapselmaster.de/epages/78216356.sf/de_DE/?ObjectPath=Categories

buda ürünün almanya fiyatı
    http://www.kapselmaster.de/kapselmaster-kaufen

Videosu bu

fiyatı çok palıya geliyor bize

bide yeniden doldurmak için şöyle güzel bir video gördüm hocam ama deneyebilen olurmuki?

• Bence öyle düşünüldüğü gibi aşırılma filan gibi bir durum yok. Deneme kapsüllerinin çıkmamış olmasının nedeni kapsüllerin son kullanma tarihi olabilir. Broşürler de farklı bir dilde olduğu için çıkartılmış olabilir. (Bana gelen kutuyu incelediğimde rusya için üretildiğini düşünmüştüm, sanırım kutunun altında vs rusça yazılar vardı.)
  • byhtk kullanıcısına yanıt
    hocam evine 4 tane misafir geldi diyelim. muahabbet ortasında kahve içmek istediniz. bununla ne kadar uğraşabilirsiniz? ben şahsen hızlı ve kolay diye kapsüllü makine aldım. eğer bu kadar uğraş verilcekse espresso makinası alırım, taze öğütülmüş kahve ile yoluma devam ederdim. kapsül doldurma işi hem zahmetli hemde doldurmak için taze öğütülmüş kahveye ihtiyacınız var. normal bayat kahve kullanırsanız, çözülebilir kahvelerden bir farkı olmaz açıkçası. Eğer basit birşey olsun, tek kahve çeşidiyle herşeyi yapayim derseniz böyle bir cihaz var. Herşeyi nescafe gold ile yapıyor :) siz sadece süt ekliyorsunuz. Güzelmi bilmiyorum, denemedim de.http://www.nescafemycafe.com/

• sparcoo kullanıcısına yanıt
    misafire yapmakmı hayatta yapmam
    şaka bir yana doğru diyorsunuz uğraşılmaz mycafe makinasıda bence cok aşırı pahalı
  • byhtk kullanıcısına yanıt
    mycafe yi 150 liralara alanlar oldu forumdan. cihaz iyimi bilmem
  • Arkadaslar. Bu urun hediye olarak verildi bana tefalden. Evde tschibonun cihazi oldugu icin bu fazlalik oldu. Uygun fiyata verebilirim. Hic acilmamis kutuda. Ilgilenen arkadaslar pm'den ulasabilir.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.