Şimdi Ara

Nero'ya Alternatif Ücretsiz\Kaliteli CD\DVD Yazma Programları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
638.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FinalBurner'ın 1.5.0.35 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• arkadaşlar rietvield arkadaşın tanıtmış olduğu cd yazma programlarından polen burner expressi denedim ( türkçe olması ) tercih sebebim oldu. ama bir türlü elimdeki iso dosyasını düzgün yazdıramadım.
    adımları takip etmeme rağmen.
    iso dosyası neroda yazıldığında problem yok ( iso imajı yazdır.) bozuk ve/veya eksik yazıyor.
    ( arkadaş'ın pardus iso sunu yazdıramadık. ancak komşu int. ( aynı iso )cafeden nerodan yazdırabildik.)

polen cd yazdırma dışında özellikle iso yazdırmada problem çıkarmayacak ücretsiz yazılım hangisini öneririsiniz.

Ayrıca kaldırmak istedim. windowsun kendi cd yazma programının devre dışı kalmış olduğunu gördüm. mecburen tekrar kurmak zorunda kaldım.
  • Valla ben Ashampoo Burning Studio kullanıyorum. Tamam ücretsiz değil ama çok kullanışlı. Ayrıca %100 türkçe desteği var. Bence Ashampoo'nun en iyi yazılımı. Ayrıca sadece 9 MB. Nero'yu bilgisayarımdan kaldırtan işte bu yazılım !

Nero'ya Alternatif Ücretsiz\Kaliteli CD\DVD Yazma Programları

Web Sitesi:
    http://www.ashampoo.com/frontend/products/php/product.php?session_langid=2&idstring=0710

• tşkler
    harikasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoppy

Valla ben Ashampoo Burning Studio kullanıyorum. Tamam ücretsiz değil ama çok kullanışlı. Ayrıca %100 türkçe desteği var. Bence Ashampoo'nun en iyi yazılımı. Ayrıca sadece 9 MB. Nero'yu bilgisayarımdan kaldırtan işte bu yazılım !

Web Sitesi:
    http://www.ashampoo.com/frontend/products/php/product.php?session_langid=2&idstring=0710

bencede en uygunu bu program teşekkürler

• Arkadaşlar bu konuda ücretsiz olan programları vermeye çalışıyorum.O yüzden Ashampoo'yu vermedim.Ama arkadaşın verdiği linkten indirebilirsiniz.

• polen i indiriyorum denemesi bedava teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoppy

Valla ben Ashampoo Burning Studio kullanıyorum. Tamam ücretsiz değil ama çok kullanışlı. Ayrıca %100 türkçe desteği var. Bence Ashampoo'nun en iyi yazılımı. Ayrıca sadece 9 MB. Nero'yu bilgisayarımdan kaldırtan işte bu yazılım !

Web Sitesi:

Herşeyi yapabiliyor muyuz bunda ?
    sonra tıkladığımızda download et demesin

• Bu programlar içinde en stabil ve kullanışlı olanı hangisi?
    Hepsini deneyip test edebilen/karşılaştırma yapabilen arkadaşımız var mı acaba?
  • ashampoo burning studio 6 yı 1 aydır kullanıyorum tek cd yada dvd-rw yazıcı kullanıyorsanız program mukemmel çektigi cd lerde hiç sorun yaşamadım daha + nero 7 de kullanıyorum ondada sorunum yok dvd-rw,em nec marka
  • FinalBurner'ın 1.6.0.47 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• Polen CD/DVD Burner Express Edition'ın 5.0.0 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• FinalBurner'ın 1.7.0.51 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• FinalBurner'ın 1.8.0.67 sürümü çıktı.Bilgileri ve linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• Paylaşım için sağoll..
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy frog

Paylaşım için sağoll..

böyle giderse ceza alacaksın haberin olsun amacımız post kasmak değil foruma yararlı olmak
  • cd writer ımı fazla kullanan ve kotayla başı belada olan biri olduğum için nero kullanmadım şuana kadar
    acil oyun yazdırmam lazım yarın için saat biraz geç ama bu programlardan hangisni tavsiye edersiniz elimde tek cd war bi hata çıkar bu saatte açık yer bulma imkanım yok o yüzden sormak istedim
  • FinalBurner'ın 1.10.0.73 sürümü çıktı.Linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• clone cd
  • Teşekkürler Rietveld!

Güzel programlar!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.