Şimdi Ara

Nero'ya Alternatif Ücretsiz\Kaliteli CD\DVD Yazma Programları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
638.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada neronun bu sürümüyle aynı işi+fazlasını(cep telefonu melodileri düzenlemeye kadar her küçük ayrıntıyı)yapan roxio sürümü Easy Media Creator 9 Suite dir.boyutu 905 mb isteyen p.m...
  • PuRE HaTReD Roxio güzel olabilir ama ücretli bir program.Ben burada ücretsiz olanları veriyorum.O yüzden bunu ekleyemiycem.Kızma lütfen.

• Güzel paylaşım Emeğine Sağlık
  • Türkçe olması çok güzel valla en çok benim işime yarayacak sanırım.Çok teşekkürler Rietveld
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

PuRE HaTReD Roxio güzel olabilir ama ücretli bir program.Ben burada ücretsiz olanları veriyorum.O yüzden bunu ekleyemiycem.Kızma lütfen.

ya nie kıziimekle die sölemedim zatensadece kullandığım için sölüyorum güsel yani nero dan sonra pazar payı roxio da zaten...

ama program güsel bulun deneyin derim 10 programın yaptığı işi yapıyo isteyene p.m den link atarım...

•  Nero'ya Alternatif Ücretsiz\Kaliteli CD\DVD Yazma Programları

Ücretsiz, küçük boyutlu ve başarılı bir CD/DVD yazma programı arayanlar için DeepBurner iyi bir alternatif. Kategorisindeki diğer büyük boyutlu ve ücretli programlarla benzer özelliklere sahip, gelişmiş ve kolay kullanımlı. Şiddetle Tavsiye Edilir.

Programı çalıştırdığınızda basit bir yardımcı ekranla sizi yönlendiriyor. Daha sonra alışık olduğunuz, windows gezgini benzeri bir arayüzle, sürükle-bırak yaparak CD/DVD'nize yazacağınız dosyaları seçip yazma işlemine başlıyorsunuz. Ayrıca yazdığınız CD/DVD'leriniz için kolayca AutoRun, yani CD'yi takdığınızda otomatik olarak başlayan menüler oluşturabilir ve aynı zamanda CD'nizin kapağını (cover) da hazırlayabilirsiniz.

Programın diğer özellikleri :
    CD/DVD veri diskleri oluşturma,
    AudioCD (Müzik CD'si) oluşturma,
    ISO kopyaları oluşturma ve yazma,
    Burn-proof (yakma koruması) desteği,
    IDE/EIDE, USB, SCSI, Firewire CD/DVD aygıt desteği,
    Multi-session (boş kalan kısma sonradan yeniden yazabilme) desteği,
    Bootable (CD'den açılabilme) CD oluşturabilme,

Özetle; CD/DVD yazma işlemleriniz için ücretsiz, küçük boyutlu ve gelişmiş özelliklere sahip bir yazılım olarak kategorisindeki diğer yazılımlara güzel bir alternatif.

İNDİRMEK İÇİN
    http://www.deepburner.com/download/DeepBurner1.exe

Ücretli Pro Versiyonuda bulunmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defytime -- 21 Eylül 2006; 14:40:21 >

• tşkler güzel prg
  • Burn4Free programının 2.6.0.0 sürümü çıktı.Bilgileri ve indirme linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• birde Polen 4.2.4 deneyin. Gerçekten daha kolaylaştı butonlar; birde site nasıl olmuş bi göz atsanız :D
  • nero daki gibi donmalar olmuyor degilmi bundada
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencertx

birde Polen 4.2.4 deneyin. Gerçekten daha kolaylaştı butonlar; birde site nasıl olmuş bi göz atsanız :D

Evet siteyi sabah gördüm.Gerçekten süper olmuş.Kutlarım seni.

• Güzel proğramlar, paralılara iyi alternatifler oluşturmuşsun "Rietveld", şimdiden bir çok arkadaş yararlanmaya başlamıştır bile,bizede bu proğramları hakettiği yere taşımak düşer, emeğine sağlık...
  • Polen CD/DVD Burner Express Edition programının 4.2.5 sürümü çıktı.Bilgileri ve indirme linkini güncelledim.

İyi Forumlar...

• FinalBurner 1.4.0.34 programı eklenmiştir.

İyi Forumlar...

• şu an ulead burn now kullanıyorum bi sorun yok nero son zamanlarda hata vermeye başlamıştı
  • Rietveld tavsiye ediyorsa incelemek lazım.. sağol
  • eline saglik @Rietveld..
    paylasim icin tesekkurler..
  • ELine Saglık
  • Ultimate CD/DVD Burner 2.0 programı eklenmiştir.

İyi Forumlar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.