Şimdi Ara

Nero ile çoklu ortam'da yazdırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nero ile dvd yazmaya çalıştığımda aşağıdaki şekilde bir pencere geliyor ve sizin de görebileceğiniz gibi "bir kere yazılabilen" ile başlayan bir cümle var orada. Bildiğim kadarıyla çoklu ortamda yazırmayı seçtiğimde dvd'ye daha sonradan bişeyler ekleyebiliyoruz ama ben bu şekilde yazdırdığım dvd'lere sonradan ekleme yapamıyorum. Bunun sebebi nedir yani neden "bir kere yazılabilen" dvd oluşturuyor nero her seferinde? Bunun ayarı falan nereden yapılıyor acaba bilen var mı?

Nero ile çoklu ortam'da yazdırmak

• Simdi onun nedeni eger +r birakirsaniz dvd-rom larin bunu okumasinda sorun olabilir mantigindan dolayi dvdleri kapatma yontemine gidiyor nero. kapatmak istemiyorsaniz sizin bileceginiz sey tabi. bu coklu ortami yinede yazdir derseniz ucu kapanmaz ama her dvd-rom bunu okumayabilir. kendi yazicinizda tekrar kullanacak baska bir yerde kullanmayacaksaniz coklu ortami genede yazdira tiklamadan once bu mesaji bir daha gosterme diyebilirsiniz. eger baska yerde okutacaksaniz coklu ortam olmadan yazdir demeniz daha mantikli
  • Ben iki seçeneği de denedim yani bir dvd'yi "bu çoklu ortamı yine de yazdır" kısmını işaretleyerek yazdırdım, bir başkasını "çoklu ortam olmadan yazdır" diyerek yazdırdım ama sonuçta iki dvd'ye de şuan ekleme yapamıyorum. Benim sorunum şimdi yazdırdığım bir dvd'ye daha sonra nasıl bişeyler daha yazdırabilirim?
  • ustune birseyler eklemek istediginizde neroyu acin. dvd-rom(iso) dan coklu ortam diskine devam et secenegi var. oradan devam edebilirsiniz.
  • Eyvallah arkadaşım sağolasın
  •  Nero ile çoklu ortam'da yazdırmak

hocam peki tekrar bu ekrana dönmesi için ne yapmalıyız yada bu ekrana dönebilirmiyiz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.