Şimdi Ara

Nero Convert sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nero ile videoları MP4'eçevirebiliyoruz peki avi'ye çevirme şansımız var mı?

• sanırım yok ama total video converter programını deneyiniz ve çeviriniz... burda yapabilirsiniz...
  • Total Video Converter .
  • quote:

Orjinalden alıntı: LionTech16

Total Video Converter .

En güzeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

quote:

Total Video Converter .

En güzeli.

Evet şuan 3.11 versiyonunu kullanıyorum total vide conventer ın yalnız bu programda sevmediğim şey boyutunun ne kadar olacağını göremiyoruz. Neronun öyle bir avantajı var isteğin boyutta MB'a ayarlayabiliyorsun.
  • quote:

quote:

Total Video Converter .

En güzeli.

chingachgook bu kez yanıldın en güzeli "SUPER© video converter 2008"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

quote:

Total Video Converter .

En güzeli.

chingachgook bu kez yanıldın en güzeli "SUPER© video converter 2008"

Arkadaşım. Super Video Converter dediğin hata vermekten başka bir şeye yaramayan program. Yaklaşık 80 bölümlük diziyi Super ile çevirmeye kalktım. Hayatımın hatasını yapmıştım. İkide bir hata veriyor. Sonra Total Video Converter ile hepsini sorunsuz çevirdim. Bence Total Video Converter ile Super Video Converter karşılaştırılamaz bile. Total Video Converter Tek geçerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: köroğlu__

quote:

quote:

Total Video Converter .

En güzeli.

Evet şuan 3.11 versiyonunu kullanıyorum total vide conventer ın yalnız bu programda sevmediğim şey boyutunun ne kadar olacağını göremiyoruz. Neronun öyle bir avantajı var isteğin boyutta MB'a ayarlayabiliyorsun.

evet sadece o dezavantajı var ama o kadarcık delik su kaçırmaz diye düşünüyorum

• quote:

Total Video Converter .

evet bunu kullan.
  • quote:

Arkadaşım. Super Video Converter dediğin hata vermekten başka bir şeye yaramayan program. Yaklaşık 80 bölümlük diziyi Super ile çevirmeye kalktım. Hayatımın hatasını yapmıştım. İkide bir hata veriyor. Sonra Total Video Converter ile hepsini sorunsuz çevirdim. Bence Total Video Converter ile Super Video Converter karşılaştırılamaz bile. Total Video Converter Tek geçerim.

ben bu durumun aynısını total video converter'da yaşadım bilgisayar donup donup duruyordu.hangi sürmünü kullandıysam hep aynı hatayı alıyordum.super video converter ile super© video converter'ı karıştırmıyorsundur umarım.ilk söylediğim paralı bir sürüm ve apayarı bir program diğer freeware.ve bende hiçbir hataya sebep olmadı hatta şu an avatar'ın bölümlerini çeviriyorum.çift dublajlı ve xvid DVD oynatıcıda izleyebilmek için mecburen çeviri yapıorum. en son sürüm built32'yi diyorsan belki hatalıdır ama bendeki built30 2008'de sorun yok.
    bu programı sevebilmek için çeşitli bilinmeyen özelliklerinin farkına varman lazım.çünkü convert olayının biraz dışına bile çıkmış.görüntüyü tersten çevirme(play'e bastığınızda videoyu tersten 1x ile izlediğinizi düşünün), giff yapma, görüntüyü sağdan soldan kırpma(bunu henüz denemedim :)), negatif yapma ve bilmediğim daha başka başka özellikler.bu program sadece arayüzden kaybediyor.

• Arkadaşlar ücretsiz FormatFactory programını denemenizi tavsiye ederim.Ücretli rakipleri ile boy ölçüşebilecek düzeyde bir program.Ayrıca Türkçe dil seçeneği de mevcut.
    Elimde 728 mb lık biraz hasarlı olan bir mpg dosyası vardı.Total Video Converter,WinAVI Video Converter dahil olmak üzere birkaç program daha denememe rağmen bu dosyayı bir türlü avi formatına çevirememiştim,sürekli hata vermişti.En son olarak FormatFactory'i denedim ve dosyanın tamamını avi formatına çevirebildim.Bence denemeye değer:

http://www.formatoz.com/download.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: retrotime

Arkadaşlar ücretsiz FormatFactory programını denemenizi tavsiye ederim.Ücretli rakipleri ile boy ölçüşebilecek düzeyde bir program.Ayrıca Türkçe dil seçeneği de mevcut.
    Elimde 728 mb lık biraz hasarlı olan bir mpg dosyası vardı.Total Video Converter,WinAVI Video Converter dahil olmak üzere birkaç program daha denememe rağmen bu dosyayı bir türlü avi formatına çevirememiştim,sürekli hata vermişti.En son olarak FormatFactory'i denedim ve dosyanın tamamını avi formatına çevirebildim.Bence denemeye değer:

http://www.formatoz.com/download.html

Güzel programa benziyor.Bir deneyelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

ben bu durumun aynısını total video converter'da yaşadım bilgisayar donup donup duruyordu.hangi sürmünü kullandıysam hep aynı hatayı alıyordum.super video converter ile super© video converter'ı karıştırmıyorsundur umarım.ilk söylediğim paralı bir sürüm ve apayarı bir program diğer freeware.ve bende hiçbir hataya sebep olmadı hatta şu an avatar'ın bölümlerini çeviriyorum.çift dublajlı ve xvid DVD oynatıcıda izleyebilmek için mecburen çeviri yapıorum. en son sürüm built32'yi diyorsan belki hatalıdır ama bendeki built30 2008'de sorun yok.
    bu programı sevebilmek için çeşitli bilinmeyen özelliklerinin farkına varman lazım.çünkü convert olayının biraz dışına bile çıkmış.görüntüyü tersten çevirme(play'e bastığınızda videoyu tersten 1x ile izlediğinizi düşünün), giff yapma, görüntüyü sağdan soldan kırpma(bunu henüz denemedim :)), negatif yapma ve bilmediğim daha başka başka özellikler.bu program sadece arayüzden kaybediyor.

Benim kullandığım sanırım built32 idi. Ama inan beni çok kızdırmıştı. Ayrıca senin bilgisayarın Total'de donmasının sebebi işlemci yetersizliği olabilir. Çünkü Total çeviri yaparken işlemciyi maksimum derecede kullanıyor. Benim işlemci Core Duo 2.00 olmasına rağmen Total Video Converter çalışırken işlemci %50 oranında kullanılıyordu. İki tanesi de doğal olarak %100. O anda bilgisayarda başka birşey yapamıyordum. Tek kötü yanı bu bence. Çok kastırması diyebilirim. Hata mesajı da hiç almıyorum. Ama dediğin built30 ' u bir denicem. Bakalım o nasılmış. Dediğin özellikler hoşuma gitti. Giff yapma filan. .

• quote:

Benim kullandığım sanırım built32 idi. Ama inan beni çok kızdırmıştı. Ayrıca senin bilgisayarın Total'de donmasının sebebi işlemci yetersizliği olabilir. Çünkü Total çeviri yaparken işlemciyi maksimum derecede kullanıyor. Benim işlemci Core Duo 2.00 olmasına rağmen Total Video Converter çalışırken işlemci %50 oranında kullanılıyordu. İki tanesi de doğal olarak %100. O anda bilgisayarda başka birşey yapamıyordum. Tek kötü yanı bu bence. Çok kastırması diyebilirim. Hata mesajı da hiç almıyorum. Ama dediğin built30 ' u bir denicem. Bakalım o nasılmış. Dediğin özellikler hoşuma gitti. Giff yapma filan. .

o sürüm sorunlu sanırım birine daha önermiştim hata vermiş. p4 3.0ghz işlemcim varbu tip programlar çevirme sırasında daima işlemciye yüklenir.bundan önce xilisoft benim ilk göz ağrımdı.ama videodan sesi aldığımda ses çevirisinin berbat olduğunu farkettim ve 4 haftada bir "unregistered" tribine girip kendini sildirip tekrar kurdurtuyordu pc'ye mecburen ben de total'i denemek zorunda kaldım.farklı sürümleri kullandım ama sonuç yine aynı sonra uzunca bir inndir.com'u gezdim. ve bunu buldum.
    5 yıldız almış freeware program.

http://www.inndir.com/SUPER_©-38468p.html

bu sürüm biraz eski 2007 built 23. 2008 sürümünde blu-ray muhabbeti de var.(hatta benim kullanmadığım codec'ler dahi olabilir.)

çok ilginç. bende tane farklı sürüme ait setup var.
    1.http://r*a*p*i*ds*h*a*r*e.com/files/140469092/SUPERsetup_vid_converter_2008_.exe.html <25.5 MB (*'ları silin)
    2.http://r*a*p*i*ds*h*a*r*e.com/files/140473412/SUPERsetup.exe.html <28.5 MB (*'ları silin)

bunlardan hangisi kullandığım (build 30) sürüm bilmiyorum indirip denersen yazar mısın boyutlarına göre.

çeviriyle işe koyulacaksan buyurhttp://forum.donanimhaber.com/m_25767677/mpage_1/key_//tm.htm#25830379

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Ağustos 2008; 12:23:55 >

• Peki bir şey daha sorayım. Benim filmleri ben cep telefonunda izliyorum. Film arşivim normal divx. Altyazıları filan var. Ama ben bunları Total Video Converter'da .MP4 e çeviriyorum. Fakat telefonda izleyeceğim için altyazıyı da gömüyorum filme çevirirken. Acaba bu Super'de böyle bir özellik var mı? Yani hem .mp4 e çevirecek. Hem de çevirirken altyazıyı yamalıcak. ?
  • quote:

Peki bir şey daha sorayım. Benim filmleri ben cep telefonunda izliyorum. Film arşivim normal divx. Altyazıları filan var. Ama ben bunları Total Video Converter'da .MP4 e çeviriyorum. Fakat telefonda izleyeceğim için altyazıyı da gömüyorum filme çevirirken. Acaba bu Super'de böyle bir özellik var mı? Yani hem .mp4 e çevirecek. Hem de çevirirken altyazıyı yamalıcak. ?

bildiğim kadarıyla alt yazı gömme özelliği yok henüz sezmedim.cep telefonundan alt yazılar minicik olmaz mı ya
    ben alt yazıyı gömmek için pocket dvix encoder 0.3.60 sürümünü kullanıyorum. benim alt yazı gömmeyle pek işim olmaz sadece 1 belgesel var.ona alt yazıyı yerleştirince bunu shift+delete çok uzun sürüyor çünkü bu alt yazı gömme işi.

• Minicik olmuyor. Güzel okunuyor. Altyazı gömmüyorsa benim pek işime yaramaz o zaman. . Ama bir deneyelim. Kurcalayalım bakalım.
  • total video converter'da diyelim ki elinde bir Dvix veya Xvid bir film var.alt yazıyı filme gömünce boyutunda büyümeler oluyor mu 200-300 mb gibi daha az veya çoksa yine yazabilirsin. ama mp4 veya 3gp'ye çevirmekten bahsetmiyorum sadece filme alt yazı ekleyecek?

bir diğer sorum sadece alt yazıyı normal bir dvix/xvid filme gömme işlemi ve ayrıca bir filmi sadece başka bir formata dönüştürme işlemi ortalama ne kadar süreni alıyor?(kabaca donanımını da yazarmısın cpu ram ekran kartı vs bilgileri)

gerçi donanım farkı var ama yine de bir sormak istedim.

şimdiden teşekkürler.
  • Dediğim gibi. Benim arşivdekiler AVI idi. Ben de bunları cepte izlemek için MP4 yapıyordum. MP4 e çevirirken de altyazıyı gömüyordum. Yani formatı değiştirmeden altyazı gömmediğim için bilemiyorum boyutu değişiyor mu, artıyor mu? Ama değişmez herhalde. Çünkü sadece altyazıyı yapıştırıyor. 700 MB lık .AVI filmleri ortalama 45 dakikada .MP4'e çeviriyorum. Benim Sistem: HP Pavilion

CPU: Core Duo 2.00 GHZ
    RAM: 2 GB 667 MHZ
    GPU: GeForce GO 7400
  • elimde 700 MB'lık xvid kodlu .avi belgesel var.buna alt yazıyı gömmeye kalkınca 2 saate yakın bir süre gerekiyor + boyutu çok büyüyor 1100küsür MB. anlamadığım işler.neyse ilgi ve alakan için sağol.ama böyle bişeyi denersen yazmanı isteyeceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.