Şimdi Ara

İnternet download manager satın almaya değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne dersiniz ? crack kullanmak istemiyorum pek.alternatifleri de yeterince hızlı gelmedi bana

• Xtreme Download Manager deneyebilirsiniz. Pek bilinmeyen güzel bir alternatif. Birkaç aydır kullanıyorum.
    http://xdman.sourceforge.net/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Xtreme Download Manager deneyebilirsiniz. Pek bilinmeyen güzel bir alternatif. Birkaç aydır kullanıyorum.
    http://xdman.sourceforge.net/
    hız açısından idm ye göre nasıl.o da bağlantını sonuna kadar sömürüyor mu . bana öyle bişi lazım.torrent hızında idm gibi
  • Valla idm ile alakalı değil ama, eğer bi program işine yarayacaksa, ve ucuz ise değer kardeşim. Ben adquard ömür boyu android lisans aldım. Hiç bir oyunda hiç bir yerde reklam çıkmıyor. 38 TL ödedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence değer ben idmyi 1 yıl önce lisansladım gerçekten çok iyi güncellemeler sorunsuz crack meselesine gelirsek idm crackleri tehlikeli nedeni ise windows serverim idm crack dosyası nedeni ile askıya alındı serveri zombi bilgisayara dönüştürüp ddos atakları düzenlemesiydi orjinal sitesinden almanızı tavsiye ederim yetkili bayii falan oralardan almayın lisansınız patlayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DGrayMan

hocam bence değer ben idmyi 1 yıl önce lisansladım gerçekten çok iyi güncellemeler sorunsuz crack meselesine gelirsek idm crackleri tehlikeli nedeni ise windows serverim idm crack dosyası nedeni ile askıya alındı serveri zombi bilgisayara dönüştürüp ddos atakları düzenlemesiydi orjinal sitesinden almanızı tavsiye ederim yetkili bayii falan oralardan almayın lisansınız patlayabilir.
    ömür boyu mu hocam

şimdilik github daki trial reset ile idare ediyorum ama bana da lazım gibi gözüküyor.ayda bir resetlemek zor oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

ömür boyu mu hocam

şimdilik github daki trial reset ile idare ediyorum ama bana da lazım gibi gözüküyor.ayda bir resetlemek zor oluyor

Alıntıları Göster
    ömür boyu hocam iş bilgisayarımda lisanslı idm ancak diğer cihazlarımda trial reset kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.