Bildirim
Nero 7 Premium Çıktı! Kuran Var Mı???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nero 7 Premium Demo'sunu indirmek istenler için;
http://www.nero.com/nero7/eng/nero7-up.php
Türkçe Dil seçeneğide mevcut kullanım kolaylığı MAX. -
Nero Ultra Edition'a göre avantajları, ekstraları var mı acaba? -
quote:
Orjinalden alıntı: BlueEagle
Nero Ultra Edition'a göre avantajları, ekstraları var mı acaba?
bende bu soruyu soracaktım...
mesela kopya korumalı dvd ve cdleri birebir kopyalayabiliyor mu..
yoksa ne farkı olacak yani.. -
hayır o işlere bulaşmamış hala nero. ben pek beğenmedim . belki de nero 7 ile yaktığım dvd lerin çoğunun bi yerde hata vermesindendir. verification sırasında okuyamıyo. ben de nero 6 ya geri döndüm bi ara tekrar denerim.
quote:
Orjinalden alıntı: KinGEagLE
quote:
Orjinalden alıntı: BlueEagle
Nero Ultra Edition'a göre avantajları, ekstraları var mı acaba?
bende bu soruyu soracaktım...
mesela kopya korumalı dvd ve cdleri birebir kopyalayabiliyor mu..
yoksa ne farkı olacak yani..
-
bir ara %98 de takılıyordu halen o sorun varmı ? -
Yok yok gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz Ben kurdum bilgisayarınıza daha çok multimedya programları kurup microsoft media center gibi yapmaya çalışmış nero home ile bütün multimedya özellikler ayağınızda.
-
gerek arayüzü gerekse program kullanımı diğer nerolardan daha iyi -
şekil yani -
Arkadaşlar 7 premium cıkalı bayagı oldu ya. Benim bilgisayarımda bir aydan fazladır var. Cok memnunum. -
ya bende onu soracaktım bu sürücüsü nasıl kaldırılıyor
bende bunu kaldırmak istiyorum -
Kurdum Çok Harika Bir Program -
fotosnap hariç diğer özellikleri çok güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BhdrBss -- 27 Aralık 2005 16:27:37 > -
arkadasalr ben vcd cd yapmak istiyorum ama bu videolarımı tekrardan izlettikten sonra cd ye yazıyor bu aşamayı atlatamazmıyız? -
Masaüstümde kurulum dosyası duruyor. Ama kurmadım DMA'lar ile alakalı bir sorunum var şu an. Formattan sonra kuracağım. Bir iki SS atabilecek olan var mı merak ettim.
-
quote:
Orjinalden alıntı: ethan hunt
gerek arayüzü gerekse program kullanımı diğer nerolardan daha iyi
+1 -
nero express'den vazgeçmem, cd yazdırabiliosam bnm için problem yoq fazlasına gerek yok bence
-
quote:
Orjinalden alıntı: BATYUS
arkadasalr ben vcd cd yapmak istiyorum ama bu videolarımı tekrardan izlettikten sonra cd ye yazıyor bu aşamayı atlatamazmıyız?
Burada işaretlediğim yerden "NERO EXPRESS" seçilirse standart form gelir. Oradan sonrasını biliyorsunuz zaten...
Resimde ki ( Nero Vision ) Film oluşturmakta felan kullanabilirsiniz. Bende henüz tam olarak keşvedemedim.
Bundan sonra Nero 7 de ki yenilikleri gördükçe yazalım. Bu hepimiz için daha iyi olur.
-
kurdugu sürücüyü nasıl kaldıracam bilen yok mu -
quote:
Orjinalden alıntı: albus
kurdugu sürücüyü nasıl kaldıracam bilen yok mu
Aslında ben bu topic i bu soruyla açmıştım ama cevap alamadım.
Belki kurulum sırasında belirleniyor olabilir. Yeni kuracak olanlar biraz incelesinler
Benzer içerikler
- bios açılmıyor
- trendyol fiyat geçmişi
- millenicom arkadaşını getir
- opera şifreler
- erotik siteler
- wifi şifre bulma
- rar bg
- statik ip
- steam hesap değeri
- bağlantınız gizi değil hatası çözümü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X